Massinvandringen ökade EU:s befolkning med en miljon

INVASION. EU-ländernas befolkningsmängd ökade med över en miljon ”flyktingar” under 2017.

Nya siffror från Eurostat, EU:s centrala institution för statistik, visar en befolkningsökning i EU-länderna på över en miljon under 2017, trots att fler dödsfall registrerades än födslar, något som betyder att massinvandringen ligger bakom befolkningsökningen.

Siffrorna visar att det var runt 513,6 miljoner människor som bor i EU:s 28 medlemsländer den 1 januari i år, jämfört med 512,5 miljoner samma dag förra året, med andra ord en ökning på 1,1 miljoner människor.

Källor:
Masseinnvandringen økte EUs befolkning med 1 million
Migrants fuelled EU population increase by 1MILLION as Luxembourg and Sweden have some of the biggest swells

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LingonetHenrikRokvikenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Siffrorna visar att det var runt 513,6 miljoner människor som bor i EU:s 28 medlemsländer den 1 januari i år, jämfört med 512,5 miljoner samma dag förra året, med andra ord en ökning på 1,1 miljoner människor?

Visa oss de ”människorna”.

Henrik
Medlem

Nordfront avslöjade som fake news?!
Abandon ship! 🤯

Karl-Путин A
Medlem

Nordfront citerar frihetskamp.net som i sin tur citerar Daily Mail, en av de få kvarvarande pålitliga tidningarna i England.

När jag går omkring i Stockholm till vardags och möter de invånare som bor och lever där tycker jag nämligen att nästan alla som åker på tunnelbanan är apor eller halvapor numera.

Rokviken
Medlem

Lider med dig. Undviker kollektivtrafiken så mycket jag kan. Använder andra sätt att ta mig fram. Senast jag åkte tunnelbanan upplevde jag det som om jag befann mig i en konstgjord djungel med ett sammelsurium av primitiva ljud – kakafoni.

Lingonet
Medlem

”trots att fler dödsfall registrerades än födslar, något som betyder att massinvandringen ligger bakom befolkningsökningen”

Rokviken
Medlem

Karl A,kanske svaret på din fråga finns i denna video.
https://www.youtube.com/watch?v=LAf6UUPpX4k

Karl-Путин A
Medlem

Den dagen kommer när det blir skottpengar på lösspringande apor.