Manifestation mot befolkningsutbyte i Stockholm på söndag

MANIFESTATION. På söndag anordnas en manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. Temat är ”mot befolkningsutbyte och för återvandring”.

Raoul Wallenbergs torg. Foto: Bengt Oberger (CC BY-SA 3.0) .

Under söndagen anordnar Stockholmare för ett suveränt Sverige en manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm på temat ”mot befolkningsutbyte och för återvandring”. Gruppen har tidigare anordnat liknande manifestationer på bland annat Mynttorget till stöd för yttrandefriheten och för ett svenskt utträde ur EU.

Bland talarna återfinns gatukonstnären Dan Park, den tidigare Umeåpolitikern Henrik Agerhäll samt John Bouvin och David Bergqvist. De fyra talarna deltog tidigare i ett Open Mic-avsnitt på Nordisk Radio på temat återvandring.

Manifestationen hålls i Berzelli park med start klockan 13.30.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
9 månader sedan

Det här sammanfattar allt. Den judiska operationsbasen Paideia ligger ett stenkast från manifestationsplatsen, istället för att vända sig ditåt och protestera riktar man blicken mot politiker och partier. En slogan för mötet är ”Byt ut politikerna innan politikerna byter ut folket!” och i Open Mic-avsnittet talar John Bouvin eller vem det var om att det är de politiska partierna som förstört Sverige. Nya marionetter ska alltså in och tjänstgöra i samma system, nya kugghjul ska sättas in i samma maskineri. Juden sitter på tryggt avstånd, och i det här fallet är det inte ens långt, det behövs inte eftersom sverigevännen… Läs mer »

Sverker
Nybörjare
Sverker
9 månader sedan
Reply to  Wäring

”Barbara Spectre is back” skall vi skrika! Borde ha en banderoll med länken till den färska videon ifrån RedIce.

Klaus
Nybörjare
Klaus
9 månader sedan
Reply to  Wäring
Simen
Nybörjare
Simen
9 månader sedan

David Bergqvist är frimurare.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
9 månader sedan

Arrangören ”Stockholmare för ett suveränt Sverige” är positivt inställd till oss och Nordiska motståndsrörelsen har tidigare haft flera talare på ”Stockholmare för ett suveränt Sverige”:s möten!

Simon Lindberg, Jimmy Thunlind, Julius Blomberg, Pär Sjögren har alla hållit tal på möten arrangerade av ”Stockholmare för ett suveränt Sverige”.

Tjänster bör resultera i gentjänster!

De av oss som bor inom rimligt avstånd bör därför infinna sig som åskådare nu på söndag!

http://svenskt.bloggo.nu/Simon-Lindberg-pa-Mynttorget—del-1-av-4/

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
9 månader sedan

Instämmer.

Hell seger!