Markering mot HBTQP-vansinnet i Sundsvall

Efter att ha fått tips om att elvaåringar från en skola i Sundsvall tvingats av sin vänstervridna lärare till genus-hjärntvätt i samband med en utställning om HBTQP på Sundsvalls museum begav sig en medlem ur Kampgrupp 406 dit för att undersöka det hela.

Barnen fick bland annat höra en berättelse om en psykiskt sjuk man som inbillade sig att han föddes som kvinna och därefter ”könskorrigerade” sig till en ”kvinna”. Det berättades dessutom för barnen att könet inte sitter ”där nere” utan i huvudet.

Redan i svängdörren på väg in på Kulturmagasinet möttes besökarna av bögflaggor och homopropaganda som antydde att det tydligen var den ”Regionala regnbågsveckan” just nu.

Mycket riktigt fanns en utställning på museets bottenvåning med både information om kvinnans frigörelse och rösträtt under århundradet samt feminist- och bögpropaganda med mera.

Dessutom fanns en liten avdelning med några bilder från Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Borlänge med tillhörande text som påstod att Motståndsrörelsens politik var ”mot rättigheter”. Lustigt nog illustrerad med en bild på när rasfrämlingen och den professionella mötesstöraren Tess Asplund gjorde ett ynkligt försök att stoppa nationalsocialisters rättigheter att demonstrera.

Vid besökstillfället satt ett gäng äldre ungdomar och hjärntvättades glatt av en galen kvinna med en blick som lyste kulturmarxism lång väg. Men efter ett tag gick ungdomarna därifrån så det blev lite mindre folk i rörelse och då passades det på att markera mot vansinnet med klistermärken så gott det gick utan upptäckt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ParSigfridAlexander Vikstrom Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Alexander Vikstrom
Medlem

Tack!! Det är så vidrigt när det ger sig på barn med deras skeva hat propaganda.

Sigfrid
Medlem

Bra jobbat kamrater tack för det.

Par
Medlem

Mycket bra 😃