Maniska kulturmarxister dammsuger internet efter ”näthat”

CENSUR. Det yttrandefrihetsfientliga nätverket Näthatsgranskaren ägnar sig åt att maniskt förfölja människor på internet. Nu hyllas de av både SVT och polisen.

Det kulturmarxistiska och yttrandefrihetsfientliga nätverket Näthatsgranskaren ägnar sig åt att förfölja invandringskritiker på internet. Nätverket består av ett gäng före detta poliser, akademiker, jurister och systemutvecklare och hittills har gruppen anmält 770 fall av ”misstänkt kriminellt näthat”.

— Vi har programvaror som använder algoritmer som söker efter kriminellt näthat i sociala medier. Sedan granskas det här kvalificerat. Om vi då finner att det är misstänkt kriminellt då skriver vi polisanmälningar, och så skickas det till polisen och sedan tar rättssystemet över, säger Kenneth Bodin som är ordförande i föreningen samt ansvarig utgivare till SVT.

— Takhöjden är fortfarande väldigt hög. Vi plockar ut de allra grövsta, de allra värsta att gå vidare med till myndigheterna. Andra kommentarer kan fortfarande vara rasistiska och främlingsfientliga, men de är inte kriminella, fortsätter Bodin.

Han menar också att han sett stor ånger från invandringskritiska människor som fått sina uttalanden prövade i domstol samt att nätverket, ironiskt nog, trakasserar människor för att ”stärka yttrandefriheten”.

— Det är väldigt många människor som tystas av det här, och deras yttrandefrihet får ju inget utrymme alls, menar Bodin.

Förutom SVT:s inställsamma hyllningsartikel har även polisen i region Väst uttryckt sitt gillande till Näthatsgranskarens verksamhet.

— Att en grupp anmäler i så stor utsträckning det är kanske lite ovanligt. Men allt engagemang tänker jag är positivt oavsett om det kommer från en individ eller en grupp, säger polisen Andrea Hammar, utredare på demokrati- och hatbrottsgruppen i Väst.

Källor:
De slåss mot näthatet
Polisen uppskattar hjälpen i jakt på kriminella näthatare

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AllanAndersKarlFredrikaKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fimbultyr
Medlem

Vi som är Germanska Nationalister behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi säger, skriver och gör!

Naturligtvis kan man bli trött och irriterad över vart samhället och vår ras, är på väg. Men det är viktigt att använda den energien till att verkligen bli en bättre människa och planera långsiktigt det som är bra för vår ras och våra kamrater.

b¤d
Medlem

Jo. Självklart.
Men att de skulle få sig en släng utav sleven från 4chan eller 8ch.net skulle trots allt vara underhållande.
Eller hur?
”Trummar på tangentbordet”

Karl-Путин A
Medlem

Fimbultyr…. är du en papegoja eller ett virus?

Allan
Medlem

Nästan, den är Martin Gustavsson från bloggen Ovetenskapliga kommunistpartiet. Bräkte likadant som ”Andreas” under det gamla kommentarssystemet. När den får mothugg är allt den bräker bara ord och inget den själv praktiserar, precis som alla andra kommunister.

Fredrika
Medlem

Det är sant. Jag bryter nog ofta mot de dygderna. Jag försöker för det mesta. Och jag tror att jag håller på att bli en bättre människa. Det har vi i så fall att tacka Motståndsrörelsen för. Fantastiskt fina människor här finns!

Karl-Путин A
Medlem

Genom att belasta polisen med nonsensanmälningar så befrämjar man brott mot svenskar. I Mellerud kunde en pundare gå bärsärk och sätta skräck i befolkningen i tre timmar innan polisen hade resurser att dyka upp, trots att polisstationen ligger mindre än 500 meter från brottsplatsen.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/polisen-har-f%C3%A5tt-punktering-och-regeringen-sover-1.4040651

Karl-Путин A
Medlem
Fredrika
Medlem

Det är sant, Karl. Å andra sidan: Genom att belasta Dan Eliassons alltmer rasfrämlingstäta poliskår, främjar man också att de INTE rycker ut för att trakassera svenskar, som ändå inte får hjälp när de utsätts för folkmordets effekter. Det beror naturligtvis på vilka resursfördelningar Polisen gör. Men att inte förvärvsarbeta är en strategi för civilt motstånd många använder för att liksom rasfrämlingarna se till att systemet blöder maximalt med pengar. Genom att applicera en grease monkey i Polisens maskineri, måste på liknande sätt en viss tröghet ändå uppstå. Som vi har sett under de senaste åren är Polisen till för… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Alla mynt har två sidor, men det blir lite groteskt när Monica som är ”utbildad brottsprofilerare” sitter och rullar tummarna samtidigt som hon undertecknat samhällskontrakt med mellerudsborna.

Men du har rätt – låt skiten haverera så snabbt som möjligt så att en ny ordning kan komma till stånd,

Fredrika
Medlem

Positiva poliser. Vi kan snart ge dem ännu fler anmälningar att hantera. Vi kan säkert använda både judeprofileraren som utvecklas på 8chan och en kommunistalgoritmanpassad förföljelse- och förtryckardito för att spåra upp judeokommunistiskt näthat, som i dagsläget säkert sållas bort i denna Näthatgranskarens hantering. De har ju ”högt i tak”. Eftersom det för dem endast finns högerextremism, definierar de inte vänsterhat som vänsterextremism eller som hat. Man kan inte vara rasistisk om man tillhör en ickevit grupp för de är definierade som offer. Bara vita är rasister. Och de andras hat är egentligen bara smärtskrik. Så vi får göra sådana… Läs mer »

Karl
Medlem

Mänskligt avskräde.

Anders Jonsson
Medlem

Näthatsgranskaren: Hjärntättade JUDE-lakejer, folkförrädare och cucks..

Patetiska sumprunkare..

Hur Fan kan dom se sig själva i spegeln?