Mångkulturell demonstration kan få flytta för Motståndsrörelsen

Den mångkulturella demonstrationen i Bollnäs kan komma att flyttas eftersom Motståndsrörelsen varit först med ansökan om demonstrationstillstånd. Det skulle i så fall vara andra gången som Motståndsrörelsen ställer till det för de som indirekt agerar mot kvinnofrid i Bollnäs.

Den mångkulturella demonstrationen, som är ett svar på att Motståndsrörelsen protesterat mot en gruppvåldtäkt i Bollnäs, är tänkt att hållas den 25 augusti. Fram till förra veckan hade arrangörsgruppen inte anat att även Motståndsrörelsen skulle demonstrera i Bollnäs samma dag. Arrangörerna hade inte brytt sig om att ansöka om tillstånd förrän Motståndsrörelsen gjorde detta och hamnade därför på efterkälken.

Motståndsrörelsen kan få förtur
På ”antirasisternas” Facebooksida har man varit så säkra på att få hålla sin demonstration på Brotorget att man redan lagt till en karta till platsen. Men Motståndsrörelsen hade också ansökt om platsen Brotorget, under klockslagen 09-18. Detta försvårar för den mångkulturella demonstrationen, menar Rolf Ångström, områdeschef för polisen i mellersta Gävleborg.

”Om båda söker om samma plats så är det den som lämnar in först som har företräde”, säger Rolf Ångström till Hela Hälsingland.

Det hela kan alltså sluta med att den mångkulturella demonstrationen får hållas på någon annan plats som inte är lika central som Brotorget. Polisen handlägger just nu ansökningarna och har begärt ett yttrande från kommunen om vilka som har rätt till Brotorget. Detta handläggande räknas ta veckan ut.

Interna bråk på Facebook
De nya svängningarna har skapat osämja bland mångkulturalisterna på deras Facebooksida. En del uppger att de vill hoppa av tåget och anser att arrangörerna visar på dålig planering. Vissa oroas över risken att Motståndsrörelsen kommer att störa den mångkulturella demonstrationen efter det att organisationens demonstration är avslutad. En av mångkulturalisterna säger också att det kommer inresta ”antirasister från hela landet” och att det är ”inte optimalt” att flytta på demonstrationen.

På Facebookgruppen har i nuläget 750 personer sagt att de ska komma på den mångkulturella demonstrationen. Av detta drar arrangörsgruppen slutsatsen att de kommer bli ännu fler, sammanlagt 1000 personer, i Bollnäs. Pär Öberg uppger i sin ansökan att den nationella demonstrationen kommer att samla mellan 30 och 1000 personer.

”Deras sviktande moral en delseger för oss”
Nordfront har kontaktat Pär Öberg, arrangör av demonstrationen för kvinnofrid i Bollnäs. Pär Öberg är inte imponerad av motståndarsidans bristande planering. ”Uppenbarligen kan inte de här frontfigurerna planera en demonstration, så nu kommer väl de riktiga krafterna bakom att lägga sig i”, säger Öberg till Nordfront. På frågan vilka dessa är svarar Öberg att de kan vara ”alltifrån Hela Hälsingland, Expo eller mångkulturförespråkande politiker”. Öberg tillägger att ”deras sviktande moral är en delseger för oss” och att ”nu ska vi mobilisera till tusen”.

Inte första gången
Den mångkulturella demonstrationen skulle ha hållits redan i juli, men då reagerade pappan till den gruppvåldtagna flickan och skrev ett brev till arrangörerna där han fördömde demonstrationen som ”ett slag på käften”. Han uppmanade också arrangörerna att ställa in demonstrationen och postade detta brev på deras Facebooksida, men brevet raderas lika snabbt som det kom upp. Nordfront fick lov att publicera brevet och arrangörerna valde därefter att flytta fram sin demonstration på grund av ”alla missförstånd som uppstått kring våra syften”. Nu kan det alltså hända att man tvingas flytta på sin demonstration ännu en gång.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

41 Kommentarer till "[s28]Mångkulturell demonstration kan få flytta för Motståndsrörelsen[/s28]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Går till sängs i natt med ett stort leende på läpparna! :-)

Alla till Bollnäs
Gäst
Nybörjare
Alla till Bollnäs

Haha, om de håller på så här så lär det väl sluta med att de enda som dyker upp är tre småtjejer, Hela Hälsinglands redaktion och en kristen dåre från Alfta :)

Kul att man tar så allvarligt på siffran 750 på Facebook. Det kommer bli en smärtsam erfarenhet för småtjejerna när de inser att kanske bara 10 procent av de som lovar vitt och brett på Facebook dyker upp i verkligheten.

