Meddelande från Motståndsrörelsen

Motståndsrörelsen anser att systemet i Sverige är en ockupationsmakt, vilken genom oärliga metoder förskansat sig i maktens salar. Vi anser så eftersom det är fullkomligt uppenbart att systemet inte har vare sig folkets eller nationens väl som syfte. Motståndsrörelsen har därför föresatt sig att bekämpa ockupationen – systemet – i vilken form den än visar sig.

Ockupationen är total. Den innefattar samtliga delar av systemet: regering, riksdag, byråkrati, media med mera. Alla delar som formar, leder, informerar och dömer folket är fientligt sinnade.

Ockupationen är ett faktum, och så även Motståndet. Motståndsrörelsen erkänner inte politikernas ”rätt” att avgöra folkets framtid och vi erkänner inte heller media som en ”opartisk” förmedlare av information. Därför erkänner vi heller inte ockupanternas rättsystem eller deras ”rätt” att åtala, döma och straffa dem tillhörande Motståndsrörelsen.

Vi följer endast den ariska moralens hederskodex och denna är vår lag, den ursprungliga och organiska lagen, den lag som vår ras burit i sin själ sedan tidernas gryning.

Därför är Organisationens ledares avvikande från det fängelsestraff som ockupationsmakten tilldömt honom både ett politiskt uttalande och ett följande av den ariska människans natur.

Den ariska motståndskämpen har inga förpliktelser gentemot systemet. Om vi tilldöms fängelsestraff enligt ockupationsregimens lag på grund av vår motståndskamp är det upp till den enskilde om denne av taktiska skäl skall avtjäna straffet eller inte.

Organisationen står enad bakom Ledarens beslut att trotsa systemet och inte frivilligt underställa sig det. Vi anser det även vara hedervärt av honom att hellre välja den svåra vägen i trots mot ockupanterna, än den lättare vägen av underkastelse och acceptans av deras förtryckande ockupation och olagliga lagar.

Motståndet står fast!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om