Medelålders flyktingvurmande kvinna blev våldtagen och ofredad av afghaner

INRIKES. En kvinna följde med två afghanska flyktingbarn hem efter krogen för att sedan bli våldtagen och ofredad. “Ska inte du också våldta?”, frågade den ena afghanen sin kompis.

Den 26 december, annandag jul, förra året våldtogs kvinnan av den ene afghanen och ofredades samtidigt av den andre. Båda av de så kallade flyktingbarnen påstår sig vara födda 1999 och komma från Afghanistan. Händelsen ägde rum i Ljungby i Småland.

Kvinnan har berättat i polisförhör att hon själv gick ut på krogen då hon inte hittat någon som ville följa med. Senare på kvällen träffade hon två afghaner utanför en pub. Kvinnan berättade även i förhöret att hon var med i en grupp på Facebook som var mot utvisningarna ur Sverige, rapporterar Fria Tider.

— Jag har alltid tyckt synd om dem som flytt på grund av kriget. Andra har istället tyckt att de ska åka hem igen och det har jag opponerat mig emot, sade kvinnan.

Jag tyckte det var ganska intressant att prata med dem. Det var många som hade sagt till mig innan att man skulle akta sig för de killar som kommer som flyktingar, fortsatte hon.

En av migranterna frågade kvinnan om hon ville följa med till deras HVB-hem och dricka alkohol. Hon tackade ja till förslaget trots att hon hade lovat sina barn att inte komma hem för sent.

Jag tyckte att det kändes okej och kände mig inte orolig. Jag är aldrig varit rädd eller orolig för människor från andra länder, påpekade kvinnan i förhöret.

Då de kom fram till HVB-hemmet, vid halv fyra-tiden, gick de till den ene afghanens rum. Kvinnan satte sig på en madrass bredvid den ene afghanen medan den andre gick och lade sig i en säng.

Kvinnan snubblade vid ett tillfälle in i en vägg och fick ont. Hon lade sig då på madrassen och fick en kudde av den ene afghanen. I nästa ögonblick började han tafsa på henne.

Kvinnan förklarade att hon inte ville och försökte putta bort våldtäktsmannen. Då lade han sig över henne, drog av hennes byxor och höll fast hennes armar. Sedan våldtog han henne vaginalt. Han bad henne flera gånger att hålla tyst under akten. Afghanen frågade även sin kompis om han ville vara med och våldta – det framgår enligt domen att det var just ordet ”våldta” som sades.

Den andre afghanen klev då upp ur sängen och gick fram till kvinnan. Han började tafsa på henne samtidigt som han onanerade. Afghanen som redan våldtog henne började nu våldta henne analt. Kvinnan skrek att det gjorde ont och till slut slutade han.

Kvinnan tog sig senare ut på gatan och ringde polisen. Nattpersonalen på HVB-hemmet märke ingenting av händelsen.

Den 16 april 2018 kom domen från Växjö tingsrätt. Den ene afghanen, som har tolkbehov på dari, döms för våldtäkt. Straffet blev ett år och tre månaders fängelse, samt tio års utvisning. Han dömdes även till att betala skadestånd, 134 990 kronor, till kvinnan. Den andre afghanen, som har tolkbehov på farsi, döms för sexuellt ofredande till villkorlig dom och skadestånd på 23 990 kronor – åklagaren yrkade inte ens på utvisning.

Kvinnan har mått mycket dåligt och haft sömnsvårigheter efter händelserna, skriver Fria Tider.

Källa:
Medelålders kvinna ville bevisa att rasisterna har fel: ”Ska inte du också våldta?” frågade ena flyktingbarnet sin kompis när han var klar med henne

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
14 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Karl AValhallaMikaelJimKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

låter brutalt, men rätt åt batikhäxan, hon fick bara vara med om den fina mångkultur hon indirekt har utsatt tiotusentals andra svenska kvinnor för

Caesar-Aurelius
Medlem

Kvinnan har mått mycket dåligt och haft sömnsvårigheter efter händelserna.

Vem tror du bryr sig, äckliga blatteluder?!

Grottbjörnen
Medlem

det står ju inte vilka händelser hon har mått dåligt av, är det att hon har varit flyktingvurmande hon har haft dåligt samvete för och legat vaken för om nätterna eller är det våldtäkten?

Rokviken
Medlem

Kanske är det flyktingvurmandet som gett henne sömnsvårigheter? Vad kan man tro av denna förvirrade människa.

Vera
Medlem

Den som sig i leken ger …..

Joss
Medlem

Jag tycker synd om henne. Hon har inget folk längre. Och det hon valde bort oss för var inget att hålla sig i. Nu är hon helt och hållet ensam :(

Christer
Medlem

Somliga straffar Gud meddetsamma. :)

Senaste
Medlem

Medelålders kvinna lämnar barnen hemma för att gå på krogen och följer med unga grabbar hem, bara där har vi ett tragiskt fall. Dessutom är det främmande raser som blir förvånade om någon i gruppen inte deltar i våldtäkterna de ägnar sig åt.
Undrar om hon fortfarande är för ”flyktingmottagande” efter detta. Förmodligen.

Sigfrid
Medlem

Som man bäddar får man ligga.

Fredrika
Medlem

Bra straff åt batikhäxan. Förhoppningsvis har hon lärt äntligen lärt sig vad som gäller. Om inte kan hon få fri lejd att följa med afghanbarnen hem till Afghanistan.

Victor
Medlem

Vad trodde hon att dom skulle bjuda på saft och bullar eller? Naiviteten hos somliga idag…

Karl
Medlem

KARMA is a BITCH!

Jim
Medlem

Hahaha otroligt att följa med till ett hvb-hem som ensam kvinna och tro det ska gå vägen.
Jävla pack hela bunten !

Mikael
Medlem

Man kan ju alltid hoppas att hon fick sig en tankeställare.

Valhalla
Medlem

Den korkade batikhäxan mötte verkligheten. Bra. Hoppas aset fick syfilis.
Hoppas att Annie Lööf också blir våldtagen av Ali Baba och de 40 rövarna.

Karl
Medlem

Ali Baba och de 9 000 rövarna.

Karl-Путин A
Medlem

Ali Babbe och de 9000 för-rövarna – ”Sesam öppna dig” har fått en helt ny innebörd i asylkloaken Swerjestan.

Karl-Путин A
Medlem

En omskuren i ettan samtidigt med en omskuren i tvåan; dubbelmacka – är inte detta alla batikhäxors våta dröm?

Karl
Medlem

Alla ”goda” ting är tre. Alltså även en omskuren i kakhålet.