Minecraftskapare: ”It’s ok to be white”

MEDIA. Minecraftskaparen Markus ”Notch” Persson har återigen gjort ett kontroversiellt uttalande på Twitter. Denna gång upprepar han slagordet från den av etablissemangets sida hårt kritiserade kampanjen ”It’s ok to be white”, samtidigt som han uppmanar alla som finner det problematiskt att avfölja honom på Twitter.

Grodan Pepe, här på besök i Notchs skapelse Minecraft, skulle nog hålla med om att det är okej att vara vit.

Nordfront har tidigare skrivit om den svenske IT-miljardären Markus ”Notch” Persson, som på sociala medier vid ett flertal tillfällen tagit ställning mot den globalistiska världsordningen.

Till sina 3,9 miljoner Twitterföljare har han nu proklamerat att ”det är okej att vara vit”, enligt den kampanj som spridits i framförallt USA och som dömts ut som ”hatisk” av etablissemanget.

När några av hans följare kritiserar det kontroversiella uttalandet, meddelar han dem också att det står dem helt fritt att avfölja honom.

Notch har tidigare attackerats för antiglobalistiska ställningstaganden, bland annat av den amerikanska tidningen The Daily Beast, som senast i augusti gick till frontalangrepp mot IT-miljardären genom att hänga ut honom som ”konspirationsteoretiker”. Det man framförallt klagade på var att Notch uppmärksammat teorier kring #PizzaGate.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Han blir bättre. Kanske världens första miljardär till stödmedlem snart följer? :-)