Melodifestivalen 2019 – kulturmarxistisk hjärntvätt för hela familjen!

MEDIA. Youtubekanalen Propagenda har sammanfattat årets Melodifestival i ett klipp som visar hur man propagerar för mångkultur, rasblandning, bögerier och allsköns dekadens.

Den ”svenska” Melodifestivalen leddes i år av afrikanerna Kodjo Akolor och Marika Carlsson, tillsammans med judinnan Sarah Dawn Finer och araben Eric Khaled Saade.

Hela spektaklet, som slutade med att afrikanen John Lundvik vann och kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest i israeliska Tel Aviv, var fullt med propaganda för en nedbrytande och kulturmarxistisk agenda.

Efter att propagandashowen avslutades förstörde dock vinnaren John Lundvik den ”inkluderande” stämningen något genom att i Framgångspodden gå ut och hävda att ”jag är neger!” och att ”det är inget konstigt med det” – något som väckte skarp kritik från etablissemanget.

John Lundvik har i efterhand backat från sitt påstående om att han skulle vara en ”neger” och bett om ursäkt till alla som kan ha blivit sårade.

Källa:
Melodifestivalen 2019 (Wikipedia)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Det har verkligen gått utförs sedan 80-talet, och de strålande evenemang som anordnades då, med Lasse Holm och de andra popstjärnorna. De evenemangen finns fortfarande att titta/hämta på oppetarkiv.se, och rekommenderas för den som vill minnas det riktiga Sverige.

Nästan så man skulle göra parodi på en gammal klassiker… ”E’ de’ det här ni kallar melodifestivalen?!”

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Har inte varit intresserad sedan språkbarriären togs bort och engelskan dominerade. Sedan dess har det gått utför hela tiden och nu skall en neger representera Sverige – vad annars?? Visste redan i förväg när jag skymtade honom bland patrasket att den skulle få vinna i utslagstävlingen utan höra på oljuden.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

Kodjo Akolor kan ju åtminstone va lite rolig och bjuda på sig själv, även om han också är en tillsatt marionett i detta sammanhanget, den där andra afrikanen mår jag fan illa av, svart, lesbisk, kvinna, ja inte har hon blivit handplockad pga. sin humor i alla fall.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

tittar inte på skiten, men ringde faktiskt och röstade i år på nån ljus svensk tjej som sjöng rätt bra, mest för att jag mådde illa av de andra bidragen (ja jag tittade på ett avsnitt men var på besök hos mina föräldrar den kvällen) XD

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
1 år sedan

Mellon har blivit ett multikulturellt skattefinansierat bögkonvent med korta inslag av sång. Jag orkar inte med sån skit.