Massinvandringen, en tickande bomb

Nästan alla Svenskar tycker innerst inne att vi har alldeles för många främlingar i landet. I alla fall om man frågar dem privat. Uttalar man det offentligt riskerar man att bli ”utfryst” i samhället, därför väljer många att knyta näven i fickan och låtsas att de tycker precis som man SKA tycka för att passa in.
Media, skolor och politiker talar varmt om det så kallade mångkulturella samhället och kan inte nog beskriva hur positivt det är. Riksdagen gjorde till och med en ändring i vår grundlag, år 2010, där man nu lagt till att Sverige är ett mångkulturellt land. Hur kan folket tycka en sak och etablissemanget en annan? Vilka krafter tjänar på att vi har ett mångkulturellt samhälle? Hur kommer Sverige utvecklas om vi fortsätter tillåta den massinvandring som vi har nu? Varför ska vi ha massinvandring?

Är det medmänsklighet?
De som förespråkar massinvandring brukar säga att vi ska ha det av humanitära skäl. Alltså att vi ska välkomna främlingar till vårt land för att det är synd om dem.
Enligt en FN-rapport lever över en miljard (tusen miljoner) människor under svältförhållanden, de har alltså svårt att få mat för dagen. UNICEF rapporterar att cirka 22000 barn dör i onödan varje dag. Vi kan konstatera att det finns många människor världen över som lever under hemska förhållanden. Frågan är då om vi löser situationen genom att ta hit hundratusen flyktingar varje år? Självklart inte. Problemen skulle inte ens lösas om vi tog hit flera miljoner varje år. Det är ett strukturellt världsproblem där resursfördelningen är minst sagt orättvis. Länder och folk exploateras till andras förmån. Varje folk bör få ansvara för sin egen utveckling utan vare sig ”konstgjord andning” eller exploatering.

Har vi alltid haft massinvandring?
Ett Sverige med en svensk kultur och ett svenskt folk var för alla politiska partier en självklarhet fram till för cirka 40 år sedan. Då skedde en drastisk förändring. En kombination av att högerpartiet (nuvarande moderaterna) gjorde en kovändning i invandringsfrågan och att en lobbyist vid namn David Schwarz starkt propagerade för det mångkulturella samhället i Bonniers Dagens Nyheter, gjorde att många lät sig påverkas. Vidare lyckades även LO övertalas till att kräva av sitt moderparti att bli positiva till det mångkulturella samhället, något som definitivt inte partiet var innan. Denna landsomfattande attitydförändring innebar i praktiken att svensken gick från att ha varit stolt över att vara just svensk till att känna någon slags skam över sitt eget folk och sin egen kultur. Det förändrade debattklimatet innebar att gränserna kunde öppnas utan att så många vågade protestera. Massförflyttningar av främmande folk från alla världens hörn till Sverige har aldrig tidigare skett i den omfattning som sker idag. För en mer detaljerad historisk tillbakablick rekommenderas boken ”Hur Sverige blev en mångkultur” av M. Eckehart. Finns att beställa här.

Vad är det egentliga skälet?
Varför finns det då starka krafter i världen som har intresse av att vi är ett mångkulturellt land? Vad har de för syfte? Historiskt sett har Norden uppvisat sin duglighet. Ett flertal stora uppfinnare som betytt mycket för mänskligheten har varit nordbor. Genom tiderna har vi varit fruktade av fiender som hotat Nordens frihet. De som idag har kontroll över den globala politiken i världen ser ett enat och homogent Norden som ett hot mot deras maktsträvanden. Det är helt enkelt en toppstyrd och långsiktig söndra och härska-strategi. Istället för att öppet använda orden söndra och härska talar man om tolerans och mångfald. Man kan se det som lågintensiv biologisk och kulturell krigföring. Många av de svenska politiker som idag beter sig förrädiskt gör det helt ovetande om att de är brickor i ett ondskefullt spel.

Ondskans högborg
En högborg för de krafter som idag har störst makt i världen är USA. Detta land för blodiga krig runt om i världen. Dels för att röva naturtillgångar och marknader men även för att tillintetgöra allt som kan utgöra ett hot mot deras makt. De är även skickliga propagandister, officiellt krigar de alltid för att ”värna demokratin” eller ”skydda civilbefolkning”. I och med att dessa makthavare förfogar över stora medieföretag har de i princip skapat ett monopol på officiell information.
USA har även en mycket tongivande roll i FN och har flera gånger fått dem att officiellt godkänna deras imperialistiska strävanden. Samma FN kvoterar sedan ut flyktingar runt om i världen. Sverige beräknas 2011 att ta emot 30% av alla världens kvotflyktingar. Deras resa hit, uppehälle här samt löner, arvoden till UNHCR-personal betalas av svenska skattebetalare. Då skall det ändå tilläggas att de 1900 personer som Sverige skall ta emot som kvotflyktingar 2011 bara är en liten del av den sammanlagda massinvandring som sker till Sverige. Samma krafter som skapar flyktingströmmar är alltså de som sedan söndrar och härskar.

Människan ett flockdjur
Vi människor har fått en ledande roll på Jorden tack vare vår intelligens. Ändå har vi flera instinkter kvar som kanske främst gör sig påminda i vårt undermedvetna. Däribland har vi liksom många andra däggdjur ett flocktänkande. Om man är övertygad om att hela flocken tänker på ett sätt så anpassar man sig till dem även om man själv tycker annorlunda. Sublim påverkan av vårt undermedvetna utnyttjas idag av både kommersiella företag och inom politiken. Medierna i Sverige som styrs av relativt få, icke folkligt valda personer, ger ständigt intryck av att alla älskar mångkultur och massinvandring. Kritikerna framställs som outbildade och trångsynta. Detta gör att ingen vågar vara kritisk, man håller sina tankar för sig själv för att man inte vill gå emot flocken.

Bryt tystnaden
Vi är i själva verket många som är mycket kritiska till den förda politiken. De flesta tänkande människor känner oro för vilket framtida samhälle som håller på att skapas. Redan nu har otryggheten ökat, hur kommer det se ut för våra barn och barnbarn om vansinnet får fortsätta? Förändringens tid är redan på väg, fler törs vara öppet kritiska och verkligen ifrågasätta vad som sker. Vi uppmanar varje person som är kritisk att öppet visa det för sin omgivning.
Detta är en ödeskamp och tiden är knapp. Lyckas man biologiskt förinta de nordiska folken finns det ingen återvändo. Vi kommer att bli förslavade under ett grymt system som inte alls kommer att bry sig om nordisk kultur och nordiska värderingar.

Stöd motståndsrörelsen
Du som läser denna text kanske har svårt att tro att världen verkligen kan vara så här ond och cynisk som vi beskriver. Om så är fallet vill vi uppmana dig att öppna ögonen! Hur fungerar Världen politiskt och ekonomiskt. Varför får vissa frågor inte diskuteras? Vidare uppmanar vi dig som läser detta att söka information själv. Inte bara godta de ”etablerade sanningarna”.
Motståndsrörelsen utgörs av en samling män och kvinnor som har svurit att försvara Norden. Att förvalta Norden som en fin plats att leva på i frihet borde ligga i allas intresse. Vi har definitivt inget emot främmande folk eller deras kulturer. Vi tycker däremot att varje folk skall befinna sig där de hör hemma. Naturen har format olika folk under hundratusentals år. Varför skall vi i en handvändning rubba den balansen? Idag kallas vi för extremister men det är av ett system som vill tysta alla kritiker. Nu hoppas vi på att få din hjälp. Trots att du kanske i denna mörka tidsålder förlorar ekonomiskt eller karriärmässigt på att vara rakryggad så är det din skyldighet att vara det! Sälj inte ditt eget folk för judaspengar.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Moder Svea says:

  Varför kan vi inte folkomrösta om invandringen i Sverige i alla kommuner. Även om detta bara är vägledande så ger det ju politikerna en bild av vad befolkningen tycker för en gångs skull ?
  Varför driver inte SD den frågan ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Pär Öberg says:

