Miljonregn över Malmös judar

PROSEMITISM. Judiska församlingen har lyckats få Malmö stad att ge mångmiljonbelopp till dem för att bekämpa antisemitism.

Politiker och representanter från Judiska församlingen presenterar sitt samarbete i Malmö stad. T v kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfelt Jammeh (S).

På uppdrag av Judiska församlingen finansierar Malmö stad en attack mot antisemitismen.

Inför återstoden av innevarande år skänks 2,4 miljoner kronor till Judiska församlingen som ska användas för att uppföra ett propagandacenter i synagogan med informationsmaterial som ska bekämpa antisemitism. Därefter kommer de under åren 2020-2023 att få 2,3 miljoner kronor årligen för att bedriva löpande arbete mot antisemitism. Utöver det får de ytterligare två miljoner kronor per år som ska användas för att intensifiera indoktrineringen av elever i skolorna.

— Vi måste göra allt vi kan för att stoppa det här [antisemitismen], säger Judiska församlingens ordförande Fredrik Ziedarski till SVT.

Miljonregnet över församlingen är därför välkommet.

— Det handlar om att förbättra förutsättningarna för den judiska församlingen att dela med sig av sin kunskap och kompetens, men också för skolorna att förstärka arbetet som behöver förstärkas, säger Malmö stads kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfelt Jammeh (S).

Enligt uppgift från Judiska församlingen i Malmö har de cirka 450 medlemmar, men de uppges även tappa medlemmar. Det beror åtminstone delvis på att en del judar väljer att flytta ifrån Malmö till en annan stad som har starkare judisk prägel, exempelvis Stockholm.

Ungefär 5 000 barn och unga skickas årligen till synagogan i Malmö för att bekanta sig med dess existens och få lära sig mer om judarnas världsbild och tolkning av historien.

Källa:
Lokala nyheter Skåne (SVT) 191125

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
peckerwood
Nybörjare
peckerwood
8 månader sedan

Mens svenske eldre dør hjemme eller på sykehjem av underernæring

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
8 månader sedan

Att se dom äckliga JUDE-lakejerna (((sosse-svinen))) stå där och vara stolta över att dom öser svenska folkets skattepengar över JUDARNA får mig att vilja kräkas…så vidrigt är det..

Försök att komma undan skatt så mycket ni kan.

Och kom ihåg:

Nordisk revolution!

Utan pardon!

Peter
Nybörjare
Peter
8 månader sedan

Ingen hejd på vansinnet! -Nej, låt pengarna gå till NMR att rätt informera om judarna, så att saken kan börja hanteras i rätt ände!

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
8 månader sedan

Detta kostar inte Malmö en enda krona. Det är alla svenska skattebetalare som får betala. Det är alldeles för lätt att ge bort andras pengar. Sätt den där jävla stan under tvångsförvaltning tills de kan betala för sina ”satsningar” själva utan bidrag från övriga kommuner.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan

Hur många judiska barn och kvinnor har blivit våldtagna av invandrade menamän i Sverige? Fram med statistiken.

Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

Som vi ser, så är det PENGAR som juden älskar mer än något annat, som dom som vanligt genom slughet och list, lyckas kräma ur resten av mänskligheten. Förrädarna som låter detta ske kan ju börja fantisera om vad folkets hämnd kommer att bli.

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

Nästan synd att DERAS ”Sanning” är en lögn – man blir så förbannad !! Kommunerna får spara men där finns pengar – hur dum får man vara?

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan

Judar som jag sett komma till tals i media säger rakt ut att NMR inte utgör några problem trotts alla desperata försök av MSM-journalister att försöka få det dit hän. Så vilka är det då som trakasserar och angriper judar i Malmö till den grad att de flyr från stan, en stad som alltmer blir muslimsk? Sossar i Malmö skanderar utrota judar, ordagrant krossa sionismen. Att ett sådant parti år villig att spendera miljoner för att motverka antisemitism verkar helt osannolikt. Totalt nonsens. Paritets agenda är givetvis att beskylla alla trakasserier mot judar på Nazister eller NMR. Det blir ett… Läs mer »

Swedes Are White
Nybörjare
Swedes Are White
8 månader sedan

Finns många ord att välja på men jag väljer…USCH!