Massinvandringen, en tickande bomb

Nästan alla Svenskar tycker innerst inne att vi har alldeles för många främlingar i landet. I alla fall om man frågar dem privat. Uttalar man det offentligt riskerar man att bli ”utfryst” i samhället, därför väljer många att knyta näven i fickan och låtsas att de tycker precis som man SKA tycka för att passa in.
Media, skolor och politiker talar varmt om det så kallade mångkulturella samhället och kan inte nog beskriva hur positivt det är. Riksdagen gjorde till och med en ändring i vår grundlag, år 2010, där man nu lagt till att Sverige är ett mångkulturellt land. Hur kan folket tycka en sak och etablissemanget en annan? Vilka krafter tjänar på att vi har ett mångkulturellt samhälle? Hur kommer Sverige utvecklas om vi fortsätter tillåta den massinvandring som vi har nu? Varför ska vi ha massinvandring?

Är det medmänsklighet?
De som förespråkar massinvandring brukar säga att vi ska ha det av humanitära skäl. Alltså att vi ska välkomna främlingar till vårt land för att det är synd om dem.
Enligt en FN-rapport lever över en miljard (tusen miljoner) människor under svältförhållanden, de har alltså svårt att få mat för dagen. UNICEF rapporterar att cirka 22000 barn dör i onödan varje dag. Vi kan konstatera att det finns många människor världen över som lever under hemska förhållanden. Frågan är då om vi löser situationen genom att ta hit hundratusen flyktingar varje år? Självklart inte. Problemen skulle inte ens lösas om vi tog hit flera miljoner varje år. Det är ett strukturellt världsproblem där resursfördelningen är minst sagt orättvis. Länder och folk exploateras till andras förmån. Varje folk bör få ansvara för sin egen utveckling utan vare sig ”konstgjord andning” eller exploatering.

Har vi alltid haft massinvandring?
Ett Sverige med en svensk kultur och ett svenskt folk var för alla politiska partier en självklarhet fram till för cirka 40 år sedan. Då skedde en drastisk förändring. En kombination av att högerpartiet (nuvarande moderaterna) gjorde en kovändning i invandringsfrågan och att en lobbyist vid namn David Schwarz starkt propagerade för det mångkulturella samhället i Bonniers Dagens Nyheter, gjorde att många lät sig påverkas. Vidare lyckades även LO övertalas till att kräva av sitt moderparti att bli positiva till det mångkulturella samhället, något som definitivt inte partiet var innan. Denna landsomfattande attitydförändring innebar i praktiken att svensken gick från att ha varit stolt över att vara just svensk till att känna någon slags skam över sitt eget folk och sin egen kultur. Det förändrade debattklimatet innebar att gränserna kunde öppnas utan att så många vågade protestera. Massförflyttningar av främmande folk från alla världens hörn till Sverige har aldrig tidigare skett i den omfattning som sker idag. För en mer detaljerad historisk tillbakablick rekommenderas boken ”Hur Sverige blev en mångkultur” av M. Eckehart. Finns att beställa här.

Vad är det egentliga skälet?
Varför finns det då starka krafter i världen som har intresse av att vi är ett mångkulturellt land? Vad har de för syfte? Historiskt sett har Norden uppvisat sin duglighet. Ett flertal stora uppfinnare som betytt mycket för mänskligheten har varit nordbor. Genom tiderna har vi varit fruktade av fiender som hotat Nordens frihet. De som idag har kontroll över den globala politiken i världen ser ett enat och homogent Norden som ett hot mot deras maktsträvanden. Det är helt enkelt en toppstyrd och långsiktig söndra och härska-strategi. Istället för att öppet använda orden söndra och härska talar man om tolerans och mångfald. Man kan se det som lågintensiv biologisk och kulturell krigföring. Många av de svenska politiker som idag beter sig förrädiskt gör det helt ovetande om att de är brickor i ett ondskefullt spel.

Ondskans högborg
En högborg för de krafter som idag har störst makt i världen är USA. Detta land för blodiga krig runt om i världen. Dels för att röva naturtillgångar och marknader men även för att tillintetgöra allt som kan utgöra ett hot mot deras makt. De är även skickliga propagandister, officiellt krigar de alltid för att ”värna demokratin” eller ”skydda civilbefolkning”. I och med att dessa makthavare förfogar över stora medieföretag har de i princip skapat ett monopol på officiell information.
USA har även en mycket tongivande roll i FN och har flera gånger fått dem att officiellt godkänna deras imperialistiska strävanden. Samma FN kvoterar sedan ut flyktingar runt om i världen. Sverige beräknas 2011 att ta emot 30% av alla världens kvotflyktingar. Deras resa hit, uppehälle här samt löner, arvoden till UNHCR-personal betalas av svenska skattebetalare. Då skall det ändå tilläggas att de 1900 personer som Sverige skall ta emot som kvotflyktingar 2011 bara är en liten del av den sammanlagda massinvandring som sker till Sverige. Samma krafter som skapar flyktingströmmar är alltså de som sedan söndrar och härskar.

Människan ett flockdjur
Vi människor har fått en ledande roll på Jorden tack vare vår intelligens. Ändå har vi flera instinkter kvar som kanske främst gör sig påminda i vårt undermedvetna. Däribland har vi liksom många andra däggdjur ett flocktänkande. Om man är övertygad om att hela flocken tänker på ett sätt så anpassar man sig till dem även om man själv tycker annorlunda. Sublim påverkan av vårt undermedvetna utnyttjas idag av både kommersiella företag och inom politiken. Medierna i Sverige som styrs av relativt få, icke folkligt valda personer, ger ständigt intryck av att alla älskar mångkultur och massinvandring. Kritikerna framställs som outbildade och trångsynta. Detta gör att ingen vågar vara kritisk, man håller sina tankar för sig själv för att man inte vill gå emot flocken.

Bryt tystnaden
Vi är i själva verket många som är mycket kritiska till den förda politiken. De flesta tänkande människor känner oro för vilket framtida samhälle som håller på att skapas. Redan nu har otryggheten ökat, hur kommer det se ut för våra barn och barnbarn om vansinnet får fortsätta? Förändringens tid är redan på väg, fler törs vara öppet kritiska och verkligen ifrågasätta vad som sker. Vi uppmanar varje person som är kritisk att öppet visa det för sin omgivning.
Detta är en ödeskamp och tiden är knapp. Lyckas man biologiskt förinta de nordiska folken finns det ingen återvändo. Vi kommer att bli förslavade under ett grymt system som inte alls kommer att bry sig om nordisk kultur och nordiska värderingar.

Stöd motståndsrörelsen
Du som läser denna text kanske har svårt att tro att världen verkligen kan vara så här ond och cynisk som vi beskriver. Om så är fallet vill vi uppmana dig att öppna ögonen! Hur fungerar Världen politiskt och ekonomiskt. Varför får vissa frågor inte diskuteras? Vidare uppmanar vi dig som läser detta att söka information själv. Inte bara godta de ”etablerade sanningarna”.
Motståndsrörelsen utgörs av en samling män och kvinnor som har svurit att försvara Norden. Att förvalta Norden som en fin plats att leva på i frihet borde ligga i allas intresse. Vi har definitivt inget emot främmande folk eller deras kulturer. Vi tycker däremot att varje folk skall befinna sig där de hör hemma. Naturen har format olika folk under hundratusentals år. Varför skall vi i en handvändning rubba den balansen? Idag kallas vi för extremister men det är av ett system som vill tysta alla kritiker. Nu hoppas vi på att få din hjälp. Trots att du kanske i denna mörka tidsålder förlorar ekonomiskt eller karriärmässigt på att vara rakryggad så är det din skyldighet att vara det! Sälj inte ditt eget folk för judaspengar.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

211 Kommentarer till "Massinvandringen, en tickande bomb"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Moder Svea
Gäst
Nybörjare
Moder Svea

Varför kan vi inte folkomrösta om invandringen i Sverige i alla kommuner. Även om detta bara är vägledande så ger det ju politikerna en bild av vad befolkningen tycker för en gångs skull ?
Varför driver inte SD den frågan ?

oreo
Gäst
Nybörjare
oreo

Paranoida !

Politica
Gäst
Nybörjare
Nej, verkligen inte paranoida!Detta är en alldeles felaktig konklusion.Massinvandringen orsakar kulturellt och ekonomiskt kaos i en tidigare homogen befolkning,som naivt tror att alla invandrare skall anpassa sig , gilla Bregott och ”lagom”.Massinvandring och besvikelser genererar ofelbart våld hos dessa hitlurade (lycksökare i de flesta fall) som är mera temperamentsfulla,och därmed annorlunda ,just på grund av de bär på en annorlunda genuppsättning dvs ras.Man kan som Aftonbladet ”gilla olika”? ?????, men att som våra ??-politiker blunda för detta skapar senare ?-problem! Bekämpa därför massinvandringen och gör inte som de klassiska ??? tre aporna som inte ser, inte vill höra och inte… Läs mer »
oreo
Gäst
Nybörjare
oreo

Har ni förföljesemani här, det verkar så.

Pjotr
Gäst
Nybörjare

Är det en fråga eller som vanligt ett påstående ?

Asylindustrikritiker
Gäst
Nybörjare
Nej då, här säges bara dagsens sanningar ,inget annat!Varför analyserar inte pk media bättre ex de albanska flyktingarnas situation. Vad händer när rasrena vita, kristna albaner kommer hem efter ett avslag på asylansökan. De har återreseförbud. Det är en arab på Migrationsverket ,som har handlagt detta,något som straffar de etniska albanerna, som av tradition och behov brukar arbeta tre månader i taget i grannländerna. Nu är denna möjlighet fråntagen dem. De BESTRAFFAS alltså uppenbarligen orimligt för att ha sökt asyl i Sverige ,pga mordhot från hemliga polisen, en granne till dem, som går straffri,(KORRUPTION!) för att han är högt uppsatt.… Läs mer »
Gunilla Melin
Gäst
Nybörjare
Gunilla Melin

Hej moder Svea. Vad det vore bra om vi fick ha en folkomröstning angående invandring. Varför får inte själva folket i Sverige uttala sig i den frågan? Jag önskar fler kommuner säger ifrån framöver. Tanken var god från början, för svenskar vill hjälpa i regel, men nu börjar allt ta en oroväckande vändning och det ”jäser” litet varstans bland den svenska befolkningen. Fortsätter det blir det nog inte så lugnt.

stig
Gäst
Nybörjare
stig

Ja en folkomröstning ang invandring borde vara på sin plats. Våra resurser flyttas från vård skola och omsorg till kostnader för invandring. Belastning på vårdcentraler och sjukhus ökar vilket för med sig att vi som betalar till välfärdssystemen får vänta mycket längre på hjälp.

Reidar johansson
Gäst
Nybörjare
Reidar johansson

Det är väl klart vi skall hjälpa till ,men muslimer klarar vi oss utan så dom är helt okänsliga hur avskydda dom är här,hoppas kampen mot dom tar sin början snart så vi kan förpassa dom tillbaka till 600 talet,

Cpt Kirk
Gäst
Nybörjare
Cpt Kirk
Just look at the people coming across the boarder, all young men with no family, between 18, and 45, they all left ther family back where they came from, ”so it cant be that bad” and those that don’t like there new country’s are going back, so wake up people, and try to understand the reason for this invasion, there ajenda is to take over the world. They have tried many times before, but every time returned back to the middle east, but now, by chare population explosion, they meight sucide. And a warning, this is a Trojan horse, hiding… Läs mer »
Politikkritiker
Gäst
Nybörjare
The Swedish people are much too uneducated to understand what a Trojan horse is nowadays because of UNEDUCATiON ! In Swedish ”OBiLDNING”!They also think that Oslo is situated in Finland and so on! ”Who cares?”Is the general attitude! The Swedes lost their former linguistic capacity, because they dismissed during the economic crisis in the 90ties too many skilled (and very intelligent) teachers who trained them in literature and languages. These teachers had an insurance and therefore got the so called ”förtidspension”, when they were burnt out from their insane workoverload and were affected by stressrelated/noiserelated diseases (like tinnitus). The schools… Läs mer »
ugglan
Gäst
Nybörjare
ugglan

SD driver ju just den frågan, har du missat det?
Sen gäller det att få genomslag för frågan också, och det är en annan sak.

Bedrop
Gäst
Nybörjare

SD är ju sossar ditt djävla sär :)

14/88
Gäst
Nybörjare
14/88

helt riktigt massinvandringen är en tickande bomb och görs inget så kommer svensken dö ut exakt som indianerna!

pang
Gäst
Nybörjare
pang

För att Sverige är inte demokrati. Det ända landet i Europa är Ungern som som frågade sin befolkning. Politiker (judar i sverige) och även svenskar kallar landet för diktatur, döm själv.

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

Social krig är mångkulturellt, är det deras eget folk som förlorare. Så länge som vi är en sådan politik du välgörare och vänster goutieren.
Mr.Odessa
Brotherhood 1291

mr fat
Gäst
Nybörjare
mr fat

Som man bäddar får man väl ligga 1948 Sverige var den första som erkände Israel och nu Palestina och all krig som pågår i arabiska länder är det sionister eller engelsmän som ligger bakom för religion och ekonomin inte ska växa och ta över världen men det är svårt att erkänna och att sanningen gör ont men ni kan läsa boken om en engelsk spion som erkänner för 200år sedan han lurade terrorist wahabism som hette Muhammed ibn Abdul wahab det av honom namnet kommer wahabism

Kjell Forslund
Gäst
Nybörjare
Kjell Forslund
En bra artikel men tyvärr tror jag att Pär Öberg drar en felaktig slutsats på de frågor han ställer. Han skriver: Vad är det egentliga skälet? (till massinvandringen) Varför finns det starka krafter i världen som har intresse av att vi är ett mångkulturellt land? Vad har de för syfte? Per Öbergs svar på frågorna är att det är de som har kontroll över den globala politiken i världen som ser ett enat och homogent Norden som ett hot mot deras maktsträvanden. Jag tror hans slutsats är felaktig av följande skäl. Lilla Norden kan knappast utgöra något hot mot den… Läs mer »
Lasse
Gäst
Nybörjare
Lasse

Det behøver ikke være enten det ene eller det andre som årsaken, men en kombinasjon av flere faktorer.

gryxlebo"hotmail.se
Gäst
Nybörjare
gryxlebo"hotmail.se

Du har inte läst allt ännu. gör det och tänk igen.

Dawit Is
Gäst
Nybörjare

liberaler vill ha billig arbetskraft.
De vill pressa lönerna och berika sig själva.
Så korkade att de vill ha fler konsumenter tror jag inte de är. förutom en och annan folpartist i riksdagen

Grunprobmemet är att slavar inte kan konsumera.

Konsumentkraften ökar med ökad värde per tidsenhet.

antingen med ökat antal enheter.

Eller alra best ökad förädling, atracktion typ BMW IPHONE OSV.

PÅ ett viktigt område stämmer dock resonemanget.

Minskad befolkning skulle leda till överskott av bostäder. Och därmed fallande priser

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Det har inget med ekonomi att göra. Vampyrerna äger redan allt av värde.
Det är ett genetiskt krig där den vitarasen skall utplånas och man använder
Rasfrämlingar som trän för att blanda ut våra gener.
Nordbor är farliga och vampyrerna glömmer aldrig när vikingarna och Kiev rus
Utplånade kasaria.

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Du är väldigt snabb på att döma ut Norden. Det krävs inte mycket för att fler länder skulle följa ett exempel på hur man kan hantera vissa problem.

Sverige, Norge, Danmark (ev. Finland) vore oerhört starka tillsammans.

Försök tänka mer som en fältherre där alla som inte är helt med dig är emot dig. Därför måste alla andra folk kuvas och splittras.

Anjelika
Gäst
Nybörjare
Anjelika

Men hur mycket har de kostat i bidrag, kriminalvård osv osv osv

Frank
Gäst
Nybörjare
Frank
Hello Nordic Resistance. I am from USA, but my heritage is Northern. I want to say to you that the danger you face is real. The Jews and European Politician traitors want to mix the strong Northern blood with brown and black races to make the new generation weaker and easy to control. They have a plan. They want to end pure Northern people from earth. You live in our homeland. Please wake up as many brothers and sisters quickly. Do not be afraid, but keep pushing and telling the truth to as many people you can. Together we can… Läs mer »
Sven Martin
Gäst
Nybörjare
Sven Martin

Rekommenderar läsning av boken ”The Force of Reason” av den italienska journalisten Oriana Fallaci. ISBN 0-8478-2753-4. Den ger förklaring till mycket av invandringen och desss bakgrund samt hur politikerna bedragit folket.

babababa
Gäst
Nybörjare
babababa

Ni har ingen chans så snälla ge upp era ansikten. Vi tar över!

marxxus
Gäst
Nybörjare
marxxus

Hörru’ huvve, gere!

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Jag vet nog vad ni är för slags folk.
Ni anser er ha rätten att expandera på andras bekostnad.

Aria
Gäst
Nybörjare
Aria

”Ni har ingen chans så snälla ge upp era ansikten. Vi tar över!”
Det låter som semitmentalitet! Är Du kanske en arabsemit???? Haha avaslöjad fasten du bär slöjan på!!!

Eric
Gäst
Nybörjare
Eric

ge upp ditt drägg och dra täcket över huvudet/Pajas

Eric
Gäst
Nybörjare
Eric

ta å dra täcket över huvudet din pajas/du svaga lilla människa=)!!!

InvandrarN
Gäst
Nybörjare
InvandrarN

Idiot, du underskattar svenskarna… Ni hade inte ens mat att äta när ni kom hit. Ni skämmer ut oss alla invandrare. Jag hoppas att svenskarna tar tillbaka sitt land snart. Flyttar härifrån om jag måste, är trött på allt fitteri. Får väl njuta av hur de skickar tillbaka er och har ni tur så åker ni tillbaks hem i halvor.

Anina
Gäst
Nybörjare
Anina

Fan vad skön kommentar. :-)

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Bra skrivet!

före detta sverigebyggaren
Gäst
Nybörjare
före detta sverigebyggaren

En dag ska ni ut era svarta monster !!

Harv
Gäst
Nybörjare
Harv

Jag utbildar redan soldater utanför Sverige i att starta inbördeskrig och utrota alla svartingar i Sverige till sista lillapa! Och de tar inga fångar! Snart börjar helvete där Hitler framstår som ett lamm!

Fuck all of you!
Gäst
Nybörjare
Fuck all of you!

Du är störd min vän! Sök hjälp!

Patrick
Gäst
Nybörjare
Patrick

Hej. Var är bilden tagen på de som vandrar? Hur kan man komma i kontakt med likasinnade och vara med på
framtida strapatser, t ex, fjällvandring?
//Pat

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Har för mig att den bilden är från Dalarna, men minns inte helt säkert. För att komma i kontakt med organisationen så skickar du in en medlemsansökan. Den hittar du under fliken ”Motståndsrörelsen” längst upp på sidan.

MVH

Fredrik.K
Gäst
Nybörjare
Fredrik.K

Hej Patrick!

Ansök till SMR.
Vi behöver MÄNNISKOR som uppskattar NORDENS natur och KULTUR!!
Ju fler vi är i NORDEN kan vi ta makten!!

Du behövs!

Einar
Gäst
Nybörjare
Einar

Lol.

Eva
Gäst
Nybörjare
Eva

Det finns ingenstans man kan finna något alternativ till skolans undervisning om vad som hände i Tyskland. Det finns bara en enda historia. Det gör det svårt att bilda sig en egen uppfattning.

Ad
Gäst
Nybörjare
Ad

juden äger massmedia därför finns ingen sanning om Tyskland

Justice4germans.wordpress.com
Gäst
Nybörjare
Justice4germans.wordpress.com

Det här är ett bra alternativ precis som Nordfront är.
Justice4germans YoutubeChannel
Barn bör se all provit alternativ historievisning så att de inte endast får judarnas antivita i skolorna.

Kent Jacobsson
Gäst
Nybörjare
Kent Jacobsson

Mycket bra skrivet…Dax att sätta stopp

Ulf Hjertén
Gäst
Nybörjare
Ulf Hjertén

Utan invandring hade Sverige idag varit ett u-land.

Stormtrooper
Gäst
Nybörjare

Nej, men med invandring är vi snart ett u-land…

karlsson
Gäst
Nybörjare
karlsson
Vilken jävla dum kommentar,invandringen suger ur sveriges ekonomi.Inte bara kostnaden för att ta hit skiten,utan även kostnaderna för alla brott de begår.Vet du att 99,90% av allt snatteri på min arbetsplats i en av de större livsmedels butikerna i sverige begås av invandrare.Inte nog med detta,när de blir tagna på bar gärning använder de våld,drar kniv mm,detta är inte någon ovanlig företeelse utan något som händer dagligen,på MIN arbetsplats.Kom nu inte med några lama ursäkter till deras försvar,sitter man på migrationsverket så blir man omhändertagen med bostad,mat och man får även en dagpenning(läs våra skattepengar)men tydligen är inte detta nog… Läs mer »
Pia
Gäst
Nybörjare
Pia

Karlsson, du har så rätt så!!!!

RN..huh?
Gäst
Nybörjare
RN..huh?

99.90% säger du? Har du möjligtvis någon statistik på det? ”Inte bara kostnaden för att ta hit skiten” Jag är rätt säker på att vi inte fraktar hit dem i limousiner om jag ska vara ärlig, utan de kommer på egen maskin ^^

TomasÅberg
Gäst
Nybörjare

Ta inte hit fler, snälla!

TomasÅberg
Gäst
Nybörjare

inga fler tack.

pelle
Gäst
Nybörjare

kjell forslund vad gör du här men i och för sig du vill provosera

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Mycket bra skriven artikel av Per.
Men!
Att politikerna är omedvetna om vad som pågår.
Den åsikten delar jag inte!
Dom är kriminella och skall ha sitt rättmätiga straff.
Ordet kriminell betyder oansvarig.
Och mycket riktigt, dom är experter på att skylla på den andra sidan, höger/vänster.
Hela systemet är mao kriminellt.
Vad jag tycker att man bör ha klart för sig är att det är djävligt jobbigt för en icke psykopat att leva i detta kriminella helvete.

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

1++

oreo
Gäst
Nybörjare
oreo

tycker han låter paranoid

Joel
Gäst
Nybörjare
Joel

Ignoranta.

Pasi
Gäst
Nybörjare
Pasi

Hej,

Jag har just kommit från Finland för att arbeta i Sverige för några år. Jag är helt finskspråkig och ursprungligen från östra Finland.

Skulle jag också vara räd? Kan jag hitta en plats här i Sverige om jag beslutar att stanna här? Är jag också en jävel invandrare? En finne igen..

Pasi

Sidji från Fidji
Gäst
Nybörjare
Sidji från Fidji

Svenska jobb till svenska arbetare. Vänligen åk hem.

Mauritzon
Gäst
Nybörjare
Mauritzon

Du är ju blåst på riktigt, vad är det för förbannad röding-smörja.
Arierna i Norden är en och samma ras, din gränssättande attityd kanske hör hemma i svenskarnas fegisparti, då fan inte i nationalsocialismen.

Sidji från Fidji
Gäst
Nybörjare
Sidji från Fidji

Nej DU är blåst din jävla pajas. Kalla mig inte röding, jag är mer NS än du nånsin kan bli med ditt blygsamma intellekt, hur mycket du än läser. Svenskar ska INTE få stå tillbaka för invandrare på arbetsmarknaden vad är det för JÄVLA TRAMS??? Dessutom är svenskar och finländare inte alls samma ras, utan för att den sak nedvärdera den ena eller andra parten. Bara ett enkelt konstaterande.

Mauritzon
Gäst
Nybörjare
Mauritzon

Haha okej..
Mer ns? är det en tävling på vem som vet mest? Okej där visade du verkligen bir pimplande skinnskalle sidan.
Nej men kör du på med ditt snack, för du måste ju ha helt rätt och jag fel.
Jag är ju en jävla utlänning, min släkt är jävla utlänningar och en stor del av motståndsrörelsen är rasfrämlingar. Fin logik i det.
Jävla svartskalle-finnar, ut med oss ;)

Pia
Gäst
Nybörjare
Pia

Det finns inga RASER mellan människor.

Mikael Forstén
Gäst
Nybörjare
Mikael Forstén

Sen när är finnar arier? De tillhör den nordmongoliska grenen av den mongoloida rasen http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Meyers_b11_s0476a.jpg men har med det sagt en hävdvunnen del i Nordens historia och bör inte avvisas

Baron Skugga
Gäst
Nybörjare
Baron Skugga

Men varför utgör då finnarna en del av Nordiska Motståndsrörelsen? Är den inte baserad på ras?

Janne S
Gäst
Nybörjare
Janne S

Nästan hälft av finnar är av nordiska ras just som svenskarna. Hur kan ni inte veta om historien av nästan 1000 år gemensamt?
Jag undrar om det här kommentar. Finland kämpade med arianiska tyskar mot ryssarna och därför är Sverige independent.
BTW finnjävlarna var precis från östrä Finland, supare och halv ryssar…
jag visiterar Scania Cup i Södertälje varje år. Var är alla svenskarna!? Det är otroligt och hemskt att möta bara somalis, muslims och sånt.
Kanske detta är varför du är så arg ?

Christina
Gäst
Nybörjare
Christina

Bättre 1,5 miljoner finländare än 1,5 miljoner läskiga invällare från MENA – länderna :((

pretorian
Gäst
Nybörjare
pretorian

Du är en idiot som borde uteslutas ur SMR om du tillhör rörelsen. Jag tror nog att ledningen och andra medlemmar ser finländare som rasfränder
Du är inte nationalsocialist , utan en bondlurk som förmodligen anser att alla som bor utanför din by är rasfrämlingar och fiender
Man tilltalar inte en finländare som han vore nån sandneger..
Du har med stor sannolikhet retat många nationella och även medlemmar och SMR sympatisörer med din duma uttalande

Marko
Gäst
Nybörjare
Marko

Duma var det ???

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vi ska vara glada att det finns invandrare, de är tacksamma för vilket jobb som helst.
Det är mer vad man kan säga om de soffliggande svenskarna som ställer en massa krav

MN
Gäst
Nybörjare
MN

Humanism är när invandrare städar McDonalds för knappt någon lön alls. Ni är en god människa.

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

http://www.youtube.com/watch?v=2IDBxPLp3i0
Tryck upp ditt huvud någonstans där solen inte skiner.

Karlsson
Gäst
Nybörjare
Karlsson

sjuk människa du!!!!

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare

För att var helt finskspråkig kan du bra svenska.

Sidji från Fidji
Gäst
Nybörjare
Sidji från Fidji

Det är väl Google Translate som tagits till hjälp antar jag.

Mikael Forstén
Gäst
Nybörjare
Mikael Forstén

Ca. 41 % av finländare med finska som modersmal uppgavs kunna föra en konversation pa svenska i Eurobrometern 2005

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Välkommen!

Värre_än_Tyfus
Gäst
Nybörjare
Värre_än_Tyfus
Nej, till skillnad från den muslimska världen har ju dina föräldrar visat att man kan jobba och sköta sej. Men utan svenskan får du stora problem. De som kom på 1960-talet o lärde sej språket fick det nog ganska bra här. Jag har många finnar som vänner. Nordbor är rätt lika överlag. Vi gillar jobba o kämpa för välfärd men blir förbannade när miljarder och åter miljarder spenderas på ett mångkulturellt samhälle som då blir Rosengård, Fittja, Bersjön, Angered. Det var Olof Palme som började förstöra den svenska välfärden med sina drömmar. Tillbaka till Pär Öberg. Det du säger är… Läs mer »
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Och vad anser du vara ”VANLIGA” svenskar?

Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

Svenskar är ett folkslag på biologisk grund, detta är ett faktum som undertryckts av dagens politiskt korrekta etablissemang som vi så bestrider.

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Tyvärr gör en röst på SD ingen skillnad över huvud taget. Dom är bara ytterligare ett folkmordsparti i mängden.
Stöd Motståndsrörelsen istället. Det är långt mycket mer kreativt!

Mikael Forstén
Gäst
Nybörjare
Mikael Forstén

Nja, eftersom de åtminstone vill begränsa invandringen med 90% är de ändå ett bra led på vägen. T.o.m. de anses för radikala av de flesta men har precis nu börjat få genomslag. Det kommer onekligen öppna dörrar för SvP och i sin tur Motståndsrörelsen. Med en till 90% begränsad invandring är risken mindre att svenskarna är utrotade när folket väl vaknat till 100%

ugglan
Gäst
Nybörjare
ugglan

Existerar SvP fortfarande?

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Motståndsrörelsen plus SD-samma mål, mer kraft, mindre invandrare!

Christina
Gäst
Nybörjare
Christina

En röst? Du, det blir en hel del nya röster!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Bland det bästa jag någonsin läst. Första gången jag ser någon sätta hammaren på spiken om USA och vad det är som verkligen orsakar all världens elände.

Respekt Per.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Fyfan, det värsta jag har läst. Får ont i magen av att läsa dessa ord, kan inte förstå hur man kan tycka att människor inte är lika mycket värda och att det borde skickas hem till sina hemländer där det med stor chans dör.

Piss Bosse
Gäst
Nybörjare
Piss Bosse

Bra Julia! Nu är vi minst två som pissar bort rasheten!

Karlsson
Gäst
Nybörjare
Karlsson

Hej Julia o Bosse,jag pissar på ER,ni kan sticka ni med,allt pack ska bort…

Mauritzon
Gäst
Nybörjare
Mauritzon

Då kan du inte ha läst ordentligt.
Vem har sagt att alla inte är lika värda?
Jag tycker ju alla har rätt att finnas, mångfalden ska finnas kvar och folken har rätt till sina egna liv och utveckling utan hot eller stöd utifrån.
Balansen på jorden skapas bäst ifall de som är anpassade till sitt håller sig till det och lever sina liv i fred och harmoni.
Detta experiment vi lever i nu slutar bara i kaos och misär för alla inblandade.
Blir väldigt kränkt av din inställning och det du skrev, du önskar livet ur mångfalden och alla vita barns undergång.

Abdikani Mohamed
Gäst
Nybörjare
Abdikani Mohamed

Vem har sagt att människor inte är lika värda? Det är precis det vi anser att de är, därav vi vill bevara den globala etniska mångfald som hotas av det sionistiska mångkulturalistiska projektet som går ut på att folkslag blandas upp och dör ut

Sinne nationalisten
Gäst
Nybörjare
Om världen ska vara balanserad så krävs det att alla människor är i sina ursprungs länder och ingen arbets invandring eller invandring alls för det är stor brist på jobb i Sverige nu om alla finnar muslimer och andra skulle åka hem skulle svenskarnas ekonomi förbättras rejält och det finns jobb i deras hemländer och när invandrare kommer så skaffar dom inte jobb utan blir kriminella för att försörja sig på grund av att dom inte har fått någon utbildning i deras hemländer så om Sverige och andra länder skulle satsa på bistånd till skolor och bostäder mm så skulle… Läs mer »
Ankan
Gäst
Nybörjare
Ankan

Ja Julia dessa människor är inte så begåvade..

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Fakta är att svenskar dött och plågats av att de är i Sverige.

Linnéa
Gäst
Nybörjare
Linnéa
Det är egentligen bara en tidsfråga innan svenskar som ”ras” är utrotade. Människor från andra länder ökar i antal betydligt mycket snabbare än man gör i Sverige. Den vanliga svensken väntar tills hen befinner sig i en stabil ekonomi med en stabil partner innan barn ens kommer på tal. Det sker tidigast i den sena 20år åldern. I länder som mexiko är den vanliga åldern för föräldraskap 18-19. En kvinna kan vara gammelmormor redan vid 54år. En av de största svårigheterna med att hjälpa fattiga länder är just att deras befolkning har sådant kraftigt antal som ökar så fort. Att… Läs mer »
RN..huh?
Gäst
Nybörjare
RN..huh?

”Det är bara att acceptera att framtidens svenskar kommer se bilder på dagens svenskar utan att kunna känna igen sig och kanske även tycka att dagens svenskar utseendemässigt ser lustiga ut.” Är det endast utseendet som utgör en svensk människa? Vad hände med kulturen?

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

JÄVLA NAZISTER RASISTR

Headhunter
Gäst
Nybörjare
Headhunter

Axel!!
Som dom flesta Anti Rasist Fjollor så kan du inte stava ni framställer er helt bevisat som ordblinda och rena skämten.

Hjärncell
Gäst
Nybörjare
Hjärncell

Kan du se ironin i att du rättar en bortfallen bokstav med en mening som innehåller stavfel, särkrivning, dålig meningsuppbyggnad och utan punktuering och kommatering?

jocke
Gäst
Nybörjare
jocke

Ja till massinvandring och NEJ till Rasism.

olle
Gäst
Nybörjare
olle

Vilken nolla är du frisk!!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Du menar:

Vilken nolla! Är du frisk?

Ett utropstecken kan man aldrig ha efter en fråga, eller jo, MEN, då måste detta utropstecken följas av ett frågetecken.
Tycker samtalsklimatet är undermåligt på denna sida. Otrevlig ton och totalt utan ett rationellt debattklimat!
Några har skrivit att de anser att skolorna lär ut fel propaganda om tyskland under andra världskriget. Jag skulle, utan att få en massa fingrar knäppta på näsan vilja veta: vilka bra saker tycker ni att skolan ska ta upp om detta ämne på
Historielektionerna?

Karlsson
Gäst
Nybörjare
Karlsson

Kom fan inte o gnäll sen när du blivit knivrånad o dottern våldtagen…..dum jävel.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Så varför är du positiv till massinvandringen?

Undrar ifall du hade uppskattat den judiska massinvandringen om du var en palestinier…

Daz
Gäst
Nybörjare
Daz

Enough Is Enough,själv är jag invadrare men nu det för extra många och sverige måste stoppa det för en bäst utveckling annars kommer det blir bara kaos.

Karlsson
Gäst
Nybörjare
Karlsson

Som sagt var,ännu en invandrare som fått nog…Svenskar!!! VAKNA upp o inse att Sverige är tagit som gisslan o våldtas…

Glorious Bastard
Gäst
Nybörjare
Glorious Bastard

Recessiva gener heter det, inte resistenta. Annars var det rätt. Men ja, mörkare människors gener dominerar, vid blandrasavel. Tyvärr. Iaf färgmässigt. Svårare att utröna temperamentsmässigt, och andra inre egenskaper. Men de mörka generna verkar styra/dominera över temperament med, tyvärr.

Nationalist88
Gäst
Nybörjare
Nationalist88

Vad ska man säga ? Den enes bröd den andres död!

bullen
Gäst
Nybörjare
bullen

vi i Sverige kan inte ta emot hur många invandrare som helst,hur ska vi ha råd och fö dessa människor som inte vill arbeta bara gå på bidrag,och som naturligtvis inte heller betalat skatt i detta land,klart som fan dom vill ha hit sina släktingar och vänner kom kom till Sverige här behöver du inte jobba du får pengar och bidrag ändå,vad är det för signaler vi ger,går man sen på tex arbetsförmedlingen så är det som en flyktingförlägning helt otroligt

Headhunter
Gäst
Nybörjare
Headhunter

Ja exakt du har så rätt!! och vi behöver inte hjälpa utomeuropeiska människor överhuvudtaget deras problem från deras hemländer är inte våra på något sätt. Då vi bor flera tusen mil bort från deras hemländer och kultur med det har inte dugg gemensamt med dom och deras kultur.

Wiking
Gäst
Nybörjare
Wiking
Oj oj oj, inte undra på att blatten tar över, ni kan ju inte ens hålla sams mellan blocken. Ena istället hela norden, och stäng ute alla MENA länder, avskaffa islam och skicka hem afrikanerna som kostar skattebetalarna 6-10 000 000 kr per person Ett starkt och enat norden är enda medicinen för att EU och blattarna skall ta oss på allvar. Som hubba bubba innan, göm asiktet vi tar över, är det detta ni vill, för bråka lite till och det kommer sluta så. BSS och det har inte med rasism att göra, det är politikerförakt, menautsugning, svenskhat och… Läs mer »
Slartifas
Gäst
Nybörjare

Märkligt att ni publicerar en photoshoppad stulen bild så öppet……….

jessica
Gäst
Nybörjare
jessica

Värsta jag läst på länge. Hur kan ni uppmana folk till att öppna ögonen när det i själva verket är ni som borde göra det. Ge upp det här om mitt och ditt land,bevara sverige svenskt och hela den här skiten. Inskränkta människor är vad ni är, så synd om er. Rädda för utveckling. Människors lika rättigheter kom ihåg det! Skäms när jag hör om folk som er.

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Rädda för utveckling?
Jaså du anser detta vara utveckling?

Du är som Sverige av idag, en som lägger sig på rygg för skiten.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
oreo
Gäst
Nybörjare
oreo

Paranoid ! är väl det första jag tänker på när jag läser detta.