   Det kan man verkligen fråga sig. Flera minns säkert vilket liv det blev när man hade en omröstning i Sjöbo om detta. Plötsligt blev demokrater mycket odemokratiska.Trots MASSIV propaganda från alla medier röstade 70% av Sjöboborna 1998 NEJ till att ta emot flyktingar till kommunen.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Paranoida !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Nej, verkligen inte paranoida!Detta är en alldeles felaktig konklusion.Massinvandringen orsakar kulturellt och ekonomiskt kaos i en tidigare homogen befolkning,som naivt tror att alla invandrare skall anpassa sig , gilla Bregott och ”lagom”.Massinvandring och besvikelser genererar ofelbart våld hos dessa hitlurade (lycksökare i de flesta fall) som är mera temperamentsfulla,och därmed annorlunda ,just på grund av de bär på en annorlunda genuppsättning dvs ras.Man kan som Aftonbladet ”gilla olika”? ?????, men att som våra ??-politiker blunda för detta skapar senare ?-problem! Bekämpa därför massinvandringen och gör inte som de klassiska ??? tre aporna som inte ser, inte vill höra och inte vill beröra ovanstående problem mer än något enstaka fall i sina tal.Heder åt Jimmy! Leve SD och det förenade motståndet!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Har ni förföljesemani här, det verkar så.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Är det en fråga eller som vanligt ett påstående ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Nej då, här säges bara dagsens sanningar ,inget annat!Varför analyserar inte pk media bättre ex de albanska flyktingarnas situation. Vad händer när rasrena vita, kristna albaner kommer hem efter ett avslag på asylansökan. De har återreseförbud. Det är en arab på Migrationsverket ,som har handlagt detta,något som straffar de etniska albanerna, som av tradition och behov brukar arbeta tre månader i taget i grannländerna. Nu är denna möjlighet fråntagen dem. De BESTRAFFAS alltså uppenbarligen orimligt för att ha sökt asyl i Sverige ,pga mordhot från hemliga polisen, en granne till dem, som går straffri,(KORRUPTION!) för att han är högt uppsatt. Han har mördat en 18-åring och resten av den fredliga , ordentliga mycket trevliga familjen har sökt skydd i Sverige. Nu har två länder svikit familjen i deras strävan efter skydd och rättvisa. Mördaren går fri ( se vad svenska UD skriver om högt uppsatta poliser som går straffria och jämför med vad som hänt och fortsätter att hända i Lezhas domstol 2015 då en kvinnlig domare ertappas med att ha emottagit muta.Albanien är LITET ( där är man ett lätt byte för lejda krypskyttar och granatkastare) till skillnad från ex Syrien , där vissa lugna zoner borde kunna utgöra ett internflyktalternativ, liksom Mellanöstern i stort.
    Om man däremot tillhör gruppen ”ashkalis” och klagar över samma ( Kanuntradition ) i Albanien och inte heller ( likt det första etniska albanfallet) kan räkna med skydd av lokala polisen, ja DÅ FÅR MAN ASYL i det perverterade Sverige! Vid närmare undersökning och förfrågan hos olika albaner angående detta parallellfall , får vi veta att gruppen ”ashkalis” ju är 1. Kriminella och 2 zigenare , och detta förklarar ju varför man förstås får asyl här!Röttvist är det då inte! Detta kan väl närmast kallas för rasism, när man gör sådan skillnad på folk och diskriminerar kristna, etniska albaner som i det första fallet och ger de andra muntlig förhandling ( kanske pga analfabetism ) UM 1885 – 11 ! Strukturell RASISM på Makabrationsverket med dess muslimska handläggare ( Med muslimska namn som Aida Jahani och Nahed Abdul Hamid ) Man förstör ju Sverige totalt genom att SYSTEMATISKT ge FEL dvs kriminella personer uppehållstillstånd och sända tillbaka de vita, kristna ,flitiga ,ickebidragstagarna, som redan fått kontrakt och välbetalt målarjobb. Då ger Abdul Hamid ordet till polisen att ta över ärendet , trots att familjen bedyrat att missförstånd råder! De åker frivilligt men har inre kunnat betala biljetten själva! De hitrade jobb senare och trodde då, eftersom inget svar kom att de kunde få uppehållstillstånd ( efter vad de kunnat läsa sig till på miggornas EGEN HEMSIDA om AT-und och arbetstillstånd i vissa fall efter asyl)!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Gunilla Melin says:

   Hej moder Svea. Vad det vore bra om vi fick ha en folkomröstning angående invandring. Varför får inte själva folket i Sverige uttala sig i den frågan? Jag önskar fler kommuner säger ifrån framöver. Tanken var god från början, för svenskar vill hjälpa i regel, men nu börjar allt ta en oroväckande vändning och det ”jäser” litet varstans bland den svenska befolkningen. Fortsätter det blir det nog inte så lugnt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Ja en folkomröstning ang invandring borde vara på sin plats. Våra resurser flyttas från vård skola och omsorg till kostnader för invandring. Belastning på vårdcentraler och sjukhus ökar vilket för med sig att vi som betalar till välfärdssystemen får vänta mycket längre på hjälp.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Reidar johansson says:

     Det är väl klart vi skall hjälpa till ,men muslimer klarar vi oss utan så dom är helt okänsliga hur avskydda dom är här,hoppas kampen mot dom tar sin början snart så vi kan förpassa dom tillbaka till 600 talet,

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Cpt Kirk says:

   Just look at the people coming across the boarder, all young men with no family, between 18, and 45, they all left ther family back where they came from, ”so it cant be that bad” and those that don’t like there new country’s are going back, so wake up people, and try to understand the reason for this invasion, there ajenda is to take over the world. They have tried many times before, but every time returned back to the middle east, but now, by chare population explosion, they meight sucide. And a warning, this is a Trojan horse, hiding ISIS, radical islamist’s. To the Ladies, a slice of bacon in your underware will avoid rape.! LOL.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • The Swedish people are much too uneducated to understand what a Trojan horse is nowadays because of UNEDUCATiON ! In Swedish ”OBiLDNING”!They also think that Oslo is situated in Finland and so on! ”Who cares?”Is the general attitude!
    The Swedes lost their former linguistic capacity, because they dismissed during the economic crisis in the 90ties too many skilled (and very intelligent) teachers who trained them in literature and languages. These teachers had an insurance and therefore got the so called ”förtidspension”, when they were burnt out from their insane workoverload and were affected by stressrelated/noiserelated diseases (like tinnitus). The schools lost their most energetic teachers ,who tried to fulfil
    the goals of the school authorities and the politicians , that finally made their life a hell, which it still is, when nowadays a young person can spit right in the face of a teacher here in Sweden without any punish
    ment. The police here is also affected by the same decadent problems.They cannot do anything either because of a boss called Eliasson, whose competence they do
    NOT recognize. You can see his video ”Knulla i Bangkok” ( It sings for itself and is a real scandal)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • ugglan says:

   SD driver ju just den frågan, har du missat det?
   Sen gäller det att få genomslag för frågan också, och det är en annan sak.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • SD är ju sossar ditt djävla sär :)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • 14/88 says:

   helt riktigt massinvandringen är en tickande bomb och görs inget så kommer svensken dö ut exakt som indianerna!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Social krig är mångkulturellt, är det deras eget folk som förlorare. Så länge som vi är en sådan politik du välgörare och vänster goutieren.
  Mr.Odessa
  Brotherhood 1291

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • mr fat says:

   Som man bäddar får man väl ligga 1948 Sverige var den första som erkände Israel och nu Palestina och all krig som pågår i arabiska länder är det sionister eller engelsmän som ligger bakom för religion och ekonomin inte ska växa och ta över världen men det är svårt att erkänna och att sanningen gör ont men ni kan läsa boken om en engelsk spion som erkänner för 200år sedan han lurade terrorist wahabism som hette Muhammed ibn Abdul wahab det av honom namnet kommer wahabism

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kjell Forslund says:

  En bra artikel men tyvärr tror jag att Pär Öberg drar en felaktig slutsats på de frågor han ställer. Han skriver:
  Vad är det egentliga skälet? (till massinvandringen)
  Varför finns det starka krafter i världen som har intresse av att vi är ett mångkulturellt land?
  Vad har de för syfte?
  Per Öbergs svar på frågorna är att det är de som har kontroll över den globala politiken i världen som ser ett enat och homogent Norden som ett hot mot deras maktsträvanden.
  Jag tror hans slutsats är felaktig av följande skäl.

  Lilla Norden kan knappast utgöra något hot mot den eventuella globala politiken.
  På femtio sextio och sjuttiotalet åkte företagen på värvningsresor till andra länder för att locka arbetskraft till Sverige.
  Nu värvar man i sken av humanitet och solidaritet, med politikers hjälp istället nya konsumenter.
  Den effektiva Svenska industrin kräver detta.
  De senaste tjugo trettio åren har Sverige berikats med ca 1,5 miljoner nya konsumenter till ett värde av tusentals miljarder. Vem kan motstå en sådan frestelse? För näringslivet spelar det ingen roll att det är skattepengar som en bonus får man dessutom billig arbetskraft.

  Kan det bli bättre?

  Kjelle

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Lasse says:

   Det behøver ikke være enten det ene eller det andre som årsaken, men en kombinasjon av flere faktorer.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • gryxlebo"hotmail.se says:

   Du har inte läst allt ännu. gör det och tänk igen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • liberaler vill ha billig arbetskraft.
   De vill pressa lönerna och berika sig själva.
   Så korkade att de vill ha fler konsumenter tror jag inte de är. förutom en och annan folpartist i riksdagen

   Grunprobmemet är att slavar inte kan konsumera.

   Konsumentkraften ökar med ökad värde per tidsenhet.

   antingen med ökat antal enheter.

   Eller alra best ökad förädling, atracktion typ BMW IPHONE OSV.

   PÅ ett viktigt område stämmer dock resonemanget.

   Minskad befolkning skulle leda till överskott av bostäder. Och därmed fallande priser

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Fredrik says:

   Det har inget med ekonomi att göra. Vampyrerna äger redan allt av värde.
   Det är ett genetiskt krig där den vitarasen skall utplånas och man använder
   Rasfrämlingar som trän för att blanda ut våra gener.
   Nordbor är farliga och vampyrerna glömmer aldrig när vikingarna och Kiev rus
   Utplånade kasaria.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Du är väldigt snabb på att döma ut Norden. Det krävs inte mycket för att fler länder skulle följa ett exempel på hur man kan hantera vissa problem.

   Sverige, Norge, Danmark (ev. Finland) vore oerhört starka tillsammans.

   Försök tänka mer som en fältherre där alla som inte är helt med dig är emot dig. Därför måste alla andra folk kuvas och splittras.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anjelika says:

   Men hur mycket har de kostat i bidrag, kriminalvård osv osv osv

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sven Martin says:

  Rekommenderar läsning av boken ”The Force of Reason” av den italienska journalisten Oriana Fallaci. ISBN 0-8478-2753-4. Den ger förklaring till mycket av invandringen och desss bakgrund samt hur politikerna bedragit folket.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • babababa says:

  Ni har ingen chans så snälla ge upp era ansikten. Vi tar över!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
  • marxxus says:

   Hörru’ huvve, gere!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Tobias says:

   Jag vet nog vad ni är för slags folk.
   Ni anser er ha rätten att expandera på andras bekostnad.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • ”Ni har ingen chans så snälla ge upp era ansikten. Vi tar över!”
   Det låter som semitmentalitet! Är Du kanske en arabsemit???? Haha avaslöjad fasten du bär slöjan på!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • ge upp ditt drägg och dra täcket över huvudet/Pajas

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • ta å dra täcket över huvudet din pajas/du svaga lilla människa=)!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • InvandrarN says:

   Idiot, du underskattar svenskarna… Ni hade inte ens mat att äta när ni kom hit. Ni skämmer ut oss alla invandrare. Jag hoppas att svenskarna tar tillbaka sitt land snart. Flyttar härifrån om jag måste, är trött på allt fitteri. Får väl njuta av hur de skickar tillbaka er och har ni tur så åker ni tillbaks hem i halvor.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • före detta sverigebyggaren says:

   En dag ska ni ut era svarta monster !!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Jag utbildar redan soldater utanför Sverige i att starta inbördeskrig och utrota alla svartingar i Sverige till sista lillapa! Och de tar inga fångar! Snart börjar helvete där Hitler framstår som ett lamm!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Patrick says:

  Hej. Var är bilden tagen på de som vandrar? Hur kan man komma i kontakt med likasinnade och vara med på
  framtida strapatser, t ex, fjällvandring?
  //Pat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Simon Lindberg says:

   Har för mig att den bilden är från Dalarna, men minns inte helt säkert. För att komma i kontakt med organisationen så skickar du in en medlemsansökan. Den hittar du under fliken ”Motståndsrörelsen” längst upp på sidan.

   MVH

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Fredrik.K says:

   Hej Patrick!

   Ansök till SMR.
   Vi behöver MÄNNISKOR som uppskattar NORDENS natur och KULTUR!!
   Ju fler vi är i NORDEN kan vi ta makten!!

   Du behövs!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Einar says:

  Lol.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det finns ingenstans man kan finna något alternativ till skolans undervisning om vad som hände i Tyskland. Det finns bara en enda historia. Det gör det svårt att bilda sig en egen uppfattning.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • juden äger massmedia därför finns ingen sanning om Tyskland

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Justice4germans.wordpress.com says:

   Det här är ett bra alternativ precis som Nordfront är.
   Justice4germans YoutubeChannel
   Barn bör se all provit alternativ historievisning så att de inte endast får judarnas antivita i skolorna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kent Jacobsson says:

  Mycket bra skrivet…Dax att sätta stopp

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ulf Hjertén says:

  Utan invandring hade Sverige idag varit ett u-land.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Nej, men med invandring är vi snart ett u-land…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • karlsson says:

   Vilken jävla dum kommentar,invandringen suger ur sveriges ekonomi.Inte bara kostnaden för att ta hit skiten,utan även kostnaderna för alla brott de begår.Vet du att 99,90% av allt snatteri på min arbetsplats i en av de större livsmedels butikerna i sverige begås av invandrare.Inte nog med detta,när de blir tagna på bar gärning använder de våld,drar kniv mm,detta är inte någon ovanlig företeelse utan något som händer dagligen,på MIN arbetsplats.Kom nu inte med några lama ursäkter till deras försvar,sitter man på migrationsverket så blir man omhändertagen med bostad,mat och man får även en dagpenning(läs våra skattepengar)men tydligen är inte detta nog för dessa individer,därför anser dom att de har rätt att begå dessa brott.NEJ nog nu skicka hem skiten……

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ta inte hit fler, snälla!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • inga fler tack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • kjell forslund vad gör du här men i och för sig du vill provosera

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mycket bra skriven artikel av Per.
  Men!
  Att politikerna är omedvetna om vad som pågår.
  Den åsikten delar jag inte!
  Dom är kriminella och skall ha sitt rättmätiga straff.
  Ordet kriminell betyder oansvarig.
  Och mycket riktigt, dom är experter på att skylla på den andra sidan, höger/vänster.
  Hela systemet är mao kriminellt.
  Vad jag tycker att man bör ha klart för sig är att det är djävligt jobbigt för en icke psykopat att leva i detta kriminella helvete.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ignoranta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Hej,

  Jag har just kommit från Finland för att arbeta i Sverige för några år. Jag är helt finskspråkig och ursprungligen från östra Finland.

  Skulle jag också vara räd? Kan jag hitta en plats här i Sverige om jag beslutar att stanna här? Är jag också en jävel invandrare? En finne igen..

  Pasi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Sidji från Fidji says:

   Svenska jobb till svenska arbetare. Vänligen åk hem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Mauritzon says:

    Du är ju blåst på riktigt, vad är det för förbannad röding-smörja.
    Arierna i Norden är en och samma ras, din gränssättande attityd kanske hör hemma i svenskarnas fegisparti, då fan inte i nationalsocialismen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Sidji från Fidji says:

     Nej DU är blåst din jävla pajas. Kalla mig inte röding, jag är mer NS än du nånsin kan bli med ditt blygsamma intellekt, hur mycket du än läser. Svenskar ska INTE få stå tillbaka för invandrare på arbetsmarknaden vad är det för JÄVLA TRAMS??? Dessutom är svenskar och finländare inte alls samma ras, utan för att den sak nedvärdera den ena eller andra parten. Bara ett enkelt konstaterande.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Mauritzon says:

      Haha okej..
      Mer ns? är det en tävling på vem som vet mest? Okej där visade du verkligen bir pimplande skinnskalle sidan.
      Nej men kör du på med ditt snack, för du måste ju ha helt rätt och jag fel.
      Jag är ju en jävla utlänning, min släkt är jävla utlänningar och en stor del av motståndsrörelsen är rasfrämlingar. Fin logik i det.
      Jävla svartskalle-finnar, ut med oss ;)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Det finns inga RASER mellan människor.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Mikael Forstén says:

     Sen när är finnar arier? De tillhör den nordmongoliska grenen av den mongoloida rasen http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Meyers_b11_s0476a.jpg men har med det sagt en hävdvunnen del i Nordens historia och bör inte avvisas

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Baron Skugga says:

      Men varför utgör då finnarna en del av Nordiska Motståndsrörelsen? Är den inte baserad på ras?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Janne S says:

      Nästan hälft av finnar är av nordiska ras just som svenskarna. Hur kan ni inte veta om historien av nästan 1000 år gemensamt?
      Jag undrar om det här kommentar. Finland kämpade med arianiska tyskar mot ryssarna och därför är Sverige independent.
      BTW finnjävlarna var precis från östrä Finland, supare och halv ryssar…
      jag visiterar Scania Cup i Södertälje varje år. Var är alla svenskarna!? Det är otroligt och hemskt att möta bara somalis, muslims och sånt.
      Kanske detta är varför du är så arg ?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Christina says:

    Bättre 1,5 miljoner finländare än 1,5 miljoner läskiga invällare från MENA – länderna :((

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • pretorian says:

    Du är en idiot som borde uteslutas ur SMR om du tillhör rörelsen. Jag tror nog att ledningen och andra medlemmar ser finländare som rasfränder
    Du är inte nationalsocialist , utan en bondlurk som förmodligen anser att alla som bor utanför din by är rasfrämlingar och fiender
    Man tilltalar inte en finländare som han vore nån sandneger..
    Du har med stor sannolikhet retat många nationella och även medlemmar och SMR sympatisörer med din duma uttalande

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Anonym says:

    Vi ska vara glada att det finns invandrare, de är tacksamma för vilket jobb som helst.
    Det är mer vad man kan säga om de soffliggande svenskarna som ställer en massa krav

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • För att var helt finskspråkig kan du bra svenska.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Tobias says:

   Välkommen!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Värre_än_Tyfus says:

  Nej, till skillnad från den muslimska världen har ju dina föräldrar visat att man kan jobba och sköta sej. Men utan svenskan får du stora problem. De som kom på 1960-talet o lärde sej språket fick det nog ganska bra här.
  Jag har många finnar som vänner. Nordbor är rätt lika överlag. Vi gillar jobba o kämpa för välfärd men blir förbannade när miljarder och åter miljarder spenderas på ett mångkulturellt samhälle som då blir Rosengård, Fittja, Bersjön, Angered. Det var Olof Palme som började förstöra den svenska välfärden med sina drömmar.
  Tillbaka till Pär Öberg.
  Det du säger är precis dest som vi VANLIGA svenskar tycker men vi finns inte längre. Öppnar vi käften är vi invandrar fientliga. Låt så var. Nu är måtte rågat, jag har aldrig röstat på något udda parti eller slängt bort min röst.
  I nästa val lovar jag att det blir en röst på Sverige Demokraterna!
  Tack för ordet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Julia says:

   Och vad anser du vara ”VANLIGA” svenskar?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Abdikani Mohamed says:

    Svenskar är ett folkslag på biologisk grund, detta är ett faktum som undertryckts av dagens politiskt korrekta etablissemang som vi så bestrider.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Borlänge says:

   Tyvärr gör en röst på SD ingen skillnad över huvud taget. Dom är bara ytterligare ett folkmordsparti i mängden.
   Stöd Motståndsrörelsen istället. Det är långt mycket mer kreativt!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Mikael Forstén says:

    Nja, eftersom de åtminstone vill begränsa invandringen med 90% är de ändå ett bra led på vägen. T.o.m. de anses för radikala av de flesta men har precis nu börjat få genomslag. Det kommer onekligen öppna dörrar för SvP och i sin tur Motståndsrörelsen. Med en till 90% begränsad invandring är risken mindre att svenskarna är utrotade när folket väl vaknat till 100%

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Victor says:

    Motståndsrörelsen plus SD-samma mål, mer kraft, mindre invandrare!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Christina says:

    En röst? Du, det blir en hel del nya röster!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • André Devecseri says:

  Bland det bästa jag någonsin läst. Första gången jag ser någon sätta hammaren på spiken om USA och vad det är som verkligen orsakar all världens elände.

  Respekt Per.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Julia says:

  Fyfan, det värsta jag har läst. Får ont i magen av att läsa dessa ord, kan inte förstå hur man kan tycka att människor inte är lika mycket värda och att det borde skickas hem till sina hemländer där det med stor chans dör.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Piss Bosse says:

   Bra Julia! Nu är vi minst två som pissar bort rasheten!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Mauritzon says:

   Då kan du inte ha läst ordentligt.
   Vem har sagt att alla inte är lika värda?
   Jag tycker ju alla har rätt att finnas, mångfalden ska finnas kvar och folken har rätt till sina egna liv och utveckling utan hot eller stöd utifrån.
   Balansen på jorden skapas bäst ifall de som är anpassade till sitt håller sig till det och lever sina liv i fred och harmoni.
   Detta experiment vi lever i nu slutar bara i kaos och misär för alla inblandade.
   Blir väldigt kränkt av din inställning och det du skrev, du önskar livet ur mångfalden och alla vita barns undergång.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Abdikani Mohamed says:

   Vem har sagt att människor inte är lika värda? Det är precis det vi anser att de är, därav vi vill bevara den globala etniska mångfald som hotas av det sionistiska mångkulturalistiska projektet som går ut på att folkslag blandas upp och dör ut

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Om världen ska vara balanserad så krävs det att alla människor är i sina ursprungs länder och ingen arbets invandring eller invandring alls för det är stor brist på jobb i Sverige nu om alla finnar muslimer och andra skulle åka hem skulle svenskarnas ekonomi förbättras rejält och det finns jobb i deras hemländer och när invandrare kommer så skaffar dom inte jobb utan blir kriminella för att försörja sig på grund av att dom inte har fått någon utbildning i deras hemländer så om Sverige och andra länder skulle satsa på bistånd till skolor och bostäder mm så skulle inte invandrarna behöva komma till Sverige och alla skulle leva i härmoni

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Ankan says:

   Ja Julia dessa människor är inte så begåvade..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anonym says:

   Fakta är att svenskar dött och plågats av att de är i Sverige.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linnéa says:

  Det är egentligen bara en tidsfråga innan svenskar som ”ras” är utrotade. Människor från andra länder ökar i antal betydligt mycket snabbare än man gör i Sverige. Den vanliga svensken väntar tills hen befinner sig i en stabil ekonomi med en stabil partner innan barn ens kommer på tal. Det sker tidigast i den sena 20år åldern. I länder som mexiko är den vanliga åldern för föräldraskap 18-19. En kvinna kan vara gammelmormor redan vid 54år. En av de största svårigheterna med att hjälpa fattiga länder är just att deras befolkning har sådant kraftigt antal som ökar så fort. Att vita nu är en minoritet i USA är bra exempel. Gener från alla olika folkslag kommer onekligen blandas världen över men folkslagen de finns flest av kommer ta större del av framtidens människor, särkilt då de ”vita generna” redan är resistanta gener altså gener som hamnar dålda bakom andra dominanta gener som mörkare människor har. Det är bara att acceptera att framtidens svenskar kommer se bilder på dagens svenskar utan att kunna känna igen sig och kanske även tycka att dagens svenskar utseendemässigt ser lustiga ut. Ser man på världens länder kan man med säkerhet säga att ett land med gläs befolkning är ett lyckligt land. Ändå strävar Sverige idag efter att förändra detta.

  ursäkta om jag verkar lite okänslig men jag gick på natur inte samhäll

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • JÄVLA NAZISTER RASISTR

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Headhunter says:

   Axel!!
   Som dom flesta Anti Rasist Fjollor så kan du inte stava ni framställer er helt bevisat som ordblinda och rena skämten.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Hjärncell says:

    Kan du se ironin i att du rättar en bortfallen bokstav med en mening som innehåller stavfel, särkrivning, dålig meningsuppbyggnad och utan punktuering och kommatering?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • jocke says:

  Ja till massinvandring och NEJ till Rasism.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Vilken nolla är du frisk!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Anders says:

    Du menar:

    Vilken nolla! Är du frisk?

    Ett utropstecken kan man aldrig ha efter en fråga, eller jo, MEN, då måste detta utropstecken följas av ett frågetecken.
    Tycker samtalsklimatet är undermåligt på denna sida. Otrevlig ton och totalt utan ett rationellt debattklimat!
    Några har skrivit att de anser att skolorna lär ut fel propaganda om tyskland under andra världskriget. Jag skulle, utan att få en massa fingrar knäppta på näsan vilja veta: vilka bra saker tycker ni att skolan ska ta upp om detta ämne på
    Historielektionerna?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Karlsson says:

   Kom fan inte o gnäll sen när du blivit knivrånad o dottern våldtagen…..dum jävel.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anonym says:

   Så varför är du positiv till massinvandringen?

   Undrar ifall du hade uppskattat den judiska massinvandringen om du var en palestinier…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • mikael b says:

  har läst pär lögn om massinvadring jag mår illa klart alla frå afrika kina japn ska komma hit til sverige

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • mikael b says:

  suck inser hur nord front är et skämt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Enough Is Enough,själv är jag invadrare men nu det för extra många och sverige måste stoppa det för en bäst utveckling annars kommer det blir bara kaos.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Karlsson says:

   Som sagt var,ännu en invandrare som fått nog…Svenskar!!! VAKNA upp o inse att Sverige är tagit som gisslan o våldtas…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Glorious Bastard says:

  Recessiva gener heter det, inte resistenta. Annars var det rätt. Men ja, mörkare människors gener dominerar, vid blandrasavel. Tyvärr. Iaf färgmässigt. Svårare att utröna temperamentsmässigt, och andra inre egenskaper. Men de mörka generna verkar styra/dominera över temperament med, tyvärr.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nationalist88 says:

  Vad ska man säga ? Den enes bröd den andres död!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • bullen says:

  vi i Sverige kan inte ta emot hur många invandrare som helst,hur ska vi ha råd och fö dessa människor som inte vill arbeta bara gå på bidrag,och som naturligtvis inte heller betalat skatt i detta land,klart som fan dom vill ha hit sina släktingar och vänner kom kom till Sverige här behöver du inte jobba du får pengar och bidrag ändå,vad är det för signaler vi ger,går man sen på tex arbetsförmedlingen så är det som en flyktingförlägning helt otroligt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Headhunter says:

   Ja exakt du har så rätt!! och vi behöver inte hjälpa utomeuropeiska människor överhuvudtaget deras problem från deras hemländer är inte våra på något sätt. Då vi bor flera tusen mil bort från deras hemländer och kultur med det har inte dugg gemensamt med dom och deras kultur.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Wiking says:

  Oj oj oj, inte undra på att blatten tar över, ni kan ju inte ens hålla sams mellan blocken.
  Ena istället hela norden, och stäng ute alla MENA länder, avskaffa islam och skicka hem afrikanerna som kostar skattebetalarna 6-10 000 000 kr per person

  Ett starkt och enat norden är enda medicinen för att EU och blattarna skall ta oss på allvar.

  Som hubba bubba innan, göm asiktet vi tar över, är det detta ni vill, för bråka lite till och det kommer sluta så.

  BSS och det har inte med rasism att göra, det är politikerförakt, menautsugning, svenskhat och evig skam som gör att jag väljer det uttrycket.

  Det är dax att sopa framför våra dörrar och ut med kriminella våldsverkare, pedofiler, djurplågare, tiggare och latmaskar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Märkligt att ni publicerar en photoshoppad stulen bild så öppet……….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • jessica says:

  Värsta jag läst på länge. Hur kan ni uppmana folk till att öppna ögonen när det i själva verket är ni som borde göra det. Ge upp det här om mitt och ditt land,bevara sverige svenskt och hela den här skiten. Inskränkta människor är vad ni är, så synd om er. Rädda för utveckling. Människors lika rättigheter kom ihåg det! Skäms när jag hör om folk som er.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Paranoid ! är väl det första jag tänker på när jag läser detta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Gonzalo says:

  Idioter!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • johan says:

  Christian Hamilton, menar du med amdra ord att judarna har några superkrafter till att förvränga och ändra på folks syn och tankesätt? Då vill jag påminna dig om att Hitler manipulerade ett helt land på ca 40milj. Verkar som om judarna inte direkt varit de största hotet någonsin.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mamma says:

  Aftonbladet skriver bara skit.dom har jagat mig (mamma)till en utav dom anhållna jag bad dom trevligt men bestämt fara åt helvete, min man drev med dom hälften vad dom skrivit stämmer. Vi är inte vana vid sånt här och kommer inte prata med någon tidning. Jag håller med att det inte är fel att vara nationalist. En stolt mamma

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Peter says:

  Äntligen en artikel som vågar prata om sanningen om invandringen. detta var något av det bästa jag läst. jag har funderat länge å vem som tjänar på denna helt sjuka invandringen som bara förstör hela vårt land! och som sagt hjälper inte mycket med tanke på hur många det finns som ar det svårt. och hur skulle lilla Sverige kunna hjälpa det! nej detta bara förstör vårt land och det är redan helt förstört. och som du skrev alla vet det o pratar om det under mattan så att säga för att inte bli utfryst! om alla slutar och börjar prata öppet om det så kommer fler o fler att våga och det kan bli räddningen innan det är för sent. om det inte redan är det! helt sjukt att det har fått gå så långt som det har gjort utan att folket reagerar riktigt på detta, Är du normal funtad i skallen kan du se att detta inte är bra, och hoppas det inte är så att det finns så många korkade människor i landet som på fullaste allvar tycker det är bra.. då är det illa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ok vi tar det igen eftersom det är lätt att få panik när man läser att det kommer 100 000 flyktingar till Sverige varje år så vi benar ut det igen.

  Största gruppen är hemvändande svenskar, alltså folk som tex är födda i andra länder men som har svenskt medborgarskap. 2012 va det ca 20000 pers.
  Därefter kommer människor från syrien, Afghanistan, Polen, Irak och Somalia knappt 5000pers från varje land.
  Sen har vi Danmark, Kina, Thailand och Finland med ca 2000 per från varje land. Den senare gruppen är alltså studenter, arbetskraft och anhöriginvandrare.

  Dessutom utvandrade över 50 000 personer så befolkningsökningen ligger på ca 0,5%.

  Fakta i korta drag, men ack så viktigt att veta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Vi är här för att stanna… och snart ändrar vi Nationalsången och nationaldräkten med en slöja :)

  Små grodorna Sverige finns inte mer… Vi är de nya svenskar.

  Sverige tillhör inte er länge, den är vårt!!!

  Blatte 4 EVER!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Tobias says:

   Är mycket väl medveten om vart ni står och varför ni kommer hit.

   Tyvärr så fattar inte majoriteten av svenskarna detta.

   Inte ens när de läser ditt inlägg vill de begripa, de kör bara ned huvudet i sanden.

   Ni lurar dock inte alla.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • humanisten says:

  Oberoende av antalet är den svenska invandrarpolitiken en ren katastrof. Vi har ex antal etniska svenskar som är bostadslösa eller har andra problem som myndigheterna inte alls ger den hjälp som behövs. Först o främst bör man värna om sina egna och den svenska integrationspolitiken fungerar ju inte heller.
  Politiker lever sitt eget liv, fjärran från vad gemeneman anser.

  Tja
  Humanisten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sundström says:

  Till dig som skriver att alla finnar ska åka hem. Tänk om!!! Det är finnar som har byggt upp sverige via arbete på SKF volvo och massa andra fabriker.Svenska IT-bögar har inte byggt upp sverige. Sverige är av feminina övergödda/giriga riksdags/regeringsmän o kvinnor numera massinvandrat. Iår har närmare 60 000 syrier kommit hit för att sö ka flykt o för att sko sig på gamla generationer svenskar och finnars hårda arbete. Sorg o syriska folket. Men bliv vid din läst. Kämpa syrier för ert land o kommande generationer.

  För att få tillbaka det gamla Sverige så måste Sverige bevara vänskaper o traditioner likt Finland. Gemene man måste skaffa vapen o rusta för inbördeskrig. Detta är enda sättet att stoppa feminiseringen av Sverige. Ju mer invandring ju starkare feminisering. Vi måste alla skänka vår sorg mot Syrien. Men moståndsmän byggs upp av landssorg ej ömkande medkärlek.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anonym says:

  Jag tycker verkligen att det är mycket intressant hur rättväsendet använder ordet ” Hets mot folkgrupp ”. Det är tydligen ok att sätta upp en föreställning som heter En Negers uppväxt,
  och själv vara brun/svart .
  Vi Svenskar är ju också en folkgrupp så jag tycker vi borde anmäla alla utlänningar som ger sig på oss . Jag tycker väl ändå att man borde kunna anmäla , hets mot folkgrupp mot Heterosexuell med . De som är homo/bi brukar ju ha som vana att gå på heterosexuella so why not .
  Fälld för hets mot folkgrupp ” Heterosexuell ”.
  Får se om det går att anmäla kanske :D.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • www.motkina.se/Hudblekning says:

   Den fanns en uppsättning av negrer som kallades ”Brun utan sol”, en liknande hade kunnat heta ”Vit utan hudblekning”för att beskriva hur vita har i det i det nyliga brunfärgade Sverige.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Hej,

    vi på Motkina tar avstånd från denna kommentar och vill att vår länk i kommentarsfältet plockas bort omedelbart. Det här är andra gången det här händer och vi ser att ni i framtiden inte godkänner kommentarer som hänvisar till vår sida.

    Vänligen hantera detta omedelbart!

    Erika, redaktör Motkina.se

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Redaktör motkina.se says:

    Vänligen ta bort kopplingen till vår sida ögonblickligen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Hej,

    jag tycker att det är oerhört tråkigt att ni ignorerar våra mail och kommentarer. Vi ber er att omedelbart ta bort kopplingen till vår sida. Det här är inte första gången det här händer, i framtiden ber vi er att inte godkänna kommentarer som hänvisar till vår sida.

    Redaktör Motkina.se

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Hej,

     vill göra en sak klar. Vi värnar inte om samma sak. Det finns ingen som helst koppling mellan det du skriver och det vår artikel handlar om.

     Till redaktörerna på denna sida:
     Vi vill att ni tar bort vårt namn från den här sidan och att ni i fortsättningen inte publicerar det igen. Vi ser oerhört allvarligt på det här och vill inte att det händer igen.

     // Redaktör

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
 • nansasa says:

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser det här. Så myket dumhet ger mig huvud värk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jag brukar prata om invandringen med personer jag träffar och märk att hatet ökat mycket den senaste tiden. Utan hjälp utifrån kommer Sverige att bli islam styrt för det kan vi inte stoppa.
  Min teori är att en svensk motståndsrörelse kommer att vända sig till Ryssland som i sin tur har samma problem och även ser ett islamstyrt Sverige som ett framtida hot.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Abraham says:

  Kan jag som invandrare från Afghanistan vara medlem i SMR?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Har sagt det förut och säger det igen: Problemet är större än så..
  Jag själv kom hit för 20 år sedan och är väldigt tacksam för det hjälpen Sverige har gett mig och min familj. Mina föräldrar anpassade sig direkt och lärde sig svenska och till och med hemma vi pratade svenska.Mina föräldrar började jobba direkt för vi ville inte ha socialens pengar. Jag och min bror utbildade oss och idag är vi egen företagare med 35 anställda ..

  Om ni frågar mig så är hela systemet åt helvete. Jag har sett familjer som har bott här i 15 JÄVLA år som fortfarande behöver tolk och går på sos och det irriterar mig ordentligt. Att vara rasist kommer man inte långt med men kommer man med rimliga förslag så vinner man fler röster.

  Dagens kriminella lever lyx här i Sverige så ändra lagen för kriminella, hårdare straff och till och med utvisning.
  Hur kan man tillåta en civil spotta polisen i ansiktet eller köra över polisen??
  Det är ett skämt, så ge polisen mer makt.
  När en bankrånare dödar en polis så glöms det efter någon månad men när en polis drar pistol för skydda sig så ska han förlora allt han äger och har och rubriker i ett år.

  1. Ställa språk krav för alla invandrare.
  2. Inga mass bidrag efter 3 år ( De ska klara sig precis som alla andra)
  3. Det ska vara lika för alla, invandrare eller svensk..
  3. Satsa på utbildning, skolor och lärare.
  4. Stänga regler för invandrare som ställer till problem.

  Jag är invandrare men till och med jag börja få nog.. Forsätter det så här så är allt åt helvete..

  Nu har jag sagt mitt..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • karlsson says:

   Tyvärr förstör majoriteten av dagens invandrare för de som sköter sig.När tom invandrare som du själv tröttnar måste det till en lagändring,detta kommer ej att ske med dagens mjäkiga,fega politiker…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anti rasism ! says:

  I feel sorry for all of you, rasism is On of the main weapons of human ignorance and mental disabilitys and seeing that you all still exist in a modern world clearly states that humanity is something you all lack and need to accuire / Proud Black Lady!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Frank says:

  Själv tycker jag att fler borde jobba mer politiskt för tror att vi kan göra mest nytta där för att stoppa invandringen. har svårt att tänka mig demonstrationer kommer att hjälpa så mycket. ett alternativ är att få bort folket som sitter i makten som bestämmer om invandrar frågor. försöka få svenska folket på våran sida om invandrarpolitiken.
  När man har folket på sin sida där efter kan man göra stora förändringar. själv springer man inte ut och slåss för svenskarna rätt, utan försöker skapa ett svenskt samhället som har en strikt invandringspolitik. möjligen att sverige skulle behöva ett inbördeskrig då ser man vart den allmänna svensken står och jag tror att de skulle vara fler som ställer upp än vad man tror att ta över riksstaden och den verkliga makten över skolor sjukvård ja allt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • karlsson says:

   Du har rätt,vi går mot ett inbördes krig,allt fler svenskar har börjat vakna upp o vågar stå för sina åsikter.Dags att ta upp kampen för Sverige….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anonym says:

  Om nordfront skulle styra Sverige så skulle vi ha ett u land.
  Med tanke på kompetensen i allt skrivande inlägg tex stick till ditt land osv.
  Det får mig att tänka på Nordkorea eller Vitryssland, eller varför inte Ryssland. Det vet vi ju alla att det inte så bra för.
  Man löser inget med våld.
  Att ni står för demokrati och öppna åsikter, så allt skrattretande.

  Patriot.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • vikingQ says:

  Jag är äldre än alla andra här men jag ser hur faran ökar för varje muslim vi tar in.
  Det handlar inte bara om vanliga invandrare, det handlar om ett folk som tror på felvrängd koran.
  Somalier, arabfolk, alla muslimer utnyttjar oss, skrattar bak vår rygg, dom kommer in som läkare,politiker,implemterar sig i samhället, bidar sin tid,när dom förökat sig(14 ungar och 48 000 i bidrag),allierat sig i hela Sverige i sina moskeer där dom har utbildning på vapen och krigsföring,tålmodigt. Då tar dom över med våld, vi blir bara en marionett. Jag och många i min ålder har INGET att förlora, vi vill gå EMOT detta, vilket slut det är blir så ska vi slåss för att befria Sverige från parasiterna, vi har barn och barnbarn.Vänd aldrig en muslim ryggen, han flinar åt dig. 10 åriga mulimer är vapenföra, fruarna går med AK4 i kjolarna. Varför ser inte resten av svenska folket vad som händer, har dom bomull i skallen. Jag är inte rasist men skiträdd för det som kommer att hända. Finns lösning på detta men det krävs samma tålamod som muslimerna innan dom flög in i tornen. Planering tålamod som Breivik, men mot rätt mål.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • – muslimerna innan dom flög in i tornen.”

   Och beviset var ett pass som helt oskadat singlade ner på toppen av resterna till World Trade Center? Nej, du har mycket läsning framför dig!

   I övrigt så förstår jag din oro och delar den, vad du helt verkar missa är att muslimsk invandring är toppen på isberget. Europas gränser står vidöppna för all främmande invandring och syftet är att blanda ut den vita rasen så att den till slut dör ut.
   Vill du veta vilken hantverkare som slår med detta verktyg emot Europa så skall du läsa Judarnas roll på Nordfront och Youtuba Barbara Spectre Lerner. Bland annat, börja där.
   Vad Breivik anbelangar så finns det få nationalsocialister dom håller honom högt, han var sionist och ville åka tillbaka i tiden för att mörda Adolf Hitler. Inte min kopp te.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anonym says:

   Dr Judy Wood Where did the Towers go? http://www.vimeo.com/63810454

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Daniel says:

  Har läst igenom en del kommentarer och blir förbannad när jag läser att en del tror att Invandringen har varit bra för att tillfredställa konsumentbehovet hos storföretag.

  Men en sak ska jag tala om för er!

  Jag är en småbarnspappa och är en del i en kärnfamilj, men vi är båda föräldrar arbetslösa trots dagligt flitigt arbetssökande, vi lever på halva existensminimum och hade vi inte haft så godhjärtade släktingar att hjälpa oss med ekonomi, hade vi suttit i rännstenen. Vi har inte råd att konsumera längre, är väldigt glad om jag kan unna mig en glass varje vecka.

  Sedan att företagen fortsätter skära ner på personal samtidigt som behoven av arbeten ökar i takt med befolkningen hjälper inte mig och min fru i vårt arbetssökande. Något socialbidrag har vi inte, och är tveksam till om vi skulle få det ihuvudtaget. Alla ansökningar till ekonomiskt stöd hos olika fonder nekade, och det tog oss extremt lång tid att få dagisplats.
  Dagmammor finns inte längre, inte i den ort vi bor i iallafall, sökte överallt men fann ingen, så under en väldigt lång tid var det bara en av oss som kunde leta ett arbete.

  Har fått ett flertal nya främmande grannfamiljer i området, som inte kan prata svenska eller inte vill. De verkar heller inte tala Engelska, och vid alla försök att kommunicera blir jag antingen ignorerad eller avvisad. De kör alla fina bilar och varje gång man ser dem komma hem ifrån mataffären med 5-6 fyllda kassar med mat så fylls jag med avundsjuka, tänk om jag hade råd att äta så? De verkar heller inte ha någon tid att passa, eftersom vi är arbetslösa ser vi dem varje dag och ingen är det som glider iväg till jobbet på morgonen vad jag har sett.

  Känner mig som en främling i det land som jag är född till att bo i, för bara 15 år sedan så var inte alls ovanligt att folk stannade och pratade med varandra längs vägen de gick till mötes på. Men idag känns det oftare som att jag försöker skydda min plånbok i fickan och ser mig över axeln vartän jag går, vågar knappt gå ut när det mörknat för alla varningar som ges i Media om ökat antal våldtäkter, ficktjuvar och allt annat drägg.

  Orkar snart inte mer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • karlsson says:

   Bästa Daniel,lider med dig o din familj.Det enda du kan göra är att rösta på SD.Om du inte är blatte får du ingen hjälp i Sverige så länge inte Sverige styrs av SD,Mvh Karlsson

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nationalbolsjevik_ says:

  När för vi en kampanj mot nyliberalismen och kapitalismen mina herrar? Jag tycker det är dags att vi gör det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • martin says:

  hej
  glöm inte att ca 3 miljoner svenskar flytta till usa 1895 på grund av svält.TÄNK FÖRST PÅ DOM….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Hej,det har fn i mig gått för långt nu,läste i en tidning om en musse som säger att ni svenskar har sådan respekt för oss muslimer!ja du inte jag i varje fall,kom inte nära mig,varning.jag tycker vidare att mona salin kan ha dom boende i sin trädgård o källare,trodde i jag ,nej då vart det nog liv,såg ni när hon hade slöja på sig i tv.,en stor skam,men är man sosse så,och ska dom nu hit så kan dom väl bo i dom övergivna byarna i norrland,där finns det plats,men ne dom ska dit dom kom från,hoppas SD vinner valet,Hälsningar fr ryttmaster.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • hatainvand says:

  Är så trött på att sitta i väntrummet på landstinget där det övervägande gamla men dessa invandrare ett barn som är sjukt och de är så många som är med och de tar stor plats i väntrummet visar ingen hänsyn till de våra gamla samt att de vässnas en del. Ungarna deras är inte lika väluppfostrad det gapas och skriks med irritation så drar man sig för att sitta i väntrum! Stolt för att vara svensk puh inte nu längre,,,, kolla på dessa djävla tiggare utanför matvaruaffärerna va?? sa till en : åk hem för helvete!! sitter med nya iphone i smyg å tigger!!! Näe åk hem för helvete!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • hatainvand says:

  Läser om och om igen om besparingar och konsekvenser som sker! Sjuka får ligga i korridorer, pensionärer får knappt barnportioner, personal mår dåligt av att de inte hinner med som de så gärna vill, mask i sängar på vårdhem osv! Meen vart tar då våra skattepengar vägen egentligen! Varför finns det bostadsområden som är överbefolkad av invandrare samtidigt som vi har bostadsbrist stackars studenter får inge bostäder,, hoppar av deras utbildningar! Bra framtid för våra ungdomar duktigt jobbat av våra politiker! Men det är väl synd om de där folket ta in mera vettja låt de ta våra jobb och bostäder och stjäla mera, förstör våra seder t ex jul och midsommar näe kanske emigrera till Norge snart där har de iallafall fått nog av invandring och säger Nej!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Ja, du har helt rätt! Vem minns inte Bäckagårdsskandalen i Halmstad ,för några år sedan då hemvårdsförvaltningen tvingades säga upp hela personalstyrkan och mycket skrevs i pressen om fallet Bäckagård . Janne Josefsson tog t o m upp fallet i Uppdrag granskning. Minns detta! Liksom orsaken till Lex Sara ! ( Snart får vi väl lex Sharia här också i det rent dysfunktionella parallellsamllet, som märks mest i storstäderna!
   Nu måste vi göra samma sak med Migrationsverket och ex utlänningens, Gazalis diktatur regemente nere i Falkenberg på mottagningsenheten där.Många blir olyckliga pga hans ( oerfaren , inkompetent handläggares attityd och tjänstefel), när han inte ens ex kan registrera en inlämnad fullmakt! Eller tar itu med de muslimska trakasserierna mot kristna på boendena! När det gäller boendena i Halmstad har de mycket sämre mat än kommunens och arabiska och afrikanska vägglös grasserar ofta på Arena Hotell och First Camp har visst också fått smaka på en del av dessa illegala parallellinkräktare och tvingats sanera duktigt , innan turistsäsongen började.Det kraftigt nerslitna Pensionat Frösakull är nu så nergånget (och råttbesökt,syns på de uppställda fällorna utanför dörrarna) att det nog inte går att använda som turistboende löngre, utan en rejäl upprustning , så det är inte överallt som araberna och de barnmisshandlande negrerna ( sett häromdagen!) minsann har det så mycket bättre än de lidande pensionärerna på våra vårdhem. Nu börjar dock Migratiknsverket att minska kostymen i Halmstad och öka den med asyllyxkryssare i Östersjön.Man kan undra om 1700 pensionärer få samma 300 miljarderssatsning! Det vore fint i så fall, för detta har vi skattebetalare väl ändå råd med? Brunkolshatarpartiet, med de mest tokiga miljömupparna i toppen brukar ju hävda detta! Det kommer ju så få ,som ändå ska husas i Sverige.🌇🏢🏣🏰🏡🏨⛵️🌲🌲🌲🌲med dess stooora vidder
   som ett flygande ägghuvud påstått sig se potential i.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • älgjägare says:

  Älgjakt det är väl avkopplande och svenskt? Man jobbar och sliter för att ha råd att jaga det är dyrt! Tar semester för älgjakt..så är det dags igen! Längtar tills hösten varje å Ja ja tills man ser alla skrotbilar efter skogsvägarna och de som är av ikke svenskt medborgare som plockar bär och svamp! Skogens delikatesser som finns under älgjaktstider men även där ska vi nu få dela med oss, vet inte om jag klarar av snart och sitta på pass dag ut in se dessa störa! Deras bilar skramlas och stör, ingen hänsyn till oss jägare! Allemansrätten visst för oss men för de som inte förstår vad gör man med dem då? Dessutom har de mage att sitta utanför Willys och sälja bären!! Skattefritt!! Oskattade/oförsäkrade bilar !! FY fan vad less man blir!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • j åker says:

  Än en gång en välskriven välartikulerad artikel som stämmer på pricken. Det ända orosmolnet var kamelryttaren som viftar med MIN fana, hemsk bild.
  Kampen kräver mer ord

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • fråga says:

  Så vitt jag vet finns det organisationer i världen som samlar in en massa pengar till utrotningshotade djur. Varför samlas det inte in pengar till att hjälpa den utrotningshotade svensken?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anonym says:

  Ha Ha, halkade in på denna sida då jag tänkte trycka bort från en opinionsundersökning. Undrade först var sjutton jag hamnat, sen läste jag lite och…
  Vi ska nog prisa Herren för varje invandrare som kommer hit, för det verkar som om all inavel påverkat IQ´n på ett dystert sätt. Massinvandring? Den var högre under Balkankriget. Och utan invandrarna krymper Sveriges ekonomi. Fakta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Transicilia says:

  Det är lätt att tro att det är judar och USA som styr men det är inte i så egentligen. I They Live finns bevis på att det är utomjordingar som styr men vi kan inte se dom för vi är hypnotiserade. Sen finns det s.k reptilianer också som kan byta form. Davidicke.com är den bästa sidan om man vill veta mer om dom. Men många som är judar är också reptilianer. Reptilianerna kan byta form och lever länge länge och vissa kan ha övernaturliga krafter. Dom jobbar för att hela världen ska få en New World Order och då styrs alla av reptilianerna. Infowars.com WE ARE THE RESISTANCE!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Jo, visst har judarna makt, men detta beror ju på att de har väldigt hög iq! Jag anser inte att man får skylla för mycket på dem i allmänhet utom möjligen enskilda som Barbara Spectre och George Soros , som ju sysslar med selektiv rasism , när de inte ens kan se och debattera för att ex Albanien bör stöttas för att komma med i Eu, vilket är en självklarhet nu! Kan detta kanske bero på att Hitler gillade de stolta (och mycket renrasiga) illyriska ättlingarna,ureuropeerna, som absurt nog inte får vara med i det multikulturella Eu ,förrän våra politiker vill så ! Kan detta bero på
   George Soros med Barbara Spectre och hennes (ensidigt selektiva) multikulturella a släptåg från MENA, som dock utesluter (pga icke EU-inträdet) den oerhört rika balkanska folkdans-och musiktraditionen med Marte Moli och andra artister som Gyste Vulaj , som faktiskt spänner över ett vitt ( såväl kristet som muslimskt) arv nere i Albanien! Se artisterna på youtube! Det är multikulti det ! Inte bara att ha zigenare hängandes utanför Ica och stjälandes hos värnlösa åldringar. Zigenarna tillför oss inget gott och skall ut ur landet och sättas i moderna arbetsläger i Rumänien för brödfödan om de inte kan organisera riktiga jobb själva. Frivilliga camps med husvagnar och gott om tvättlinor emellan dem så att de trivs! Ingen här vill dem ju något illa, men deras livsstil passar inte här! De har ju stora anpassningssvårigheter och stjäl ofta!Detta vet förstås polisen ,och det var därför man ,som desperat åtgärd ,för att skydda oss, svenska och invandrade folket inrättade ett ROM-REGISTER för att få något slags koll på lojaliteter och släktförbindelser i vissa kriminella sammanhang! Det kan ju verkligen inte anses vara ett brott eftersom syftet var så gott : skydda den egna befolkningen!

   M

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • mr fat says:

  En sak är sant så även om han heter mustafa I sitt pass så är han Anders inuti

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Johan says:

  Är det ingen som bryr sig om landet Sverige längre ? Bara en massa mesiga blåögda, naiva, flummiga Svenskar.MP – rök ert hasch och dröm vidare.Vem bestämde att vi ska vara mångkulturella ? Inget val om det, bara köra över. Reinfeldt och Lövén är landsförrädare !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • R. Viking says:

  Judarna är väl det minsta problemet just nu. Största problemet är invasionen av alla araber. Den värsta mardrömmen är om alla dom här importerna bildar ett politiskt parti. Dom hade fått fullständig majoritet. Undrar vad som hade händer med oss svenskar då? Koncentrationsläger eller kanske reservat i Norrland?
  Dags att på något sätt få stopp på den här invasionen.
  Swerabia kallas Sverige redan i USA, det säger väl allt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Christian A says:

  Man måste försvara vad det är att vara Svensk, ett arv, ett folk. Jag personligen tycker vi är bra när jag tittar på de forna generationerna, jag hoppas att jag kan vara något så när så bra som dem. (mina släktingar)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Christian A says:

  Ni är överlag för snälla mot Marxismen, som är ett vapen emot folket.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Carina says:

  Varför har de styrande i Sverige kämpat så hårt för att radera bort våran egen svenska kultur?? Varför säger de att Sverige inte har en egen kultur? samtidigt så framhåller de att Alla andra invandrare skall och får all upptänklig hjälp för att ”De måste ju behålla sin egen kultur”??!! Alltså alla andra länder har en egen kultur som är viktig! , men vi svenskar vi får inte ha en egen svensk kultur??!!…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nu har vi bestämt att vi ska flytta. Tyvärr, vi bor i Göteborg och nu ska vi köpa borätt i vasastaden även om det är kriminellt där. För tyvärr är vi rädda, jag vill bo med svenskar.
  Hade det funnits ett gated community med villor hade vi valt det.
  Första gången ikväll jag besöker denna sidan men nu kan vi inte blunda längre för att detta börjar gå överstyr.
  Jag kommer kämpa på dagis och i skolor för att hålla hårt på luciatåg, skolavslutningar och påskfirande.
  Jag kommer våga ta steget och säga på jobbet att jag, vi i familjen, röstar på SD.
  Vi har alltid varit socialdemokrater, men det kan jag ärligt säga att vi inte är längre.

  Jag har varit naiv och trott att allt löser sig. Men vad vill vi ge våra barn för framtid?
  Vi är svenskar och sks vara stolta över det. Varför ska vi skämmas för vårat folkslag, våra traditioner och seder.

  Hur kan vi påverka?
  Ge mig tips och råd på hur man engagerar sig utan att skada någon.
  Vill engagera mig seriöst.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Man hade kunnat dela sverige i 2 delar, så får dem svenskar som vill bli mångkulturbögar bo med invandrarna och sen hade dem vettiga svenskarna kunnat på sjelva på ena sidan renrasigt. Nej för då hade ena sidan blivit så stark att den så småningom garanterat vunnit ett krig mot andra sidan? Så det är därför dem vill pressa invandrare nätt och jämt i varje vitt land till max för det är enda chansen att utrota den ariska rasen? FÖRSTÅR INTE FOLK DETTA?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • HELLRE DÖD ÄN RÖD!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Hoppas Donald Trump vinner valet, annars sätts väl Amerika i konkurs. Kvinnor som Clinton har inget sinne för Politik.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • jag älskar judar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Det hela är mycket märkligt, minst sagt. Det här med massinvandring som artikeln tar upp. Lite drygt en miljon människor har kommit till Europa under de senaste åren. Ett Europa med 500 miljoner människor. En miljon av 500 miljoner är 0,2 procent. 0,2 procent är inte vad jag kallar massinvandring. Vad ni gör är att springa omkring o leta efter tendenser som kan bevisa det ni själva befarar utan någon som helst logik bakom. Redan 1969 befarade ledande torrypolitiker i England att där skulle bli et blodbad av all invandring dit. Likadana är ni. Ledsen att jag behöver säga det men ni behöver besinna er.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • DunderAbdi says:

  Ni har fan rätt i allt yäni, handen på Koranen bror!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • homo sapiens sapiens says:

  Så om alla miljoner ”etniska” nordbor som bor i nordamerika borde flytta tillbaka hit?
  blir inte det väldigt mycket praktiska problem?
  och var ska alla ”blandraser” ta vägen? och vem kommer sitta och bestämma vilken ras vem tillhör?
  ska alla nordgermaner flytta söder ut för att ge plats åt ursprungsbefolkningen samerna i norr?
  det är så många diffusa frågeställningar i ert sätt att se på världen och mänskligheten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *