Merkels Tyskland slösade 23 miljarder euro på invandringen 2018

FRÄMLINGSINVASIONEN. Tysklands utgifter för rasfrämlingar nådde rekordhöga höjder under 2018.

Berlin. Illustration.

23 miljarder euro kostade ”integrationen” av rasfrämlingar i Tyskland och ”kampen utomlands mot orsakerna till migrationen”, bara under 2018.

Det är nytt kostnadsrekord för rasfrämlingarna i landet.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel kallade omständigheterna för ”extraordinära” när hon likt den svenska regeringen rullade ut röda mattan för den senaste vågen av rasfrämlingar från tredje världen som påbörjades 2015.

Nu kommer färre ”flyktingar” över Tysklands gräns men kostnaderna för dem har skenat, skriver ryska RT. Kostnadsökningen för främlingarna var 11 procent förra året jämfört med 2017.

Samtidigt som Merkel alltid har försvarat sitt beslut att välkomna så kallade flyktingar till landet, har regeringen under förra året spenderat 16 procent mer på att försöka hålla rasfrämlingarna utanför Tyskland, än vad de gjorde året innan.

Mekels kabinett väntas diskutera integrationskostnaderna under ett möte på onsdagen.

Så sent som i Berlin förra veckan sade förbundskanslern till en stor skara invandrare och ungdomar födda av invandrare att ”vårt land måste vara ett invandrings- och integrationsland”.

Det kulturnationalististiska partiet Alternative für Deutschland (AfD) som på fyra år efter grundandet blev tredje största parti i Tyskland är arga på Merkels invandringspolitik.

— Detta är ett kostsamt välkomstkalas på medborgarnas bekostnad, sade AfD:s parlamentariska ledare Alice Weidel i en kommentar till regeringens utgifter för migranter.

Källa:
Germany spent record €23 BILLION on refugees and migrants in 2018

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Det måste väl finnas tyskar som längtar efter Adolf Hitlers ord : Tyskland har redan betalat för mycket!!

Klaus
Medlem

Merkel sade 2010 ”Multikulti ist gescheitert” (mångkulturen misslyckades) eftersom turkar lever sedan 1960 i ett parallelsamhälle i Tyskland. Varför ändrade hon och CSU-chef Seehofer 2015 meningen och öppnade gränser till miljoner afrikaner och muslimer – inte endast till krigsdrabbade syrier. Merkel:”Wir schaffen das.” Vansinnig! Jag tror Illuminati-jude Netanyahu och afroimperialisten Obama gav order och George Soros animerade parasiterna att ”fly” till Europa. Merkel och flera andra europeiska politiker förrådar Europa.
https://youtu.be/4FwJCS6URJA