Masochist kapade sitt eget finger

Den etablerade pressen släppte tisdagen den 26 november nyheten om en 24-årig man som fått sitt vänstra lillfinger avkapat. Enligt mannens utsago till polisen blev han kidnappad av tre maskerade män som klippte av hans finger för att ge honom en varning. Eftersom mannen är engagerad vänsterextremist och påstår sig ha varit hotad av ”nazister” skrev pressen om händelsen som ytterligare ett ”nazistdåd”. Patriot.nu har granskat fallet. Det framträder en bild som vare sig liknar den som det 24-åriga ”offret” eller massmedia målar upp av händelsen.

En välmående nation stöttas upp av välmående människor. Det är någon sorts perverterad läggning som är drivkraft bland många som idag är engagerad inom den så kallade vänsterrörelsen. Allt som är destruktivt och bisarrt hyllas, det som är uppbyggande och vackert föraktas. Vänsterrörelsen lockar udda sexuella avarter av människor, sadister, masochister och sodomiter. Den 24-årige mannen som fick fingret avkapat är en pervers människa av ett sällan skådat slag. Att det var en vänsterextremist som kapades av fingret är ett faktum. Patriot.nu kommer härmed avslöja att det rör sig om en 24-årig malmöbo vid namn Benjamin Pohla. Efternamnet Pohla kommer sig av att hans far är av estniskt ursprung.

Pohla har synts i flera röda sammanhang, från så kallad djurrättsaktivism till flera Reclaim the streets-aktioner och minst en 1:a majdemonstration tillsammans med organisationer som SUF och Autonomt motstånd. Pohla uppges ha känningar inom den obskyra gruppen AFA. Enligt massmedias uppgifter medverkade han även på EU-toppmötet i Göteborg förra sommaren. Benjamin Pohla är med andra ord en typisk vänsterextremist som skymtats i många olika demonstrationssammanhang och som engagerar sig i flera olika nätverk och organisationer samtidigt.

Patrioter oskyldiga
Vi kan med facit i hand konstatera att ”nazister” knappast hade något med Pohlas kapade finger att göra. På en internet-sida för vänsteraktivister publicerades under kvällen, tisdagen den 26 november, ett brev från just Pohla där han bedömer att patrioter med största säkerhet inte har något att göra med kapandet av hans finger. Expressens journalist Niklas Rislund var av en helt annan mening tidigare under dagen. I artikeln ”Fingret kapades – efter nazisthot” insinuerar Rislund att påstådda ”nazisthot” i somras har kopplingar till stympningen. Artikeln är skickligt vinklad och passar sig väl in under den tid på året det är populärt att hetsa mot patrioter – runt 30 november.


”Fingret kapades – efter nazisthot” Så lyder den rubrik som Expressen valt att beskriva det som hände när den i tidningen anonyme Benjamin Pohlas fick sitt finger avkapat. Nu står det klart att några ”nazister” inte hade det minsta med Pohlas avkapade finger att göra.
(Foto: Patriot.nu)

Brevet som publicerades på vänsteraktivisternas internet-sida har skickats av Pohla själv. Även administratören för hemsidan tycks vara av den meningen. I ett förord före själva brevet uppmanar administratören sidans läsare att låta brevet ligga kvar. Att administratören skulle publicera denna uppmaning utan goda skäl är orimligt – troligtvis hade Pohla gjort sig till känna. Brevet lyder som följer:

Hej!

Nu är det så att det är jag som är 24-åringen som blev av med ett finger natten mellan 25 och 26/11. Det har spånats i att det kanske var nationalsocialister som skar av mitt finger. Det är troligtvis pga att media frossar när något råkar illa ut.
Det är så att jag pratade med snuten när jag var på akuten och de frågade en massa frågor och jag kunde tyvärr inte tänka riktigt klart. Så när de frågade om någon kunde utgöra en hotbild mot mig så svarade jag att jag varit eftersökt av nationalsocialister. Och det har media varit snabba med att trycka. Media har även ringt mig och jag sa till dem att jag tvivlade på att det var nationalsocialister som låg bakom detta dåd. På annat har jag inte velat uttala mig om. Även om jag föraktar borgerlig media så kan mitt uttalande förhoppningsvis ha en lugnande effekt på vänsterrörelsen i landet.
Skälet till att jag tvivlar på att det är nationalsocialister som låg bakom är att denna tillvägargångsmetod inte har använts inom den rörelsen tidigare. Och hade det varit den rörelsen som gjorde detta som en varning så hade de nog hellre spöat på mig ordentligt. Men de gjorde inget annat än att kapa mitt lillfinger och det enda de sa var att jag skulle ta detta som en varning.
Om någon hör något så kan ni meddela detta vidare till någon grupp i Malmö som inriktar sig autonomt. Så skickar de det vidare till mig.

Mvh ”Stumpen” i Malmö.

Pohla – oskyldig?
Om inte Benjamin Pohlas åsiktsantagonister, vem står i så fall bakom dådet? Kan det vara, som en del bedömare menat, en affärsuppgörelse ur den undre världen? En inte alltför vågad gissning är att Pohla helt själv åsamkat sig sina skador. I nuläget tyder alla indicier patriot.nu analyserat på detta. På ”Lunarstorm” som är ett sorts forum samt mötesplats för ungdomar på internet, ett så kallat community, har vår nyhetstjänst påträffat Pohla. Där framgår vad han är för sorts varelse. På sin personliga sida på forumet visar han upp bilder på sig själv, där han på ett perverst sätt tillfogar sig extrem smärta för att erhålla det han menar är njutning. Pohlas inlägg om sig själv bekräftar bilden av en djupt störd människa; i flera av dem beskriver han känslan han får när kniven skär i hans redan sargade kropp. Efteråt berättar en stolt Pohla om sina känslor och hur han utfört handlingen.

Så här skriver Pohla den 9 oktober 2002 på internet-communityn Lunarstorm:
Blodet rann men jag var glad.
Talar med kluven tunga nu.
Klippte klart den idag.
Blodet rann men jag var glad.
Känns skitbra att leka med den nu.

Pohla hyser en fascination inför en viss del av Body art som består av en pervers böjelse för smärta. Förutom tatueringar, som ändå får betraktas som ett normalt fenomen i samhället av idag, ingår i Body art olika sjuka inslag av att skära sig, klippa sig och ”pierca” sig själv på alla otänkbara delar av kroppen. Gränserna provas ideligen för den som bekänner sig till denna ”konst”. Ju mer bisarrt och smärtsamt, desto mer njutning. För ungefär två månader sedan lät Pohla det framgå via hans sida att han skurit sig själv i könsorganet.


Ännu ett ”kulturberikande” inslag? Benjamin Pohla praktiserar en modern konststil!

Stympningen planerad
Patriot.nu lät undersöka Benjamin Pohlas sida strax efter att vi fick uppgifterna om att det var han som hade stympats. Flera iakttagelser gjordes på sidan som gör att Pohla direkt framstår som skyldig till stympningen. Under tiden vi undersökte sidan visade det sig att denne Pohla själv var inne på sidan och raderade ut de allra mest tveksamma inläggen han skrivit, antagligen så att inga misstankar om dådet skulle riktas mot honom. Efterhand insåg nog Pohla att om han skulle radera ut alla inlägg som skulle misstänkliggöra honom, skulle det ta alltför lång tid. Därför valde han att radera hela sin sida från forumet.

Patriot.nu kan dock redovisa följande inlägg av Pohla från 14 aug 2002:

”Funderar även på att råka ut för en ”olycka” i Sthlm. mitt lillfinger är lite långt ibland [..] visade sig att ”olyckan” blir svårare än jag trodde. Men jag ska fixa det på ett eller annat sätt! kanske inte på ett tag bara.”

Är detta möjligen anledningen till att Benjamin Pohla helt plötsligt ”övertygats” om att det inte var patrioter som utförde dådet?

Motiv:
Det är inte fullt enkelt att göra någon sorts psykologisk analys av människor som Benjamin Pohla. Klart är att han inte klippte av sig fingret för att kunna skylla dådet på patrioter, i så fall hade han inte tagit tillbaka anklagelsen. En teori om varför han skulle ha utfört dådet – om han nu gjort det, vilket är mest troligt – kan ha varit för att erhålla försäkringspengar, betalningar från Brottsofferfonden eller annat. En annan teori – och den ligger nog närmast till hands just nu – är helt enkelt att han utfört detta för att erhålla sympati för sin handlingar samt att han i egenskap av masochist ”njuter” av smärta. Han behöver alltså någon som tycker synd om honom. Via sin forumsida publicerade han var och varannan dag inlägg som klart bör ses som ”rop på hjälp”. Inläggen beskrev hur han åsamkade sig själv smärta för att döda smärtan han känner inombords. Han lät det klart framgå att han är en djupt plågad och svag individ.

Massmedias nazihysteri inget nytt
Flera gånger har massmedia varit ivriga att dra snabba slutsatser och anklagat patrioter för påstådda ”nazistdåd” som senare visat sig vara rena fantasierna. År 2001 blev Gabriel Wiehe, 16 år gammal, utsatt för en frätattack. Någon anföll honom och kastade lut i hans ansikte. Gabriel Wiehe är brorson till Mikael Wiehe som är ökänd vänsterextremist och låtskrivare. Media drog direkt paralleller med Mikaels politiska engagemang och de påstådda hotelser han råkat ut för. Pelle Tagesson på Aftonbladet antydde att attacken i själva verket var ett ”nazistdåd”. Sedermera visade det sig vara ett sorts kärleksdrama. Den unge Gabriel Wiehes före detta flickvän hade anlitat personen som attackerade Gabriel med lut.


Aftonbladet den 12 november 2001. Historien visade sig vara en helt annan än den vi kunde läsa om. Pelle Tagesson var snabb på att fantisera fram nya ”nazistdåd”. (Foto: Patriot.nu)

Body art har ingen framtid i morgondagens Sverige
En välmående nation stöttas alltid upp av välmående människor. Det kommande patriotiska styret i Sverige är inte ämnat för sådana som Benjamin Pohla. Där kommer det inte finnas utrymme eller behov av att få utlopp för de perversiteter som denne man bekänner sig till. Perverterade människor är en produkt av ett samhälle som inte är friskt och dessa lågliv kan endast frodas genom att det sjuka samhället göder dessa beteenden.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments