Manifestation mot tänkt förbud av urnordiska symboler

INRIKES. En manifestation är planerad till 24 maj mot den svenska regimens försök att förbjuda urnordiska symboler.

Det är det Nordiska Asa-samfundet som den 24 maj planerat att hålla en manifestation utanför riksdagen i Stockholm. Anledningen är att den svenska regimen vill förbjuda flertalet runor.

”Genom Justitieminister Morgan Johanssons försorg hanteras en utredning som ska presenteras i slutet av maj 2019 där man ska komma fram till om att möjliggöra så att Runor och andra Nordiska symboler t.ex. Valknuten, Mjölner, Vegvisir ska kunna hamna under lagen om Hets Mot Folkgrupp” skriver samfundet i sitt Facebookevanemang inför manifestationen.

Anledningen ska enligt judisk maktlakejen Morgan Johansson vara att runorna är ”nazistiska och rasistiska”, trots att deras ursprung är över tusen år äldre än ovan nämnda smutskastningsbegrepp.

Källa:
Nordiska Asa-samfundets Facebookevanemang

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
VeraJan HjelmWäringKlausDonnie Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

Ännu ett försök att förneka nordiska folken deras historia, får jag anta att det handlar om. Eller är det specifikt för att djävlas med Motståndsrörelsen?

Caesar-Aurelius
Medlem

Justitieminister Morgan Johansson borde få ett rep runt halsen.

Donnie
Medlem

ASAP !!!

Klaus
Medlem

Förbjuda urnordiska symboler är en plan av en marxistisk småborgerlig byråkrat som inte kan se det stora historiska och kulturella sammanhanget.

Wäring
Medlem

Allt som är vårt ska tas bort, och till slut ska vår själva ras försvinna, så som det är bestämt.

Hoppas att många sluter upp, eller är Nordiska Asa-samfundet, precis som Morgan Johansson, mot rasism och kör bort en om man tar sig dit?

Jan Hjelm
Medlem

Gå till https://www.runristare.se/runstensskolan/runfonter.html pch ladda ner tre olika typsnitt med runor. Installera dem i din dator och skriv brev till Morgan Johansson med runor och visa att det forna Norden överlevt och aldrig kommer att glömmas.

Vera
Medlem

Det har marxisterna försökt i årtionden. NRP hade solhjulet som symbol och de skrek efter förbud även då. Många kyrkor i Östergötland är prydda med Solkorset men då var prästerna inte så menlösa att de rättade sig efter förstörarna – men i dag får vi se upp för PK prästerna!!!