Massagesalong ertappades med att sälja sexuella tjänster – 5 personer har dömts

INRIKES. En massagesalong i Varberg har ertappats med att sälja sexuella tjänster. Ägarinnan har dömts för koppleri och fyra män har dömts för köp av sexuella tjänster. 

Genrebild. Foto: CC public domain

En massagesalong i Varberg ertappades med att sälja sexuella tjänster, nu har 5 personer dömts för koppleri, respektive köp av sexuella tjänster, skriver SVT Nyheter.

Polisen fick ett tips från allmänheten om att kunder erbjöds ”happy endings” i massagesalongen, det vill säga att man erbjöds att köpa sex efter massagen. Sommaren 2018 besökte tre civilklädda poliser salongen och mycket riktigt blev de erbjudna att köpa sex efter massagen. Med anledning av detta började polisen också att spana på salongen.

Vid en husrannsakan i lokalen hittades sms-konversationer där kunder blev erbjudna ”special massage” och ”hand job”. I lokalen återfanns även sperma.

Ägarinnan ska enligt domen ha fått sin systerdotter att sälja sex i massagesalongen. Hon beskriver att hon ville hjälpa systerdottern att tjäna extra pengar. Ägarinnan erkänner också att det har erbjudits och sålts sexuella tjänster i salongen, varav vissa tillfällen där hon själv deltagit.

Hon säger att hon inte har tvingat någon anställd att utföra de här ”extrajobben”. Hon uppger att det bara var ett sätt för massöserna att tjäna ”extra pengar”. Om de utförde ett jobb av sexuell karaktär fick massöserna behålla pengarna själva uppger ägarinnan.

Fyra män dömdes till dagsböter för köp av sexuella tjänster och två av dem hade gått till salongen flertalet gånger.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
Harald
3 månader sedan

Det var inte jag.

nordbo
Nybörjare
nordbo
3 månader sedan
Reply to  Harald

Du är besatt av ditt lustigkurrande va.?

nordbo
Nybörjare
nordbo
3 månader sedan

De där har funnits länge.
Kom ihåg som liten grabb så kunde man lägga sig på en stor gren och kolla på den beryktade ´butiken´

Man såg väl ingenting när man låg i trädet – när man väl smög sig fram så såg det väldigt förslutet ut.

På den tiden var det väl mer harmlöst.Idag pågår fnaskandet och äcklet som inkomst hemifrån med sitt totteri framför kameran och ner i åldrandet för att
finansiera sina studieskulder = liberal demokrati det.