Medlem i Motståndsrörelsen fredade sig mot attack från ökända vänsterextremister – misstänks själv för brott

TRELLEBORG. Igår rapporterade media om en man som gripits misstänkt för mordförsök. Nordfront har varit i kontakt med Dennis Andersson som nyligen släppts från polisens förvar.

Dennis Andersson under en flygbladsutdelning i Trelleborg.

Dennis Andersson berättar för Nordfront att han igår kväll skulle ut på ett löppass och på vägen dit pratade i telefon. Han hör någon säga ”Hej Dennis!” och ser Miroslav ”Miro” Petrovski och Karl Lill på cyklar framför sig. De är bägge ökända för sina kopplingar till AFA och har tidigare deltagit i angrepp mot nationella i Skåne.

Samtidigt som Dennis lägger på luren och stoppar ner telefonen i fickan hoppar Miro, som tidigare är medaljör i Judo, på honom och lägger ett armlås runt halsen. En brottningskamp tar vid där Karl samtidigt står och skriker ut hot och glåpord. Miro lyckas under brottningen få in ett finger i ögat på Dennis. Dennis biter då Miro i handen, vilket gör att han släpper greppet och att Dennis kan komma upp på fötter igen.

Dennis som tidigare utstått hot från AFA bär kniv för att kunna garantera sin säkerhet. Han drar denna kniv och lyckas då få manöverutrymme att plocka upp sin väska och telefon som hamnat på marken under tumultet. Karl kastar sin cykel mot Dennis, men missar, och trillar sedan själv in i en buske. Då kastar också Miro sin cykel, men Dennis lyckas undgå även den.

Dennis går mot Miro samtidigt som Karl reser sig upp, tar sig till sin cykel och börjar cykla därifrån. Miro håller sig passiv medan Dennis med kniven dragen backar bort från platsen. När Dennis kommit en bra bit bakåt kastar sig även Miro på sin cykel och försvinner från platsen.

Dennis struntar i sin löptur och tar sig istället hem. Snart blir han varse om att de fega angriparna från AFA har ringt och gråtit ut till polisen. Sex radiobilar och två civilbilar, totalt 16 stycken poliser, kommer för att gripa honom. Han får veta att han är misstänkt för mordförsök, alternativt grov misshandel.

Tidigare idag släpptes Andersson igen och misstankarna är nedskrivna till försök till grov misshandel. När Nordfront pratar med honom har han precis kommit hem. Vi avslutar samtalet med en fråga till honom:

Har denna händelse fått dig att tänka om gällande ditt politiska engagemang?
— Nej, jag ska bara fräscha till mig lite och sen ut för att bedriva aktivism. Vi har ju en valrörelse att tänka på, svarar han.

En motanmälan är gjord från Dennis Anderssons sida mot de bägge angriparna.

Miroslav Petrovski, 19880604-6697, Malörtsvägen 18 C lgh 1102, 231 36 Trelleborg.

Karl Lill, 19860703-4116, Syster Jennys väg 12 C lgh 1102, 231 34 Trelleborg.

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Karl ASigridAndreasPålästAlexander Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
David
Medlem

Bra jobbat Dennis! Dom fega asen gick ur attacken som förlorare trots numerärt överläge.

Gunnar
Medlem

Så först går de till angrepp och sen ringer de polisen? Vilka fega jävla kräk.

Dennis du är en hjälte!

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Vilka fega kräk. Stå på dig Dennis!

Tobias
Medlem

Du är en hjälte kamrat,en ära att få strida vid din sida.
Leve det radikala motståndet och Hell seger!

Robin Nordlund
Medlem

Bra agerat kamrat! De här vänsterblivna fega kräken kommer tänka efter noggrannt innan de vågar gå nära dig igen.

Nathalie
Medlem

Den absolut bästa delen i den här artikeln är ”Karl kastar sin cykel mot Dennis, men missar, och trillar sedan själv in i en buske.” Jag kan inte hålla mig för skratt. 1. Hur i he***** kan man missa någon med en cykel? 2. Hur kan man vara så klen att man dessutom trillar omkull av ett misslyckat kast? Jag tror att veganismen och cannabisen har talat sitt tydliga språk. Det utgör knappast någon lyckad kombination för kordinationen och muskelstyrkan. Bra jobbat, Dennis. Må detta få de små råttorna att i skam krypa tillbaka till sina hålor en gång för… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Sex radiobilar och två civilbilar, totalt 16 stycken poliser, kommer för att gripa honom.

Polisbristen i Sverige är fruktansvärd.
Se själva varför: https://vk.com/album453578850_256029668

Karl-Путин A
Medlem

Under torgmötet i Kungälv i lördags var det lika många snutar som åhörare till Fredrik Vejdeland, ca 200 st. Tänk om dessa 200 överflödiga snutar hade beväpnat sig med automatvapen istället och rensat upp i V:a Frölunda där babbarna brände 100 bilar en vecka tidigare.

Klaus
Medlem

Är Miroslav Petrovski antinordisk polsk panslavist? Han måste utvisas.
Får polisen order från Wiesenthal-Center? Polisen agerade lika som israeler.

Alexander
Medlem

Fega små as är dom! Du är en grym kamrat alltid lika kul att dedriva kamp med dig!

Påläst
Medlem

En jude och en tattare.

Andreas
Medlem

Starkt agerat, länge leve motståndet!

Sigrid
Medlem

Ringa snuten verkar vara standard i afa