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Samt att flera nationella uppgett att de ska komma, så de är del av dessa 750, deras ärenden där är dock helt andra än arrangörsgruppen tänkt sig.
Denna näsknäpp är helt underbar!

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Mmm, ryser av välbehag. Inatt sover jag gott ;)

Rocky
Gäst
Nybörjare
Rocky

Idag på min resa från Hälsingland tillbaka hem till Falun såg jag de tre småtjejernas ”trollkarl”, han såg inte lika glad ut som jag gjorde efter att ha läst artikeln från HelaHalsingland. Men han om någon borde väl kunna ”trolla” till det så dom får som dom vill? ;)

kristoffer sparr zakrisson
Gäst
Nybörjare
kristoffer sparr zakrisson

Haha! skulle du komma den 25:te rocky? :)

Rocky
Gäst
Nybörjare
Rocky

Det finns inga andra alternativ! :)

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Härligt dä!

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Läste att lipsillen kommer dit för att fiska lite fler billiga politiska poäng.

flaskan
Gäst
Nybörjare
flaskan

Var står det?

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Han skrev det på ”bollnäs FÖR våldtäkter”s evenemangsida på facebook:
”Mycket bra initiativ! Även här i Dalarna har vi problem med nazistsekten SMR. Jag kommer garanterat vara på plats!”

”Där det finns pengar finns det judar” och ”där det finns svenskfientlighet där finns RiaTwatt”.

pär
Gäst
Nybörjare
pär

Tror du han tar med banderollen från Ludvika?
”Jalla jalla Sverige till alla”?

AT
Gäst
Nybörjare
AT

Åh jag hoppas innerligt att han gör det!

Stormtrooper
Gäst
Nybörjare

Så kan det gå! Lika bra att de en gång för alla lägger ner den där jävla demonstrationen helt och hållet.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

HÄRLIGT! Även jag kommer att sova gott inatt efter att ha läst detta. Vi kommer i slutänden att besegra de antisvenska krafterna! ;)

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik
Denna motdemonstration är nått som man genuint vill gå på, som ordinär svensk. Ta fram det ursvenska barbariet och i en enda stor befriande glädjeyttring knivhugga av huvudena från kroppen på dessa vidriga kräk. Dom protesterar FÖR gruppvåldtäkt. Och det är då varenda etnisk svensk måste stå upp. Bara släppa loss årtionden av knutna nävar i fickan, visa att barbari krävs för att upprätthålla moralen i ett vettigt jävla samhälle. Vi är Nordmän masshypnotiserade till feghet. Det är sådant kollektivt hat som byggs upp över hela landet. Och det är ingen fiktion, det är sanning. Det lär ta lång tid… Läs mer »
Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Vilken episk mening. ”i en enda stor befriande glädjeyttring knivhugga av huvudena från kroppen på dessa vidriga kräk”. Jag garvade läppen av mig.

Magne
Gäst
Nybörjare
Magne

Bra skrivet, Erik.

Men du ser nästan optimistiskt på framtiden jämfört med de dystra tankarna många av oss andra gör åt de kommande 10 – 30 år.

AKtivist1
Gäst
Nybörjare
AKtivist1

SMR går framåt hela tiden!!

sees på bollnäs gator traskvänstern!!

Hälsingestinta i kort kort
Gäst
Nybörjare
Hälsingestinta i kort kort

SMR visar vägen. Vi ses den 25:e i Bollnäs. Tack för att ni finns

Stefan Lund
Gäst
Nybörjare
Stefan Lund

Denna nyhet gjorde mig glad!

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Underbart! Detta gjorde min morgon!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Härligt att se SMR visa vägen för oss svenskar.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Se då till att inte använda hängsnaror eller andra helt onödiga gestaltningar av er inre vrede.

Richard Johansson
Gäst
Nybörjare
Richard Johansson

Nejdå Andreas du kan vara lugn.

Jag tror vi kommer ha kristna kors målade på hjärtan med texten: Kärlek INTE Hat.

Sedan vad jag hört kommer ett PA-system finnas på plats där låten: Hakuna Matata , kommer ljuda.

Hoppas detta tillfredställer herrn.

*För de som inte kan utläsa så är det sarkastiskt skrivet*

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Det kan kanske verka för dig som att det jag talar om är nonsens, det är det inte, det är tvärtom det viktigaste av allt, att reexaminera sina handlingar och att vara öppen för att man gjort något fel(något som NS har fullt av), att ångra detta och vara beredd till förändring är synnerligen viktiga handlingssätt för människor.

Sidji från Fidji
Gäst
Nybörjare
Sidji från Fidji

Du är en sån dumskalle, Andreas.

Robert Berg
Gäst
Nybörjare
Robert Berg

Haha! ja verkligen. Han har i alla fall inte ”hittat hem” här på Nordfront :P

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

multi-kulturella och sociala är krig, det är deras eget folk förlorare.
broderskap i 1291

crush
Gäst
Nybörjare
crush

Sen när fan får ni dumma fittor ihop ens 30 pers…? Att ange mellan 700-1000 pers är ju inte helt ute och flaxar från vår sida, det är ju cirka dom nummer som kommer, hur många har ni varit som flest dom senaste typ tio åren… ärligt talat då …

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Vi ”dumma fittor” har varit över tusen man flera gånger de senaste 10åren. Hur många vi blir i Bollnäs återstår väl att se, men fortsätt du tro att vi inte ens blir 30 annars vågar du väl dig inte upp från kloakerna och det vore tråkigt att inte få träffa dig på plats…

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist
Ja du! Om man tänker på bara medlemmar i motståndsrörelsen så går det ganska mycket över 30 pers! Sen om man tänker på alla andra nationella m.m som tänker att delta så blir det ganska mycket! Jag tänker inte sätta en siffra på vad jag tror att antalet motdemonstranter kommer att bli men jag kan garantera för dig att det blir långt över 30! Sen om det blir färre motdemonstranter än rödingar återstår att se men skillnaden är att nationella använder sig inte av småfjortis tjejer som står längst fram och skriker! Det är alltså inte bara antalet man skall… Läs mer »
Raggarn & Rulle
Gäst
Nybörjare
Raggarn & Rulle

Den stora skillnaden den här gången är att folket kommer gå man ur hus för att visa att våldtäktsivrarna inte är välkomna.
Känner många från Bollnäs och de flesta kommer sluta upp på lördag. Snackat som går är att man denna gång ska försvara tjejen nu när man vet när och var hon ska skändas igen.
Vi är flera i en grannstad som också kommer för att vara publik.
Ni kommer få ett rejält stöd, lita på det!

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Då borde vi ju bli en enkel match för er tuffa ”antirasister”.

Kanske dags att göra slag i saken med erat slagord: ”inga rasister på era gator”?

Jag välkomnar det kan jag säga!
Förresten, och du var vem?

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Hoppas inte på för mycket från dessa fega kräk. :)

Alexander Söderlund
Gäst
Nybörjare
Alexander Söderlund
För vänstern är det anonymitet och masker som gäller. Det är extra patetiskt eftersom de hör till etablissemanget och har således ingenting att förlora på att vara öppna med sina åsikter. Det visar vilken sorglig skara motståndarlaget utgörs av. Undrar hur många av dessa det går på en nationalist. Jag hoppas förresten att alla nykomlingar som läser här inser vilka som är rakryggade och ärliga och vilka som skyr ljuset som silverfiskar. Vad hade Gustav Vasa gjort? Kastat brandsläckare genom hederliga människors fönster mitt i natten eller stått upp för sitt folk och uttalat sanningen som måste sägas men som… Läs mer »
Svenne Kuffar
Gäst
Nybörjare

Kul för våldtäktskramarna att de har SMR så de får
tillfälle att spela i plasttrumpeter och
skandera ‘Inga rasister…’

Vad skulle de annars göra?

Försöka sig på att argumentera?

NN
Gäst
Nybörjare
NN

Jag längtar så innerligt!!! Längtan späddes på av dom mäktiga slagen i filmen på trean.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Att se på dumburken ökar risken för att drabbas av idioti.

NN
Gäst
Nybörjare
NN

Så kan det vara. Men det kan även öka på känslan att skydda det man håller kärt, sitt folk och sitt land.

trackback
Nybörjare

[…] demonstrasjonen under nevnte tittel, «Nordisk kvinnofrid!». Det viste seg at antirasistene ikke hadde søkt om å holde demonstrasjonen, til tross for at de hadde offentliggjort at den skulle finne […]

wpDiscuz