”Markerade” mot Motståndsrörelsen i Almedalen – nu är KRIS-ordföranden misstänkt för sexbrott

INRIKES. Ledaren för ex-kriminella KRIS är misstänkt för att ha kränkt ”sköra” kvinnliga medlemmar sexuellt.

Förra sommaren fick Kriminellas revansch i samhället, KRIS, beröm från vänsterliberala medier för att de ”markerat” mot Nordiska motståndsrörelsen. De valde då att ta ställning mot det svenska folkets rätt att överleva genom att ställa sig intill nationalsocialisterna med armarna i kors.

— Det känns jätteskönt. Annie Lööf tackade jättemycket för vår närvaro. Gudrun Schyman tackade för tio minuter, sa organisationens före detta ordförande Paul Barath.

— Vi vet att det i deras organisation finns många som borde vara kris:are i stället. De borde komma till oss, bli nyktra, drogfria och släppa sin kriminalitet och sina dåliga värderingar, sa Barath vidare, tydligen utan att veta att nykterism uppmuntras i organisationen vars medlemmar dessutom till största del är ostraffade.

Paul Barath fick dock tidigare i sommar gå från posten som ordförande för KRIS, efter att han anklagats för att ha kränkt kvinnliga medlemmar sexuellt.

— Det finns anmälningar från kvinnliga medlemmar, sköra tjejer, säger tillförordnade ordföranden Germay Woldu.

Polisen har inlett en förundersökning mot Barath, som själv menar att det hela bara handlar om en maktkamp och att andra gjort minst lika allvarliga fel. Bland annat ska medlemmar ha smugglat in narkotika på olika anstalter.

— Det finns så mycket oegentligheter som sker inom KRIS, menar den före detta ordföranden som för ett år sedan alltså hyllades som en hjälte.

Källor:
KRIS kärleksbombas i Almedalen: Är tacksamma
Kris: NMR:are borde komma över till oss
Förundersökning om sexuella kränkningar inom föreningen Kris

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

”Det finns så mycket oegentligheter som sker inom KRIS, menar den före detta ordföranden”

Det stämmer minsann – det är ju faktiskt så att KRIS endast är det mest synliga exemplet på hur ”före detta” brottslingar/missbrukare ges bidrag/lön av samhället för olika slags verksamhet som de inte hade fått utan denna bakgrund. Verksamhet som inte uppnår något, och som endast anordnas för att klientelet inte ska ägna sig åt vidare brottslighet.

Man bör inte bli förvånad att ränderna inte gått ur dem när man ger brottslingar/missbrukare sådana uppdrag.