Media beskriver Hanau-skytten som ”högerextrem” – mörkar trolig mental ohälsa

LÖGNPRESSEN. I ett manifest som tillskrivs den misstänkte Hanau-skytten Tobias Rathjen uttrycks paranoida vanföreställningar. Dessa rapporteras dock inte om i lögnpressen, som istället beskriver dådet som ”högerextrem terrorism”.

Den misstänkte Hanau-skytten Tobias Rathjen uttrycker i ett manifest som tillskrivits honom paranoida idéer som inte uppmärksammas av mainstreammedia.

Det var under onsdagskvällen som den 43-årige bankiren Tobias Rathjen greps misstänkt för att ha skjutit ihjäl tio personer på två vattenpipekaféer i tyska Hanau. Åtminstone merparten av offren ska ha varit rasfrämlingar och tidigare samma dag ska Rathjen ha publicerat ett manifest som gjort att både globalistmedia och tysk polis har beskrivit den misstänkte skytten som en ”högerextrem terrorism”.

Manifestet har dock publicerats i en Google-översättning till engelska på sajten Daily Stormer. I manifestet framgår det att dess författare troligtvis lider av paranoida vanföreställningar. På Daily Stormer skriver Andrew Anglin:

Jag publicerade hela det påstådda manifestet från den här killen, vilket media hävdar med största sannolikhet är äkta, och han var fullkomligt galen, talandes om hur hans tankar skriver intriger i filmer.

I manifestet, som enligt media har författats av den misstänkte gärningsmannen, kan man bland annat läsa:

Jag glömmer som hastigast att jag fram till denna dag aldrig har haft en privat sfär. Det finns ett antal händelser som har skrivit om världshistorien som kan spåras tillbaka till min egen vilja och jag kan därmed känna mig bra. Två förbrytarregimer har eliminerats, USA har justerat viktiga strategier enligt mina idéer och Hollywoodfilmer har baserats på min inspiration.

I manifestet menar han också att en hemlig underrättelseorganisation övervakar tusentals tyskar i deras hem ”utan någon specifik anledning” via kameror och mikrofoner. Han beskriver också att denna hemliga organisation, som är stationerad på en hemlig underjordisk bas, har övervakat honom under hela hans liv, bland annat för att ta reda på vilka Hollywoodfilmer hans tankar har influerat.

Att media nu beskriver dådet som politiskt motiverat av Rathjen menar Anglin är i ”lika sinnessjukt som hans manifest”. Enligt Anglin mörkar media de delar av manifestet som pekar mot att en allvarlig psykisk störning drev Rathjen att skjuta ihjäl de vattenpiprökande rasfrämlingarna:

Att diskutera detta i någon annan kontext än mental ohälsa är ohört oärligt. Jag antar att det är troligt, eftersom vi snackar om media och den tyska staten, men visst borde vem som helst kunna se igenom detta?

Enligt Anglin rapporterade vissa medier ursprungligen om att Rathjin i manifestet uttryckte idéer som att en hemlig regering läste hans tankar från en underjordisk bas, men att narrativet nu totalt skiftat fokus mot att utpeka skjutningarna som ett så kallat högerextremt terrordåd.

I svensk media har manifestet beskrivits som fyllt med ”rasistiska åsikter och konspirationsteorier”. När exempelvis Expressen rapporterar om manifestet skriver man endast om att Rathjen uttrycker att han har valt ut sina offer bland personer som ”inte skulle ha varit möjliga att deportera”.

I etablissemangsmedia över hela världen har man också använt dådet som en förevändning att återigen hävda att samhället haft en ”naiv inställning” till så kallad högerextrem terrorism.

Källor:
Complete Text of Alleged German Shisha Shooter’s Alleged Manifesto
Snake-Jew Media is Reporting German Schizoid Shooting as a Straight Right-Wing Shooting
Skjutningarna i tyska Hanau utreds som ett misstänkt terrorbrott
Kafépersonal och mamma – de sköts ihjäl i terrordådet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Henke HimmlärRodaVeraCaesar-AureliusKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Rathjen var typiskt target individual (TI), dvs han var under mind control sedan länge, förlorade översikt och blev konfus. Han misstänkte CIA men förstod inte hur och varifrån de agerade. Det är absurt att han påminde sig sekunder efter födseln. Han blev kanske schizofren, kanske hade han schozofren drag sedan födseln, men han blev banktjänsteman och fick akademisk utbildning, han gjorde vapenfri tjänst (i stället för Bundeswehr) och han hade vapenlicens. Jag tror inte att det är möjligt som schizofren människa. Han ville USA som ledande makt i Väst, var för muren mot Mexiko och som Illuminati-juder (inte som nationalsocialister)… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Hans far var kandidat för det tyska miljöpartiet, Die Grünen i valen 2011.

http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2020/02/rathjen_vater.jpg

Här kan ni själva avgöra om Tobias Rathjen var galen som en miljöpartist eller inte:

https://vk.com/feed?section=notifications&z=video453578850_456239469

Vera
Medlem

Men nazifobiisten Morgan hänger på – göra sig märkvärdig i Sverige

Klaus
Medlem

Videon av Der Volkslehrer på tyska ser skottlossningen i Hanau mycket kritiskt. Det är inte bevisat att Rathjen skrev manifest. Om han är författaren så var han en psykiskt sjuk människa och ingen högerextremist. Det är inte bevisat att han var gärningsman. Vittnen säger, att de har sett två skyttar. Vittnen säger att två bilar körte bort efter skottlossningen. Den ena bilen tillhörde Rathjen och for till Rathjens lägenhet. I lägenheten fann polisen Rathjen död bredvid sin död mor och fadern (politiker i Die Grünen) sittande levande. Fadern behandlas som vittne, inte som misstänkt. Politiker har samma dag efter skottlossningen… Läs mer »

Roda
Medlem

Varför skall vi ta avstånd från aktionen dock? Det är hanrejmentalitet att försöka anpassa sig efter etablissemanget. Så länge vita tar lagen i egna händer är det en bra sak. Att bli paranoid och “galen” är dessutom inte så konstigt idag, då hela vårt samhälle är sjukt, vars makthavare hatar oss till den grad att de vill utrota vårt folk.

Henke Himmlär
Medlem

Jag är helt enig med dig! 100%.