Medlem i Revolutionära fronten hoppar av – röstar SD 2014?

SVERIGE. En person som utger sig för att ha varit medlem i Revolutionära fronten sedan 2006 och aktivt deltagit i våldsaktioner mot meningsmotståndare påstår nu i en film på Youtube att han hoppar av Revolutionära fronten. Istället säger mannen att han ska rösta på Sverigedemokraterna i det kommande riksdagsvalet i år.

I filmbeskrivningen på Youtube skriver personen som lagt upp filmen följande:

Jag har sedan 2006 varit med Revolutionära Fronten i hopp om att ”tysta ner fascismen” som vi har i Sverige. Jag trodde jag gjorde en insats, jag trodde det jag gjorde var hjältedåd, men det jag gjort är endast idiotiskt och jag har nu ändrat åsikt.

Mina bröder, jag ber er göra detsamma. Läs partiprogrammet och ge upp denna tro om att vi kan lösa saker med våld. Jag vet att det går mot våra tidigare gemensamma principer att samarbeta, men jag klarar det inte längre. Lita på mig, läs partiprogrammet och lyssna inte på vad bröderna meddelar.

www.sverigedemokraterna.se
www.avpixlat.info
www.friatider.se

Lös arbetslösheten, lös brottsligheten, lös våra samhällsproblem vi har – på fredlig väg. Sverigedemokraterna, ni har min röst 2014.

Se film nedan:

revolutionara_fronten_avhoppare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments