Massavhopp bland sverigedemokrater i partiledarens hemstad

INRIKES. Sverigedemokrater i partiledarens hemstad flyr det sjunkande skeppet.

I Jimmie Åkessons hemstad Sölvesborg i Blekinge fortsätter antalet personer som lämnar partiet att öka. Sammanlagt har 11 av 13 nyvalda styrelseledamöter hoppat av. Vad som ligger bakom avhoppen är partiet förteget om men enligt tidningen Sydöstran handlar det om interna stridigheter om partiets kommunvalslista.

Namnet som toppar Sverigedemokraternas vallista är ingen annan än Åkessons sambo Louise Erixon. Partiets distriktsordförande Björn T Nurhadi försöker vända kaoset till något positivt och säger att det är positivt med att så många valt att engagera sig i frågan.

För att råda bot på problemet har man nu från Sverigedemokraterna utlyst ett extra årsmöte som kommer att hållas den 5 mars.

Källa:
SD skakas av massavhopp i styrelsen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LennartVeraKarl A.dB.Anders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Mycket goda nyheter för vår del.

Till alla SD-are som kan tänka själva: Kom över till den enda oppositionen:

Nordiska motståndsrörelsen!

b¤d
Medlem

Mer bra nyheter.
Ett redigt sönderfall av SD vore glädjande.

Kappvändare som de är.

Karl-Путин A
Medlem

Kippavändare menar du väl.

Karl-Путин A
Medlem

Louise Erixon ska alltså toppa vallistan. Åttaklöverpartierna INKLUSIVE SD formligen vältrar sig i hur kriminellt belastade”nazisterna” i NMR är. I NMRs fall handlar det oftast om självförsvar och tankebrott. Inom SD saknas inte heller kriminellt belastade personer, men i deras fall handlar det om tarvlig kriminalitet som oprovocerat våld, narkotika- och ekonomiska brott, men dessa kriminella har en utstakad karriär så länge de inte kritiserar ledningen eller bryter mot ”allas lika värde”. ”…Erixon var 16 år när hon 2005 misshandlade en flicka i Stadsparken i Sandviken. Hon knuffade omkull henne, slog henne i huvudet och bet henne i kinden. Hon… Läs mer »

Vera
Medlem

Man kan inte äta upp kakan och ha den kvar säger ordspråket. Uteslutningar där motståndarna riktar kritik mot nyttiga funktionärer en taktik som används ofta. Värdesättningar för att smila sig in hos judarna och demokratin. Dessa eviga krogbesök med skandaler m.m. Absolut ingen kamporganisation som kan rädda Sverige.

Lennart
Medlem

Tänka sig…hur Åkesson och Karlsson kunnat förstöra SD på så kort tid.
Det är lika bra att dom försvinner för gott. Ytterst sett är det väl svagheten för egna förmåner och självgodhet som är orsaken! Jag skrev en kommentar i Samnytt att dom förvandlat SD till ett judiskt lydparti varefter jag spärrats och alla mina tidigare kommentarer raderats. Jag skrev till partiledningen som, naturligtvis, inte besvarats.
Hej då SD, saknad av inga andra än parasiter.