Metros nedläggning bekräftad: ”Bara hjärndöda som läser papperstidning”

LÖGNPRESSEN. Nedläggningen av nyhetstidningen Metro har idag blivit bekräftad.

Den vänsterliberala gratistidningen Metro ryktades förra veckan vara på väg att läggas ner, något som Nordfront rapporterade om. I dag bekräftades nedläggningen.

— Det är bara hjärndöda som läser papperstidning idag. Det finns ingen framtid i papper, säger Christen Ager-Hanssen, VD för Custos Group som äger Metro.

Metro ska i stället övergå till att vara ett ”debattforum”, där privatpersoner som så önskar kan få sina åsikter publicerade för 5 000 kronor. Ager-Hanssen menar att det är en bättre affärsmodell att ta betalt för debattmaterial än att bedriva oberoende journalistik.

Källa:
Metro lägger ned journalistiken – blir debattplattform

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Caesar-Aurelius says:

  privatpersoner som så önskar kan få sina åsikter publicerade för 5 000 kronor

  ”Det är JUDARNA!” – 5 000 kronor!

 • Sigfrid says:

  Det är bara hjärndöda som läser MSM skulle jag vilja säga.

 • Tobias says:

  Haha äntligen,en judeblaska mindre.

 • Vad skulle man egentligen med Metro till? När man åker tåg har man ju telefonen att läsa, ringa, sms:a med osv.
  Papperstidningar känns som 1900-tal.

 • Fredrika says:

  Jamen de har väl rätt? är det inte vad de flesta har sagt hela tiden, att det bara var hjärndöda som läste Metro?

  Men: När ska de återställa den offentliga miljön med alla Metroställ som hjärndöda har plockst tidningar ur och goda människor klistrat kamp klistermärken på? Fast Metros alla miljöpartistiska journalister och andra andställda struntar väl hwlt i stadsmiljön. ”Miljö” är för miljöoartister något abstrakt som gäller för andra än dem själva. För… Idioter och hycklare.


 • Lämna ett svar