MÄO #57: “Bunta ihop och slå ihjäl dom”

MER ÄN ORD. Ännu ett avsnitt av aktivistpodden Mer än ord är färdigt! Denna vecka har vi en riktig bergochdalbana att lyssna på, där man får ta del av allt från kampvilja, avsmak, ilska och insiktsfullhet.
Ännu ett avsnitt i kampens tecken har producerats, och nya såväl som gamla lyssnare kan se fram emot ett stjärnavsnitt då man som i en bergodalbana kommer få ta del av alla sorters känslor och sinnestillstånd. Allt från sagolika stunder i Dalarna, till att äcklas av en homofil, ilska mot politiker i Luleå och till eftertänksamhet gällande aktivisthandbokens insikter.

I avsnittet är Markus Nordh programledare, och de sydliga provinserna skickar i sedvanlig ordning sin förkämpe Tobias Malvå. Denna vecka deltar också den mångåriga aktivisten Nicklas Norling, istället för Jeff Hede. (då Jeff var upptagen med annat denna inspelning) Aktivisterna får dessutom gäster ifrån Norra Norrland, med aktivisten David Nilsson som deltar och berättar om deras aktion i Luleå. Följande punkter kan ni se fram emot att få ta del av, men också, mycket mycket annat:

 • Vad aktivisterna har haft för sig i veckan.
 • Vad Malvå hade för äventyr i Dalarna.
 • David Nilsson redogör för aktiviteten i Luleå.
 • Om en homofil som vill donera blod men nekas, och då känner sig ”oren”.
 • Hur man lever som nationalsocialist enligt aktivisthandboken


Listen to ”MÄO #57: ”Bunta ihop och slå ihjäl dom”” on Spreaker.

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Markus Nordh och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Ofta deltar exempelvis Jeff Hede och Tobias Malvå.

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Slipsen says:

  Bra avsnitt men synd att man måste censurera vissa ord och meningar i dagens demokratur!
  Är det någon skillnad mellan DDR och Sverige förutom språket?

 • Jan Hjelm says:

  Malvå gav en mycket fin stämningsbild av evenemanget med kulning från Dalarna och han förmedlade den nordiska trolska stämningen. Som han påpekade – detta är vår nordiska kultur. Ska inte delas med utlänningar, det är enbart vårt!


 • Lämna ett svar