Marockan knivhögg vit småbarnsfamilj för att de bar shorts

FRANKRIKE. En fransk kvinna och hennes tre små döttrar knivhöggs allvarligt av en marockan tidigare idag. Han ansåg nämligen att familjen var för lättklädd.

Ett brutalt knivdåd inträffade idag under förmiddagen i den franska turistorten Garde-Colombe i södra Frankrike.

En kvinna och hennes tre små döttrar, 8, 12 och 14 år gamla, knivhöggs av en marockan som även han var på besök i turistorten med sin familj. De fyra offren vårdas nu på sjukhus för allvarliga skador.

Den 37-årige gärningsmannen vid namn Mohamed ska ha gapat att kvinnorna var för lättklädda när han gick till attack. En lokal åklagare försöker förneka detta men den franska TV-kanalen TFI menar att dådet har religiösa motiv och att mannen var arg för att kvinnorna bar shorts.

Den 46-åriga mamman hade igår hjälpt gärningsmannen när han blivit sjuk. Idag kom alltså tacken när han begav sig till familjens fjällstuga och först knivhögg barnen för att sedan gå in i stugan och hugga mamman i bröstet.

Källa:
Man ’knifes French woman and her three daughters’ in Alpine resort

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments