Människoförakt bakom antirasistisk dialektik

Samtidigt som förmenta antirasister brukar fraser om kärlek, tolerans och ”allas lika värde” är ofta deras respekt inför oliktänkare obefintlig.

Under söndagen den 25 november pågick SSU-kampanjen ”Nätfight – låt inte fördomar härja fritt på nätet” där personer med delade känslor om invandringspolitiken skulle angripas på sociala medier, webbtidningar och forum. SSU efterfrågade även understöd i nätfighten från likasinnade.

Redan på förhand hade vi på Nordfront förutsett att SSU-kampanjen inte skulle bjuda på något nytt. Argumenteringen skulle till stor del bestå av en redan välanvänd och fantasilös repertoar av klichéer.

Vi som utmanades av SSU-kampanjen bör betrakta personerna bakom argumenten som förs fram. Finns det några personlighetsdrag som förenar massinvandringsförespråkare?

Politiskt korrekta är själva bättre på att leva upp till den nidbild som de ger om sina motståndare – att de ser sig själva som överlägsna och bättre ”högre stående” människor. Andra som inte ställer upp på deras agenda är primitiva individer utan existensberättigande – ofta utpekade med modebegreppet ”white trash”. Fraser om kärlek, tolerans och alla människors lika värde gäller enbart för den egna exklusiva gruppen.

Många ser personliga fördelar med att förespråka massinvandring. Genom att vara regimtillvänd och följa det minsta motståndets lag kan den egna tillvaron bli enklare. När oliktänkare utsätts för orättvisor på grund av sitt ställningstagande ställer sig multikultivurmaren och ropar efter ännu hårdare ”straff”. Politiskt engagemang inom SSU är en genväg till karriär där den vägande meriten utgörs av den socialdemokratiska partiboken. Min tanke går till de forna öststaterna där medlemskap i kommunistpartiet gynnade karriär och en drägligare tillvaro. Ett stort partiregister för kommunisterna gjorde förstås ingen Gulagfånge lyckligare.

De ekonomiska motiven – bland somliga kategorier av multikultivurmare – bör inte underskattas. Massinvandringen tar stora resurser från offentlig sektor där flera indirekt får sin inkomst. Skrupelfria fastighetsägare ser sin chans att tjäna pengar genom att teckna hyresavtal med Migrationsverket. Många företag ser i massinvandringen en mjölkko för den egna verksamheten. Parallellt med att tjäna pengar på äldrevård kan företag få lönsamma kontrakt för ”hem för ensamkommande”. Exemplen kan fortsätta. Genom att räkna upp liknande verksamheter av det ekonomiska maskineriet som uppstår kring massinvandringen så blir det klart att det finns en enorm industri som även skapat starka ekonomiska intressen. Dessa intressen vill behålla det politiska systemet utan hänsyn till skadan systemet gör på Sveriges folk och samhälle. Till skillnad mot övrig industri som baserar sig på reella ekonomiska värden grundar sig dock asylindustrin på skattemedel.

Så istället för att bemöta allehanda orimliga argument för massinvandring bör vi även exponera personerna bakom argumenten – deras egentliga motiv och människoförakt.

Illustratören Kjell Nilsson-Mäki gjorde denna uppmärksammade bild där Jimmy Åkesson gasas som en kackelacka.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om