Media startar drev mot polisman som vill förinta kriminella invandrare

SVERIGE. Polismannen Marcus Hultvall har fått nog av politisk korrekthet och kriminella invandrare som inte vill anpassa sig och ville i en insändare se att vissa invandrare förintades för att rädda Moder Svea. Inte helt oväntat skapade insändaren en storm av kritik från politiker och chefer och Hultvalls poliskarriär kan nu snart vara över.

Polis kärrtorp rättegång

Om en polisman från Värmland fick bestämma skulle poliskåren ta av sig silkesvantarna och börja förinta invandrare, när det är nödvändigt.

Under rubriken ”Moder Sveas krympande livsutrymme” ondgör sig polismannen Marcus Hultvall bland annat över följande saker:

Det parti som skall stå för den så kallade riktiga kärnfamiljen skall gå med i Pride. Vänsterfalangen skall ha access överallt, inga regler skall finnas och inget får sticka ut eller vara avvikande för att det kan uppfattas som kränkande. Feministerna skriker bara på svenska män för det är så lätt men när en utländsk man tvingar sin kvinna att bära burka motsvarande eller när deras söner är ute och i grupp begår sexuella övergrepp så är de som borta av rädsla för att kränka någon eftersom deras vänsterövertygelser hämmar dem.

[…]

Ledningen för Polisen beter sig som ”Bagdad Bob” och vägrar se problemet med att vi är under angrepp, att organisationen suger och att poliser slutar. Resultatet är en alltmer rädd och passiv poliskår (chefer). Moder Svea (nationen) raderar ut sin självkänsla, självförtroende och stolthet liksom våra grundläggande lagar och grundvärderingar. Vi krymper livsutrymmet för oss själva och kommer att få mer och mer stryk tills vi dör som nation.

Även om Hultvall här ovan bara nämner ordet ”utländsk” en gång är det uppenbart att han är upprörd över invandringen och den politiska korrektheten i Sverige. Denna ilska mynnade sedan ut i denna formulering:

De som kommer hit med annat uppsåt skall tvingas till anpassning, lagföras, slängas ut och när så krävs förintas.

Invandrare ska alltså förintas, när det är nödvändigt. Samtidigt vurmar Hultvall i sin insändare för demokrati, jämställdhet och andra politiskt korrekta floskler samt menar att Sverigedemokraterna är ett hot mot dessa värderingar och inte kan lösa invandringsproblemet som Hultvall talar om.

Nya Wermlands-Tidningen (NWT) som publicerade Hultvalls insändare insåg efter ett kort tag att det kanske var olämpligt och olagligt att uppmana till förintelse av icke-integrerade invandrare, varför man bland annat censurerade bort meningen som talar om förintande. Tidningen la även till en varningstext både innan och efter insändartexten där man påstår sig ha ”högt i tak” på insändarsektionen och att insändare som publiceras framför skribentens och inte tidningens åsikt. Alltså en svensk version av det engelska uttrycket ”trigger warning”.

Vissa poliser vill böga med invandrare – andra poliser vill förinta invandrare.

Igår stod Hultvall på sig och försvarade åsikten att det finns invandrare som borde förintas när han blev intervjuad av Värmlands Folkblad:

— Jag har fått jättemycket positiva reaktioner och några som har reagerat på just det där ordet.

Men du står fast vid att man ska förinta, eller döda, människor som inte anpassar sig?

— Alltså i en extrem situation så ja. Om det är så att någon sätter mitt barn i en bur och eldar upp honom eller våldtar och lemlästar min fru, den personen kommer jag att förinta.

Inte lagföra?

— Någonstans innerst inne är jag människa också och rent känslomässigt så är det så.

Det du beskriver är ju ett högst privat trauma, där jag tror att många skulle hålla med dig rent känslomässigt, men texten handlar ju om människor från andra kulturer som inte anpassar sig. Ska de också förintas?

— De ska ju lagföras, men kommer de hit med ett uppsåt att börja mörda folk så tycker jag det.

Du förordar dödsstraff?

— I vissa fall skulle det kanske inte göra någonting.

Du ska själv ut och träffa ungdomar i helgen på The Island festival, hur tror du att de reagerar på det du skriver?

— Jag hoppas att de tar en diskussion med mig, för det är det viktigaste att vi har en bra diskussion. Vi kommer att söka upp gängen och visa att vi har sett dem och malla in dem i ett beteende som är acceptabelt.

Men inte förinta dem om de inte sköter sig?

— Om det är så att någon av dem har en bomb runt midjan så kommer vi kanske att få förinta den personen.

Idag, efter ett fortsatt mediadrev där politiker lagt sig i och sagt att de vill att Hultvalls möjlighet att jobba vidare som polis bör utredas, är Hultvall mer ångerfull och självkritisk till sin insändare.

— Jag lyckades inte nå fram med det jag egentligen menade, det är beklagligt. Det jag menar är att vi i vårt samhälle är alldeles för ängsliga för att kränka olika samhällsgrupper, och det tror jag i förlängningen bara gynnar extremism och rasism. Man undviker problemen, och det sprider oro där rasismen kan gro, säger Hultvall.

Källa:
Moder Sveas krympande livsutrymme

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om