Melodifestivalen 2019 – kulturmarxistisk hjärntvätt för hela familjen!

MEDIA. Youtubekanalen Propagenda har sammanfattat årets Melodifestival i ett klipp som visar hur man propagerar för mångkultur, rasblandning, bögerier och allsköns dekadens.

Den ”svenska” Melodifestivalen leddes i år av afrikanerna Kodjo Akolor och Marika Carlsson, tillsammans med judinnan Sarah Dawn Finer och araben Eric Khaled Saade.

Hela spektaklet, som slutade med att afrikanen John Lundvik vann och kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest i israeliska Tel Aviv, var fullt med propaganda för en nedbrytande och kulturmarxistisk agenda.

Efter att propagandashowen avslutades förstörde dock vinnaren John Lundvik den ”inkluderande” stämningen något genom att i Framgångspodden gå ut och hävda att ”jag är neger!” och att ”det är inget konstigt med det” – något som väckte skarp kritik från etablissemanget.

John Lundvik har i efterhand backat från sitt påstående om att han skulle vara en ”neger” och bett om ursäkt till alla som kan ha blivit sårade.

Källa:
Melodifestivalen 2019 (Wikipedia)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments