Märkliga Merkelskakningar – två gånger på några dagar

UTRIKES. Tysklands förbundskansler Angela Merkel har under offentliga framträdanden den senaste tiden drabbats av ofrivilliga skakningar vid två tillfällen.

Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, har under två offentliga framträdanden under den senaste tiden drabbats av ofrivilliga skakningar.

Vid det senaste tillfället, under torsdagen då hon besökte en ceremoni för den avgående justitieministern Katarina Barley, filmades hon live av nyhetsbyrån Reuters då hon plöstligt började skaka. I filmklippet kan hon ses byta läge på sina armar i ett försök att hitta en mer bekväm hållning, men skakningarna fortsatte trots detta.

Även under ett möte med Ukrainas president Volodymyr Zelensky, några dagar tidigare, drabbades förbundskanslern av skakningar, denna gång mer märkbara sådana. I ett filmklipp kan hon ses skaka i hela överkroppen.

— Sedan dess har jag druckit minst tre glas vatten. Jag behövde det uppenbarligen och jag mår väldigt bra nu, kommenterade Merkel skakningarna under en presskonferens med Zelensky.

Angela Merkels presstalesman har kommenterat det hela och påstår att förbundskanslern mår bra och att hon i helgen kommer delta i G20-mötet i Japan.

Källa:
Angela Merkel seen shaking at event in Berlin, second time in just over a week

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
RokvikenCaesar-AureliusGrottbjörnenEthnyKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
J.N.
Medlem

Kärringen har äntligen fått kortslutning, eller är det bara nåt stressrelaterat, ta ett par glas vatten till så går det över.

Kom att tänka på dessa krigsskadade soldaterna som skakade nåt fruktansvärt, helt okontrollerat, kan vi eventuellt få se Merkel darra så?

Ethny
Medlem

Antar att du pratar om PTSD? Kan själv få liknande symtom men det är mer under intensiva flashbacks snarare, inte pga krig dock.

Tippar på alkohol främst, alternativt åldrande och då kan man hoppas att hon inte har så lång tid kvar.

Grottbjörnen
Medlem

jag kände en inre värme när jag läste att Merkel inte har så lång tid kvar XD

Rokviken
Medlem

Shell shock. Gräsligt tillstånd. Om hon lider av en okontrollerad sådan så kanske det finns hjälp.
https://www.bing.com/videos/search?q=shock+shell&&view=detail&mid=A99F0933D508820495E2A99F0933D508820495E2&&FORM=VRDGAR

Fredrika
Medlem

Bara inte alla foliehttar börjar prata om MK Ultra fjärrstyrning. Men en dokumentär på tv en gång klargjorde att raveknarket Extacy fungerar ganska bra i behandling mot Parkinsons. De kan ju prova att ge henne det.

Child-Of-God
Medlem

bättre att be för henne, i Jesus namn!

Grottbjörnen
Medlem

det är ingen ide, hon är ateist ända in i ryggmärgen, ett sant barn av DDR, mixat med nyliberalism, usch

Rokviken
Medlem

Tröstlöst. Hampan kan bota :)

Sverker
Medlem

Denna djävulska judiska kärring darrar väl för att hon anar vad som komma skall! Det finns väl ett motsvarande ställe i Tyskland som motsvarar det Svenska Finspång.

Stefan
Medlem

Batikhäxan går mot sitt slut?

Ethny
Medlem

Kan bara hoppas. Alternativt att hon är en grav alkoholmissbrukare, får demens och kollapsar, tycker hon ser sådan ut.

Edit: Inte många människor som jag önskar livet av, men Merkel är en av de som förtjänar det för all djävulskap hon har orsakat det tyska folket främst men även Europa.

Grottbjörnen
Medlem

ska inte säga att jag önskar att hon dör av alkoholism, för det önskar jag ingen annan människa…fast, jo Merkel önskar jag det på

Klaus
Medlem

Merkel är en evangelisk judisk kommunistisk globalist och god vän med afroimperialisten Obama. Kaoset och den européerfientliga uselheten är i hela kroppen som i politiken. Hon är rädd att bli skjuten som den cyniska folkförrädaren Lübcke.

Grottbjörnen
Medlem

undrar vad de preussiska kungarna hade tyckt om de såg tyskland idag…

Klaus
Medlem

Den tyska majoriteten är insjuknat i talmudisk kalergi. Man måste bekämpa Illuminati-judar som sprider sjukdomen.

Grottbjörnen
Medlem

kommer alltid att tänka på denna låten när jag hör talas om häxan Merkel https://www.youtube.com/watch?v=mFpgVLcCBg0&t=244s

Grottbjörnen
Medlem

har tant Merkel druckit för mycket spädbarnsblod så hon fått kuru-disease, samma som Hillary hade?

Caesar-Aurelius
Medlem