Mer än ord #26: Ett innehållsrikt innehållslöst avsnitt

MER ÄN ORD. TRE AVSNITT I RAD? Nu får vi väl ändå ta och lugna ner oss? Nåväl, er MÄO-abstinens lär förhoppningsvis vara botad vid det här laget och i fortsättningen så kommer avsnitten att släppas en gång i veckan som vanligt. I detta avsnitt diskuteras bland annat meningen med livet.

Listen to ”Mer än ord#25: Ett innehållsrikt innehållslöst avsnitt” on Spreaker.

I kvällens avsnitt av pod-himmelens starkaste lysande stjärna, som spelades in 18/11, medverkar radiostjärnorna Simon Engelin, Oscar Bergström, Niklas Yngwe och Tobias Malvå. Ett axplock av de ämnen som diskuteras under kvällen är:

  • Oscar har en tagning på meningen med livet.
  • Vad som inte hänt i veckan.
  • ”Saama Sarsour” levererar veckans Oi Vey: Sveriges Radio
  • Panelen försöker ge sig in på Ledarperspektivs territorium, men misslyckas katastrofalt?
  • Och mycket, mycket mer.

 

En påminnelse om att cykelhjälmar ÄR kontrollerad opposition

Om Mer än ord

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordfront Radio. Programmet leds för tillfället av Simon Engelin och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments