Mångkulturellt slagsmål på tunnelbana efter modedebatt

USA. I USA spårade en hätsk modedebatt ur i våldsamheter på en tunnelbana efter att en otrevlig och våldsam kvinna blev örfilad. Händelsen filmades och har snart setts av en miljon människor.

Det var ombord på ett av New Yorks tunnelbanetåg som en debatt om mode spårade ur i våldsamheter.

Incidenten filmades och filmen inleds med att en negress står och förolämpar en vit man för att hans jacka och mössa inte är tillräckligt moderna och snygga enligt henne.

Som exempel på något mer stilfullt lyfter kvinnan upp ett par skor som hon verkar ha köpt nyligen, varpå den snabbtänkte filmaren som dittills bara varit tyst och sett på kläcker ur sig att ingen längre har sådana där skor för att provocera den otrevliga kvinnan.

Omedelbart efter att filmaren, som var en svart man, yttrat sig negativt om kvinnans skor flyger hon och flera av hennes väninnor upp och rusar mot filmaren som retirerar. Den otrevliga kvinnan hinner dock ifatt filmaren och slår två gånger mobilen som han filmar med ur händerna på honom. Filmaren tar dock det hela lugnt och kallar kvinnan för småsint.

Den vita mannen som kvinnan förolämpade tidigare går sedan fram till kvinnan och frågar henne varför hon beter sig som hon gör. Kvinnan svarar då att mannen låter dum och smäller sedan till honom efter att han kallat henne för ”bitch”. Mannen kontrar med en örfil och sedan börjar flera afroamerikaner att slåss med varandra och med den vita mannen innan några mer sansade personer lyckas lugna ner situationen.

I efterhand har filmen publicerats på Youtube och där setts av snart en miljon människor. En användare på Youtube kommenterade filmen på följande sätt:

Americans…are so amazingly fascinating.

Uppdatering: Vissa läsare har påpekat att mannen i filmen ser ut att kanske vara mulatt snarare än vit om man granskar filmen i högupplöst format.

Källa:
Epic brawl on NYC subway goes viral after ’man slaps soul out of girl’ (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments