Migrationsverkets prognos för 2018: 79 000 rasfrämlingar

MASSINVANDRINGEN. Idag släpptes Migrationsverkets prognos för 2018, och 23 000 rasfrämlingar beräknas söka asyl i Sverige under året. 1 500 av dem beräknas vara skäggbarn och antalet väntas öka nästa år. Även 56 000 anhöriginvandrare väntas.

Enligt Migrationsverkets prognos för 2018 som släpptes idag så väntas 23 000 rasfrämlingar söka asyl i Sverige under året, 1 500 av dem skäggbarn. Utöver detta räknar man med 56 000 anhöriginvandrare. Antalet asylsökare väntas öka under 2019, upp till 29 000.

— Vi har nu skapat förutsättningar för att jobba annorlunda, med hela myndighetens förmåga. Vi har avgjort en kvarts miljon asylärenden de senaste tre åren, säger Mikael Ribbenvik, generaldirektör på Migrationsverket.

Väntetiderna för att få sin asylansökan prövad väntas minska drastiskt under året. Man räknar med att avgöra 54 000 ärenden. 12 100 rasfrämlingar beräknas ha avvikit efter avslag på asylansökan.

Källa:
Prognos: ”Nu har vi förutsättningar för att jobba annorlunda”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Peter H. NorrlandSigfridRebeccaVeraFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

när (((bonniers))) pappersupplaga sjunker i försäljning så måste de underliggande dating-Apparna falla de unga vuxna utomeuropeerena i smaken, inte sant (((bonnier)))

Karl-Путин A
Medlem

Ojjj….där missade jag fel med 20 000 i en kommentar på en annan tråd. Jag hade tippat på 100 000, men det är inget som kommer att få champagnekorkarna att smälla.

Ernst
Medlem

ok! 79000 rasfrämlingar tilldelas put 2018. MEN! och det är det viktiga!! HUR MÅNGA BARN FÖDER DE RASFRÄMLINGAR SOM REDAN BEFINNER SIG I SVERIGE? med tanke på att det redan bor omkring 3 miljoner rasfrämlingar i sverige så borde det antalet vara stort!!! JAG HÄVDAR ATT SVERIGE TILLFÖRS 300000 RASFRÄMLINGAR ÅRLIGEN!!! se friasidor.is där finns statistik!!!!!!

Karl-Путин A
Medlem

Helt rätt – MSB publicerade en rapport för ett par år sen där de konstaterade att även om invandringen stoppas helt, så är Sverige rökt, för att uttrycka sig ”vulgärt”. Utan en omfattande repatriering är det slut med Sverige och svenskarna.

Karl
Medlem

Kalergiplanen intensifieras! Sveriges etniska befolkning ska blandas upp till förintelse!

Fredrika
Medlem

Katastrof. Hur kan de göra sådana prognoser utan att samhället gör något åt att de kommer? Det enda svaret är att staten vill att de ska komma. De vill förstöra landet enligt Barbara Lerner Spectres program. Ondskan känner inga gränser i detta land. Hatet kommer uppifrån och utifrån.

Vera
Medlem

Det har skett en förändring i mitt tankesätt : Man blir jublande glad när jag ser en familj med blonda barn – vad kan det bero på?

Rebecca
Medlem

…och glöm nu för all del inte bort de som kommer hit utan att söka asyl. Det är enkelt att komma in i landet och det är inte direkt svårt att fixa så att man får bo hos en släkting eller nära vän. Jag undrar ofta hur stort det problemet kan vara och drar slutsatsen att det nog kan vara rätt så utbrett, med tanke på hur våra ”gränskontroller” ser ut. Vad jag vill säga är bara att mörkertalet troligtvis är större än vad man tror.

Sigfrid
Medlem

Sverige fortsätter att översvämmas av svartingar men systemet gör vad dom kan för att mörka sanningen.

Peter H. Norrland
Medlem

Vadå ”Beräknas söka asyl”!?

Hur faan kan man beräkna sånt!?, Vill inte ett land ta emot en enda rasfrämling legalt så kommer inte en enda in i landet legalt!!!

Det är ju istället information och inbjudan till de horder som redan är på väg hit om hur många landet kommer ta emot så dom ska skynda sig, samt att det är till för att värma upp de hjärntvättade innevånarna i landet för ännu mer galenskap!