Gonzalo
Gäst
Nybörjare
Gonzalo

Idioter!

johan
Gäst
Nybörjare
johan

Christian Hamilton, menar du med amdra ord att judarna har några superkrafter till att förvränga och ändra på folks syn och tankesätt? Då vill jag påminna dig om att Hitler manipulerade ett helt land på ca 40milj. Verkar som om judarna inte direkt varit de största hotet någonsin.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Mamma
Gäst
Nybörjare
Mamma

Aftonbladet skriver bara skit.dom har jagat mig (mamma)till en utav dom anhållna jag bad dom trevligt men bestämt fara åt helvete, min man drev med dom hälften vad dom skrivit stämmer. Vi är inte vana vid sånt här och kommer inte prata med någon tidning. Jag håller med att det inte är fel att vara nationalist. En stolt mamma

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter
Äntligen en artikel som vågar prata om sanningen om invandringen. detta var något av det bästa jag läst. jag har funderat länge å vem som tjänar på denna helt sjuka invandringen som bara förstör hela vårt land! och som sagt hjälper inte mycket med tanke på hur många det finns som ar det svårt. och hur skulle lilla Sverige kunna hjälpa det! nej detta bara förstör vårt land och det är redan helt förstört. och som du skrev alla vet det o pratar om det under mattan så att säga för att inte bli utfryst! om alla slutar och börjar… Läs mer »
NE
Gäst
Nybörjare
NE
Ok vi tar det igen eftersom det är lätt att få panik när man läser att det kommer 100 000 flyktingar till Sverige varje år så vi benar ut det igen. Största gruppen är hemvändande svenskar, alltså folk som tex är födda i andra länder men som har svenskt medborgarskap. 2012 va det ca 20000 pers. Därefter kommer människor från syrien, Afghanistan, Polen, Irak och Somalia knappt 5000pers från varje land. Sen har vi Danmark, Kina, Thailand och Finland med ca 2000 per från varje land. Den senare gruppen är alltså studenter, arbetskraft och anhöriginvandrare. Dessutom utvandrade över 50 000… Läs mer »
NE
Gäst
Nybörjare
NE

Vi ska också komma ihåg att många har bara tillfälliga uppehållstillstånd och har egen försörjning när de kommer hit.

sslind
Gäst
Nybörjare
sslind

http://livskunskap.ath.cx/veidos/fangelseplaneten/tomsack/En_tom_sack_809.pdf
NE
Du begärde jag skulle länka igen,eftersom minnet ditt sviktar,och du inte ens iddes skrolla upp i tråden där jag hänvisat dig denna information förut.

NE
Gäst
Nybörjare
NE

Vad? Den länken la du nyss upp i en annan tråd?

sslind
Gäst
Nybörjare
sslind

Läs i början på den tråden så förstår du! Mvh sslind

Jerco
Gäst
Nybörjare

Vi är här för att stanna… och snart ändrar vi Nationalsången och nationaldräkten med en slöja :)

Små grodorna Sverige finns inte mer… Vi är de nya svenskar.

Sverige tillhör inte er länge, den är vårt!!!

Blatte 4 EVER!

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Är mycket väl medveten om vart ni står och varför ni kommer hit.

Tyvärr så fattar inte majoriteten av svenskarna detta.

Inte ens när de läser ditt inlägg vill de begripa, de kör bara ned huvudet i sanden.

Ni lurar dock inte alla.

humanisten
Gäst
Nybörjare
humanisten

Oberoende av antalet är den svenska invandrarpolitiken en ren katastrof. Vi har ex antal etniska svenskar som är bostadslösa eller har andra problem som myndigheterna inte alls ger den hjälp som behövs. Först o främst bör man värna om sina egna och den svenska integrationspolitiken fungerar ju inte heller.
Politiker lever sitt eget liv, fjärran från vad gemeneman anser.

Tja
Humanisten

Sundström
Gäst
Nybörjare
Sundström
Till dig som skriver att alla finnar ska åka hem. Tänk om!!! Det är finnar som har byggt upp sverige via arbete på SKF volvo och massa andra fabriker.Svenska IT-bögar har inte byggt upp sverige. Sverige är av feminina övergödda/giriga riksdags/regeringsmän o kvinnor numera massinvandrat. Iår har närmare 60 000 syrier kommit hit för att sö ka flykt o för att sko sig på gamla generationer svenskar och finnars hårda arbete. Sorg o syriska folket. Men bliv vid din läst. Kämpa syrier för ert land o kommande generationer. För att få tillbaka det gamla Sverige så måste Sverige bevara vänskaper… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Jag tycker verkligen att det är mycket intressant hur rättväsendet använder ordet ” Hets mot folkgrupp ”. Det är tydligen ok att sätta upp en föreställning som heter En Negers uppväxt, och själv vara brun/svart . Vi Svenskar är ju också en folkgrupp så jag tycker vi borde anmäla alla utlänningar som ger sig på oss . Jag tycker väl ändå att man borde kunna anmäla , hets mot folkgrupp mot Heterosexuell med . De som är homo/bi brukar ju ha som vana att gå på heterosexuella so why not . Fälld för hets mot folkgrupp ” Heterosexuell ”. Får… Läs mer »
www.motkina.se/Hudblekning
Gäst
Nybörjare
www.motkina.se/Hudblekning

Den fanns en uppsättning av negrer som kallades ”Brun utan sol”, en liknande hade kunnat heta ”Vit utan hudblekning”för att beskriva hur vita har i det i det nyliga brunfärgade Sverige.

Erika, redaktör på Motkina.se
Gäst
Nybörjare

Hej,

vi på Motkina tar avstånd från denna kommentar och vill att vår länk i kommentarsfältet plockas bort omedelbart. Det här är andra gången det här händer och vi ser att ni i framtiden inte godkänner kommentarer som hänvisar till vår sida.

Vänligen hantera detta omedelbart!

Erika, redaktör Motkina.se

Redaktör motkina.se
Gäst
Nybörjare
Redaktör motkina.se

Vänligen ta bort kopplingen till vår sida ögonblickligen.

Redaktör på Motkina.se
Gäst
Nybörjare

Hej,

jag tycker att det är oerhört tråkigt att ni ignorerar våra mail och kommentarer. Vi ber er att omedelbart ta bort kopplingen till vår sida. Det här är inte första gången det här händer, i framtiden ber vi er att inte godkänna kommentarer som hänvisar till vår sida.

Redaktör Motkina.se

Redaktör på Motkina.se
Gäst
Nybörjare

Hej,

vill göra en sak klar. Vi värnar inte om samma sak. Det finns ingen som helst koppling mellan det du skriver och det vår artikel handlar om.

Till redaktörerna på denna sida:
Vi vill att ni tar bort vårt namn från den här sidan och att ni i fortsättningen inte publicerar det igen. Vi ser oerhört allvarligt på det här och vill inte att det händer igen.

// Redaktör

nansasa
Gäst
Nybörjare
nansasa

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser det här. Så myket dumhet ger mig huvud värk

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Ja din stackare, du har så mycket dumhet i skallen att du får huvudvärk av det.

svea
Gäst
Nybörjare
svea

Gråt du,då blir iaf jag glad..

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Huvudvärk säger du vad tror du att vi vita får efter att våra länder fylls av alla antivita..

http://www.censorbugbear.org/Photos

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag brukar prata om invandringen med personer jag träffar och märk att hatet ökat mycket den senaste tiden. Utan hjälp utifrån kommer Sverige att bli islam styrt för det kan vi inte stoppa.
Min teori är att en svensk motståndsrörelse kommer att vända sig till Ryssland som i sin tur har samma problem och även ser ett islamstyrt Sverige som ett framtida hot.

Abraham
Gäst
Nybörjare
Abraham

Kan jag som invandrare från Afghanistan vara medlem i SMR?

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Stick hem med dig.

S.
Gäst
Nybörjare
S.
Har sagt det förut och säger det igen: Problemet är större än så.. Jag själv kom hit för 20 år sedan och är väldigt tacksam för det hjälpen Sverige har gett mig och min familj. Mina föräldrar anpassade sig direkt och lärde sig svenska och till och med hemma vi pratade svenska.Mina föräldrar började jobba direkt för vi ville inte ha socialens pengar. Jag och min bror utbildade oss och idag är vi egen företagare med 35 anställda .. Om ni frågar mig så är hela systemet åt helvete. Jag har sett familjer som har bott här i 15 JÄVLA… Läs mer »
karlsson
Gäst
Nybörjare
karlsson

Tyvärr förstör majoriteten av dagens invandrare för de som sköter sig.När tom invandrare som du själv tröttnar måste det till en lagändring,detta kommer ej att ske med dagens mjäkiga,fega politiker…

Anti rasism !
Gäst
Nybörjare
Anti rasism !

I feel sorry for all of you, rasism is On of the main weapons of human ignorance and mental disabilitys and seeing that you all still exist in a modern world clearly states that humanity is something you all lack and need to accuire / Proud Black Lady!

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Don´t care about you and your opinions.
You don´t have the right to say or think anything about this country.

Svea
Gäst
Nybörjare
Svea

Black and proud!!!!!hur fan funkar det?????

Frank
Gäst
Nybörjare
Frank
Själv tycker jag att fler borde jobba mer politiskt för tror att vi kan göra mest nytta där för att stoppa invandringen. har svårt att tänka mig demonstrationer kommer att hjälpa så mycket. ett alternativ är att få bort folket som sitter i makten som bestämmer om invandrar frågor. försöka få svenska folket på våran sida om invandrarpolitiken. När man har folket på sin sida där efter kan man göra stora förändringar. själv springer man inte ut och slåss för svenskarna rätt, utan försöker skapa ett svenskt samhället som har en strikt invandringspolitik. möjligen att sverige skulle behöva ett inbördeskrig… Läs mer »
karlsson
Gäst
Nybörjare
karlsson

Du har rätt,vi går mot ett inbördes krig,allt fler svenskar har börjat vakna upp o vågar stå för sina åsikter.Dags att ta upp kampen för Sverige….

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Om nordfront skulle styra Sverige så skulle vi ha ett u land.
Med tanke på kompetensen i allt skrivande inlägg tex stick till ditt land osv.
Det får mig att tänka på Nordkorea eller Vitryssland, eller varför inte Ryssland. Det vet vi ju alla att det inte så bra för.
Man löser inget med våld.
Att ni står för demokrati och öppna åsikter, så allt skrattretande.

Patriot.

karlsson
Gäst
Nybörjare
karlsson

Bästa feg Anonym,våld föder våld,det enda språk blattarna förstår……

vikingQ
Gäst
Nybörjare
vikingQ
Jag är äldre än alla andra här men jag ser hur faran ökar för varje muslim vi tar in. Det handlar inte bara om vanliga invandrare, det handlar om ett folk som tror på felvrängd koran. Somalier, arabfolk, alla muslimer utnyttjar oss, skrattar bak vår rygg, dom kommer in som läkare,politiker,implemterar sig i samhället, bidar sin tid,när dom förökat sig(14 ungar och 48 000 i bidrag),allierat sig i hela Sverige i sina moskeer där dom har utbildning på vapen och krigsföring,tålmodigt. Då tar dom över med våld, vi blir bara en marionett. Jag och många i min ålder har INGET… Läs mer »
MN
Gäst
Nybörjare
MN
– muslimerna innan dom flög in i tornen.” Och beviset var ett pass som helt oskadat singlade ner på toppen av resterna till World Trade Center? Nej, du har mycket läsning framför dig! I övrigt så förstår jag din oro och delar den, vad du helt verkar missa är att muslimsk invandring är toppen på isberget. Europas gränser står vidöppna för all främmande invandring och syftet är att blanda ut den vita rasen så att den till slut dör ut. Vill du veta vilken hantverkare som slår med detta verktyg emot Europa så skall du läsa Judarnas roll på Nordfront… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Dr Judy Wood Where did the Towers go? http://www.vimeo.com/63810454

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel
Har läst igenom en del kommentarer och blir förbannad när jag läser att en del tror att Invandringen har varit bra för att tillfredställa konsumentbehovet hos storföretag. Men en sak ska jag tala om för er! Jag är en småbarnspappa och är en del i en kärnfamilj, men vi är båda föräldrar arbetslösa trots dagligt flitigt arbetssökande, vi lever på halva existensminimum och hade vi inte haft så godhjärtade släktingar att hjälpa oss med ekonomi, hade vi suttit i rännstenen. Vi har inte råd att konsumera längre, är väldigt glad om jag kan unna mig en glass varje vecka. Sedan… Läs mer »
karlsson
Gäst
Nybörjare
karlsson

Bästa Daniel,lider med dig o din familj.Det enda du kan göra är att rösta på SD.Om du inte är blatte får du ingen hjälp i Sverige så länge inte Sverige styrs av SD,Mvh Karlsson

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

och gå med i SMR såklart…

Nationalbolsjevik_
Gäst
Nybörjare
Nationalbolsjevik_

När för vi en kampanj mot nyliberalismen och kapitalismen mina herrar? Jag tycker det är dags att vi gör det.

martin
Gäst
Nybörjare
martin

hej
glöm inte att ca 3 miljoner svenskar flytta till usa 1895 på grund av svält.TÄNK FÖRST PÅ DOM….

wpDiscuz