Migro – ny organisation som arbetar för ökad främlingsimport

För några dagar sedan lanserades en ny organisation som ska verka för att öka främlingsimporten till Sverige. Organisationen kallar sig Migro och vill bli ”en tydlig liberal röst för migration”.

Migro tillkännagavs via en artikel i Expressen. Artikeln var överfylld med liberala floskler om ”fri rörlighet”, ”humanism” och ”solidaritet”. Organisationen påstår bland annat att massinvandringen till västvärlden är ”ett redskap för fattigdomsbekämpning”, en myt som Pär Öberg krossade under sitt föredrag i Bollnäs lördagen den 4 augusti. Förutom att invandringen är en god gärning påstår personerna bakom Migro även att invandringen gynnar Sverige rent ekonomiskt:

”Att öppna gränser är inte enbart solidariskt riktigt, det är också ekonomiskt förmånligt. Det är absurt att bara associera invandring med utanförskap och fattigdom. Internationellt och historiskt är migration ett redskap för den invandrade att få större möjligheter och för mottagarlandet att få mer arbetskraft, nya idéer, ökad handel och fler företag.”

Johan Norberg – en av personerna som tycker att Sverige importerar för få främlingar

I artikeln framkommer även att Migro ser Raoul Wallenberg som en av ”Sveriges stora hjältar” eftersom han ”räddade tusentals judar undan Förintelsen”.

Artikeln fastslår vidare att det mördas och förtrycks människor varje dag och påstår att migration är ”den enda räddningen för många”. Men hur problem någonsin ska bli lösta om alla flyr från dem förklaras inte i artikeln.

Artikeln på Expressen har undertecknats av följande världsmedborgare:

Johan Norberg Författare och debattör

Fredrik Segerfeldt Författare och liberal debattör

Rola Brentlin Redaktör Migro

Alexander Funcke Doktorand i matematik

Dilsa Demirbag-Sten Författare och liberal debattör

Jonas Grafström Doktorand i ekonomi

Jacob Lundberg Doktorand i ekonomi

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

19 Kommentarer till "Migro – ny organisation som arbetar för ökad främlingsimport"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Mia Nemesis
Gäst
Nybörjare
Mia Nemesis

Så ni vill att flera kvinnor ska bli våldtagna. Men det var ju gulligt av er! (obs ironin!)

Död Åt Mångkulturen
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkulturen

7 nya lyktstolpar som ska resarveras..

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Håller helt med dig!

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

slå en signal när det är dax

johan
Gäst
Nybörjare
johan

noga med titlarna ser jag , inte helt nordiska namn direkt , men hade man väntat sig nåt annat av västvärldens dödgrävare ,johan /e-tuna

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Undrar om den där juden Johan Norberg är beredd att föregå med gott exempel genom att upplåta sin bostad åt alla som han vill släppa in i Sverige? Undrar för övrigt om han är beredd att släppa in svenska hemlösa? Nej, det sistnämda tror väl ingen sann nationalist på, eller hur?

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

är man doktorand i ekonomi
och matematik så borde man
veta bättre,och inte underteckna
en sådan här lögnaktig och dåligt
underbyggd artikel.är tittlarna
falska?

John
Gäst
Nybörjare
John
Vi har poliser och domstolar som dömer människor om de begår brott, precis som i alla länder. Men det är uppenbart att ni inte förstår begreppet ”rättigheter”: Varje människa har rätt till liv, frihet och egendom, vilket innebär den moraliska rätten att leva sitt liv HUR och VAR man vill. Det innebär INTE rätt att leva på andras bekostnad eller att kränka andras rättigheter, endast rätten att få vara ifred. Varken ni eller nån annan har nån moralisk rätt att hindra mig eller nån annan att bosätta mig där jag önskar. Om en norrlänning vill flytta till Sthlm eller en… Läs mer »
Stormtrooper
Gäst
Nybörjare
”Och på samma vis funkar det över alla gränser.” Nej, din dumma liberal. De allra flesta länderna har lagar som reglerar vilka som får komma in i landet och under vilka förutsättningar. Öppna gränser är en utopi som en liten minoritet tror på. ”Man har moralisk rätt till sin egendom men inte till ett land.” Bara för att du skriver det blir det inte sant. Om man tittar på hur världen verkligen fungerar så anser många folk att de har moralisk rätt till ett land. Och när tillräckligt många inom ett folk anser det hjälper det dig föga att hänvisa… Läs mer »
Alexander S
Gäst
Nybörjare
Alexander S

Man kommer längre med en näve full av kraft, än med en tom säck full med påstådda rättigheter. Om invandrare försöker ta sig friheter på vår bekostnad så betyder deras ”rätt” föga om man har makt att stoppa dem.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

du är väldigt naiv och
okunnig john,har du verkligen
gått ut grundskolan?

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Vårt land är vår gemensamma egendom.
De vars förfäder kämpade sig till och försvarade landet är dess enda rättmätiga ägare.

Det du förespråkar är inte långt ifrån kommunism, att dela ut allt åt alla oavsett prestationer.

Fredrik Lehto
Gäst
Nybörjare
Fredrik Lehto

Landsförädarna kommer få det som de förtjänar i sinom tid.

Erik M.
Gäst
Nybörjare
Erik M.

Jag tolkar detta som ett enda stort erkännande. Listan över de undertecknande liberalerna erkänner att deras egen politik på det internationella planet har varit fullständigt misslyckad.

Om den liberalism de själva förespråkar hade fungerat så hade de inte behövt gå ut med detta. Liberalerna har haft ett enormt inflytande över världspolitiken under decennier och har därmed kunnat lösa världens problem med sin egen politik. Nu har det visat sig att den har varit misslyckad och då måste de försöka med något annat för att dölja sitt misslyckande.

Izabelle
Gäst
Nybörjare
Izabelle

Migro..ännu en ”klubb”, som Sverigehatarna kan gotta sig med…och att mottagarlandet får ”nya idéer”. Hmmm…utrotningsdax…..ja, vi vill ju inte att ”ogräset” tar över…….

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Ännu några pk-fjollor som vill störta vårt land i fördärvet man undrar hur många sjuka djävlar det finns i landet.

Magne
Gäst
Nybörjare
Magne

Tänk om en sådan ful organisation dök upp i Israel, och forespråkad ohämmad arabisk invandring och rättigheter?

Det skulle vara ett ramaskrik utan lika från den judiska lobbyn. Men när etnisk död och förstörelse väntar det mycket hatade Europa, så gläds juden.

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Dilsa är ju för rolig. Kommer till Sverige som inavlad kurd, gifter sig med en rik jude och blir helt plötsligt rabiat sionist och vill förinta det svenska folket. Imbecillen Kurdo Baksi har det inte lätt med sitt eget folk som inte nog med att de gärna slår ihjäl sina döttrar utan också gifter bort dem med sionistiska judar. Men det är kanske smällar som de gärna tar för att de ska kunna köra en dunderfet Merca Suv på Östermalm och köpa tamponger med extra stora vingar?

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell

Det visar ju bara på deras låga iq. De har en lägre intelligenskvot pga sin härstamning, dessa etniska och religiösa främlingar. Det är därför de aldrig kan frambringa något som hela mänskligheten kan ha nytta av.

wpDiscuz