Mark Collett diskuterar kollapsen av yttrandefriheten i Storbritannien

ALT-MEDIA. I ett nytt avsnitt av Red Ice TV diskuteras en serie av händelser där systemkritiker har gripits och förföljts av brittiska myndigheter.

Henrik Palmgren från Red Ice TV har intervjuat aktivisten og författaren Mark Collet om den skreämmende utvecklingen i Storbritannien. Nyligen blev Paul Golding och Jayda Fransen, ledarna för det nationalistiska partiet Britain First, fängslade för ”hatbrott” på grund av deras politiska arbete. Flere invandringskritiska journalister och aktivister har också blivit nekade inresa til Storbritannien för att myndigheterna vill stoppa alternativa medier från att rapportera om vad som sker i landet.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
имяChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Det är genom maktelitens förföljelser och repressalier mot oliktänkande som kommer att väcka flest människor. Det är naturligt att göra uppror mot repressiva regimer. Lika naturligt som tonåringen gör uppror mot föräldrarna i ett visst skede av livet. Någon gång får jag infall av hopplöshet mot rådande förfall av samhället. Hoppet om en ny och bättre framtid överväger emellertid alltid det hopplösa. Ju mer de västliga regimerna förföljer icke politiskt korrekta människor, ju säkrare blir jag på dessa regimer snart kommer att gå under. Det är naturens gång. Dagen kommer då förrädarna står inför skranket och då hjälper varken frimureri… Läs mer »

имя
Medlem

Mark Collett är en sympatisk och intelligent nationalist som veckovis medverkar i David Dukes radio. Tumme upp!