Mattias Karlsson: Nordiska motståndsrörelsen försöker skrämma mig till tystnad!

SVERIGEDEMOKRATERNA. SD-politikern Mattias Karlsson uppvisar allt fler tecken på paranoia och anklagade i helgen Nordiska motståndsrörelsen för att försöka skrämma honom. Detta på grund av att han hört ett rykte om att ”nazister” satt upp banderoller i området där han bor.

Nordfront har tidigare skrivit om hur SD-toppen Mattias Karlsson bröt samman och i ett Facebook-inlägg hätskt attackerade flera namngivna personer. Bakgrunden var att några av de utpekade skulle ha gjort sig lustiga över att Karlsson skaffat sig en icke-vit flickvän.

Karlssons inlägg har hittills resulterat i en polisanmälan om förtal mot honom från Ingrid Carlqvist som pekades ut som en person som ursäktat ”vissa former av pedofili”. Karlsson kontrade då med att uttala sig till Expressen och skriva ett till hysteriskt Facebook-inlägg där han presenterade sina bevis för att Carlqvist skulle kunna ”anses försvara/ursäkta vissa former av pedofili”.

— Olika hatiska trådar om min flickvän har skapats på olika forum. Det är allt från ganska triviala nedsättande kommentarer till mer allvarliga hotelser. Det är av så pass allvarlig karaktär att Säkerhetspolisen har beslutat sig för att höja insatsen kring min person, beklagade sig Karlsson till Expressen.

— Hon har kanske en något mörkare hudfärg än många infödda svenskar, sa han också angående sin nya flickvän.

I lördags bytte Karlsson också profilbild på Facebook till en anti-nazistisk mem där hakkorset och diverse andra symboler slängs i en papperskorg. Vidare skrev Karlsson ett förvirrat inlägg på Facebook samma kväll där han inbillade sig att Nordiska motståndsrörelsen satt upp banderoller i hans by som någon form av hot mot honom. Karlsson skrev följande:

Nås av nyheten att nazister strukit runt i min by nu ikväll och satt upp banderoller för Nordiska motståndsrörelsen. Antar att syftet är att skrämma mig till tystnad.

Kan dock meddela alla beundrare av fulmustaschade, småväxta tyska män i läderkoppel att ni bara slösar med er energi.

Jag har varit beredd att dö för demokratin och för min vision av ett tryggare, varmare, mer sammanhållet och bättre Sverige ända sedan jag beslutade mig för att engagera mig politiskt och det är jag fortfarande.

Jag har inte vikt ned mig för vänsterextremisterna som försökte mörda mina vänner och som slog mig medvetslös med järnrör, jag har inte vikt ned mig för islamisterna som hotat slakta mina barn och jag kommer inte vika ner mig för er.

Med tanke på Karlssons allt mer uppspelta, bittra och paranoida ton spekulerar många nu om att han är på väg att gå in i väggen. Enligt Expressen var Karlsson deprimerad, hade panikångest och led av utmattningssyndrom under valrörelsen 2018. I övrigt är Karlsson känd för att driva igenom uteslutningar av mer radikala sverigedemokrater på väldigt lösa grunder.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
11 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Påläst
Påläst
8 månader sedan

Det är tydligen lönsamt att vara folkförrädare eftersom han har en egen by. Vilken byfåne.

Pierre
Pierre
8 månader sedan

Sluta sup istället currymortlare.

Roda
Roda
8 månader sedan

Är det ens möjligt att bli större beta cucks än SD? De försöker desperat slicka röven av etablissemanget i hopp om att bli accepterade, men vad de en gör kommer de alltid att förbli onda rasister i deras ögon.

_DH_
_DH_
8 månader sedan

Skoj att se honom förgås. Han har gjort sig väl förtjänt av sitt psykiska öde. Kanske ett tecken på att Gud inte gillar honom? För att citera Enoch Powells berömda tal:

”Those whom the gods wish to destroy, they first make mad.”

nordbo
nordbo
8 månader sedan
Reply to  _DH_

”Guds utvalda” gör han galen.

nordbo
nordbo
8 månader sedan

Hans by.?

Miserabel jävla gated-community tönt som har som vision med att sluta in sig själva i områden med andra frimurare och hjärndöda svärgevännör – sen vill denna pimp glida ut på sin balkong med pavan i ena näven och i den andra skjuta ner svenskar och babbar som lyckas ta sig över till deras tjygga horeri.

En levande landsbygd med mindre samhällen och ”byar” kan endast finnas om det är homogent.Skulle enkelt rösta på Sjögren som byaherre som är stabil och förstår saker och ting … på honom kan både vuxna och barn klättra på om det blev fest.

Rokviken
Rokviken
8 månader sedan

Tänka sig att banderoll kan väcka så starka känslor. Det är tydligen viktigare att liera sig med de omskurna.

Ulfrik
Ulfrik
8 månader sedan

”Jag har inte vikt ned mig för vänsterextremisterna …”.

Var det därför han sökte samarbete med Expo?

Ethny
Ethny
8 månader sedan

Enligt Expressen var Karlsson deprimerad, hade panikångest och led av utmattningssyndrom under valrörelsen 2018. Det är sällan jag önskar någon lidande, men detta var snarare trevliga nyheter. Jimpan tillsammans med Karlsson & co kuppade SD -94. Deras intresse var att, som vanligt när det gäller skadliga organismer, föra sionistvänlig politik och hålla på med kontrollerad opposition. De påstod under en lång tid att de var helt emot EU. De propagerade och förde sådan politik som skulle möjliggöra ett utträde, men som de snälla sionister de är vill de inte längre gå ut ur EU och det var heller aldrig planen… Läs mer »

Wäring
Wäring
8 månader sedan

Han har verkligen funnit sig i rollen som politiker. Dö för demokratin, ett bättre varmare Sverige bla, bla… Den förnedrande folkmordsretoriken, där det finns svenskar med utländskt påbrå och annan hudton har han också tagit till sig. Vilket kräk. I framtiden kommer han att ha något ljusare hudfärg än många infödda indier.

Samuel
Samuel
8 månader sedan

”Jag har varit beredd att dö för (((demokratin))).”
-Mattias Karlsson, 2019