Massmedia; systemets trogna

I efterdyningarna av händelsen i Göteborg, där oorganiserade nationella och personer tillhörande Svenska motståndsrörelsen och Nationell Ungdom attackerade ett antal regimlojala ungdomar (så kallade antifascister) som vedergällning efter en feg misshandel av några nationellt sinnade flickor, har nu massmedia med Göteborgs-Posten i spetsen förfasat sig över att patrioter öppet tar på sig ansvaret för händelsen.

Detta är ännu ett exempel på hur massmedia vrider och vänder på verkligheten för att försöka pådyvla folket att vi, nationella, är ondskan inkarnerad. Visst, patrioter har tagit på sig det inträffade och patrioter genomförde gärningarna. Det är uppenbarligen inget vi sticker under stol med. Men låt oss reda ut ett antal saker.
För det första är det bara patetiskt av massmedia att försöka leka apologeter för antifascisterna eftersom de är väl medvetna om att samma typ av personer som nu blev uppläxade i Göteborg, dagligen sitter i forum och fördjupar sig i våldsromantik; filosoferar kring politiskt våld och skryter om de gånger de funnit en ensam patriot att kunna misshandla. Vidare tar dessa systemtrogna antifascister på sig såväl våldsdåd som skadegörelser genom samma organ, Internet där de kan gömma sig bakom anonymitetens slöja.
Så frågan vi kan ställa oss är om massmedia och de systemtrogna mediestyrkorna inte bedriver fulspel nu, när de försöker frammana en känsla av att vi patrioter helt hämningslöst anfaller och misshandlar oskyldiga personer. Sanningen är ju den att dessa personer inte är oskyldiga utan snarare att de bara fått skörda vad de sått.
Vi skulle inget hellre önska än att möta dessa samhällets nyttiga idioter man mot man på gatan. Att sedan dessa individer ska förstå och praktisera basal nordisk moral är nog tyvärr för mycket att önska.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments