Miami-polis sköt ihjäl ”zombie” som åt på sitt offer

En man sköts på lördagen ihjäl på en bro i Miami. Två nakna män hade setts springa över bron för att sedan bråka med varandra. När en polisman kom till platsen såg han att den ena mannen åt på den andres ansikte. Polismannen beordrade ”zombien” att backa undan men när denne inte upphörde med sitt ätande, tvingades polismannen att skjuta honom. Förövaren fortsatte äta på sitt offer, trots att han blivit skjuten, vilket tvingade polismannen att fortsätta skjutandet. Vittnen berättar att åtminstone ett halvt dussin skott avfyrades.

Offret kördes direkt till sjukhus där han nu vårdas med allvarliga skador. Tidningen Miami Herald uppger att ansiktet var ”halvätet”.

Vem ”zombien” är framgår inte av Miami Herald, men man skriver att händelsen uppstod i samband med en årlig hip hop-festival.

Läs Miami Heralds artikel och se övervakningsfilm från händelsen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om