”Många män med nazistiskt utseende i Visby”, säger Ali Esbati (V)

ALMEDALEN. Vänsterpartiets Ali Esbati, som befinner sig på Gotland för att delta i politikerveckan i Almedalen, skriver på Twitter att det är ”påfallande många män med nazisiskt utseende” i Visby.

Ali Esbati (Foto: Nikolaj Jonas Blegvad)

Vänsterpartiets rikdagsledamot Ali Esbati deltar på Almedalsveckan, men han trivs uppenbarligen inte så bra på Gotland. Han skriver nämligen på Twitter att det är ”påfallande många män med nazisiskt utseende” i Visby. ”Svårt att organisationsbestämma numera”, fortsätter han.

Ali Esbati, som är känd för sitt starka engagemang mot invandringskritik, hånas av en lång rad användare på den sociala nätverkstjänsten, meddelar Fria Tider.

”Påfallande många män med terroristiskt utseende i Göteborg. Svårt att organisationsbestämma numera. Isis, Boko Haram, Al Quaida, S, V, MP osv”, twittrar exempelvis Tommy Chong.

Man kan skoja om saken, men principer om allas lika värde och att inte döma människor efter deras utseende gäller bara dem som innehar den kulturmarxistiska makten och deras anhängare.

I höstas dömdes politiken Bo Nilsson, Nordiska motståndsrörelsens förstanamn till Bodens kommunfullmäktige i kommande val, för så kallad hets mot folkgrupp på grund av att han hade ett tygmärke på sin jacka föreställande en dödskalle.

Historikern Dick Harrison vittnade via videolänk om det hemska som symbolen sades representera. Harrison intygade under ed att ”man ser ju tydligt att mannen i intervjun är nazist”. När Nilsson bad om att få ställa frågor till historieprofessorn om bland annat Harrisons recension av hans utseende, nekades han detta av tingsrätten.

Man ser tydligt att mannen på denna bild är nazist, säger historikern och experten Dick Harrison. (Foto: Nordfront)

Källa:
Ali Esbati (V): ”Många män med nazistiskt utseende i Visby”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
RokvikenSlipsenDen-KristneSenasteValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vint
Medlem

”det är ”påfallande många män med nazisiskt utseende” i Visby.”

Han menar med svensk utseende och beteende ?

Lotta
Medlem

Haha, diggar Twittersvaret av Tommy Chong – ’Påfallande många män med terroristiskt utseende i Göteborg’

Vint
Medlem

Jag bor i området i Stockholm där ALLA har terrositisk utseende, hehe

Rokviken
Medlem

I den gudsförgätna staden Stockholm finns allehanda avarter att se i tunnelbanan. Men den här AE känner sig säkert hemmastadd då han själv tillhör samma avvikande art.

Karl-Путин A
Medlem

Många män med gruppvåldtäktsutseende på plats också.

Henke Himmlär
Medlem

Hahaha…

Ja helt klart. Mängder av såna i min hemkommun också.

Karl-Путин A
Medlem

Undrar hur många svenska kvinnor det är som inte skulle springa för livet i dödsångest om de mötte en flock på 5 individer som ser ut Eli Esbati på kvällsjoggingrundan i skogen på elljusspåret.

Snacka om proportioner; ”arabiska män” som ”flytt från obeskrivliga fasor i krigshärdarna i hemländerna” gör i byxorna om de får syn på en svensk man med ”nazistiskt” utseende. Sin rätta ”manlighet” visar de upp när de gruppvåldtar ett svenskt 11-årigt barn.

Valhalla
Medlem

Påfallande många mördare, våldtäktsmän och tjuvar har muslimskt utseende.

Senaste
Medlem

Åk hem, Ali.

Den-Kristne
Medlem

Och fler kommer det att bli 5-7 juli.

Slipsen
Medlem

Vilket hyckleri av denne ”toleranta och fördomsfria antirasist”.
Det finns alltså grupper av människor där alla med en viss åsikt har ett visst bestämt utseende. Vilken fördomsfull tolerant v-politiker!
Åk hem till din del av världen din hycklande kommunist!

Valhalla
Medlem

Ali Baba och hans rövare bör åka hem där inga nazistiska utseenden finns. Det skulle öka livsglädjen och ekonomin i Sverige.