Massmediadrev mot medborgargarde

Drygt en vecka har gått sedan Arga pappor bildades i Limhamn i syfte att ta itu med främlingsgängen som rånar och överfaller deras barn. Inte helt oväntat var denna reaktion något som det svenskfientliga systemet aldrig skulle tillåta. Systemets trogna har nu gått samman för att krossa de som reagerat mot det mångkulturella paradisets verkningar.

I Sverige tillåts främlingar härja fritt utan att makthavarna förkastar det, utan att de manifesterar mot det på gator och torg eller att de går ut i något gemensamt upprop etc. Massmedierna gör alltid sitt bästa genom att mörklägga främlingsrelaterade brott och signalement, eller skylla det på sociala orsaker.
När svenskar däremot försvarar sig från övergrepp blir det livligt värre. I synnerhet om man antagit en invandringskritisk utgångspunkt. Då är man den största kättaren av alla – man är ”RASIST”.

Det var väntat att medborgargardet som nyligen bildats i Limhamn skulle få systemet emot sig. Arga pappor vill nämligen slå tillbaka mot de som överfallit deras barn och man sticker inte under stol med att dessa varit just invandrargäng. För någon dag sedan sade en i gruppen till Sydsvenskan att ”det är bättre att de [svenska ungdomar i Limhamn] skaffar svenska kompisar. Det är inte bra att umgås med grabbar från Rosengård”. Allting var som upplagt för att systemet skulle inleda en häxprocess mot männen.

Sydsvenskan ljuger
Den liberala tidningen Sydsvenskan tog på sig att tillhandage utbildning i ”rättänk” och mediadrevet drogs igång. Den 27 januari beskriver Sydsvenskan hur ”Medborgargarde misshandlade oskyldiga unga”. En finurligt formulerad rubrik – och en medveten lögn.
Händelsen tilldrog sig i mellandagarna vid Limhamns ishall. Ungdomarna berättar för Sydsvenskan hur en känd ungdomsrånare rörde sig i området. Papporna i medborgargardet var på jakt efter honom, men tog fel och angrep de andra ungdomarna genom att rycka i dem och hålla i dem i jackorna. Efteråt, då de insett att de tagit fel, bad de ungdomarna om ursäkt. Enligt Sydsvenskan ska två av ungdomarna ha utsatts för strypgrepp. I vilken omfattning dessa blivit ”strypta” eller om det ens skett kan dock betvivlas. Särskilt med tanke på de fantastiska rubriker Sydsvenskan använder.

”Angrepp mot demokratin”
Sant eller ej, artikeln gav resultat och en dag senare, den 28 januari, kan man läsa i samma tidning hur polisledningen i Malmö polisanmäler Limhamns medborgargarde. ”Bakgrunden är Sydsvenskans uppgifter om hur gardet har angripit oskyldiga”, stoltserar tidningen. Brottsrubriceringen är misshandel och bakom anmälan står Stefan Sintéus, chef för kriminalsektionen vid Malmöpolisen. Polismästare Ulla Ardemark har en egen teori om saken; den påstådda misshandeln är visst ingen vanlig misshandel utan på grund av motivet ”ett angrepp mot demokratin”. Så nu måste alla ”demokratiska” krafter få möjlighet att, med alla medel, försvara sig.

”Rasistvarning”
Med dessa två artiklar ville Sydsvenskans åstadkomma att läsarna får en felaktig bild av gruppen Arga pappor samt att lagens väktare kan trampa ner papporna i skorna. Det enda som saknades nu var en förnedrande artikel om papporna, en artikel som ska få läsarna att se känslosvallande och burdusa stollar framför sig. Detta uppdrag lämnades åt Sydsvenskans egen krönikör Mikael Bergstrand. Den 29 januari författade han artikeln ”Rasistvarning på arga pappor” där han går ut i ett långt utspel mot gruppen. Bergstrand beskriver själv hur han för några år sedan varit för vek för att ställa upp för sin son och dennes kompisar när de blev rånade på sina mopeder i just Limhamn. ”Då var basebollträt inte så långt borta – i tankevärlden”. Nu, några år senare, tar han ut sin avundsjuka på andra som är starka nog att kunna försvara sina barn. I en hel artikel låter Sydsvenskan genom Bergstrand förmedla att ”det finns ett drag av löje över den militanta pappa-gruppen” och att ”det luktar helt enkelt lite lördagsgrogg över gruppen”.

Lögner, lobbying, förnedring. Med dessa metoder arbetar en svenskfientlig tidning. Hur bör då Malmöbor reagera mot detta? Tja, alla ni som nu och tidigare stött de modiga papporna lär kunna lista ut att er tidning, Sydsvenskan, anser att det finns ”ett drag av löje” även hos er. Bästa sättet att reagera mot en sådan förolämpning är att först och främst sluta köpa blaskor som Sydsvenskan samt fortsätta stödja de svenskar som vågar sätta sig emot främlingsgängen och den maktapparat som alltid försvarar dem – massmedia.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments