Märsta drabbades av flera bilbränder under natten

BROTT. Under loppet av två timmar brann det på fem olika platser i Märsta under natten mot söndag. Det råder ännu oklarhet kring exakt hur många bilar som eldhärjades men mellan åtta och tretton bilar handlar det om.

Under natten fick polisen in flera larm om bilbränder i Märsta norr om Stockholm. Det första larmet inkom strax efter midnatt och det sista larmet vid tre-tiden.

Det handlar om Märsta med omnejd. Jag har bara fått veta att det är en bil på varje ställe, men det kanske kan visa sig vara fler, det låter jag vara osagt, säger Mats Brännlund, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm.

— På en plats är det fyra mindre lastbilar som har brunnit. De var övertända, säger Eva Nilsson, polisens pressinformatör.

Räddningstjänsten arbetade långt in på morgonen med släckningsarbetet och polisen har under natten cirkulerat i området med flera patruller och polishelikopter men man har ändå inte lyckats gripa någon misstänkt gärningsman.

Källa:
Våg av bilbränder i Märsta natten mot söndag

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments