Kampen går vidare!

MÅNADSRAPPORT. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson summerar här vad som har hänt under kampmånaden mars.

Vi är nu långt inne i april månad när denna summering av den gånga kampmånaden skrivs. Men det har sina orsaker, kampredaktionen har helt enkelt haft fullt upp med annat. Men som man brukar säga; bättre sent än aldrig!

Det har minst sagt varit en händelserik månad med bland annat en polisbatalj i Stockholm och nationalsocialistisk zon i Trelleborg. Det traditionella kamparbetet har under mars månad fortsatt i oförminskad styrka. Faktum är att antalet kamprapporter jämfört med februari månad har ökat! Under mars månad kom det in cirka 260 kamprapporter vilket är en ökning med cirka 10 kamprapporter från februari. Så bra jobbat alla trogna aktivister och partimedlemmar, fortsätt så!

Våldsvänster, judar och polishuliganer i Linköping

Lördagen den fjärde mars anordnade Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Linköping där nästets medlemmar fick ett smakprov på hur det är att vara en organiserad nationalsocialist i dagens Sverige. Man ställde upp sig med fanor och banderoll på torget och började dela ut flygblad. De flesta var positiva mot organisationens budskap men en del rödingar hade även samlats på torget. Även en judisk socialdemokratisk politiker vid namn Martin Tollén var där och betedde sig allmänt illa.

När aktiviteten avrundats och aktivisterna började lämna torget så kom det fram flera polisbilar och pikébussar som omringade motståndsmännen. Polisen närmade sig aktivisterna och tvingade de att sätta sig i led på marken varpå man visiterade dem. De aktivister som pratade under visiteringen blev bortkörda av polisen. Den händelserika flygbladsutdelningen avslutades med en kamratafton.

Folkets demonstration blev till nationalsocialistisk zon

Samma dag som Näste 1 höll en flygbladsutdelning i Linköping så anordnade Näste 3 en banderollaktion i Trelleborg med anledning av Folkets demonstration. Detta för att visa deltagarna på demonstrationen att det finns ett bättre och starkare alternativ än populisterna i Folkets demonstration. Med fanor och en banderoll med texten ”nationalsocialistisk zon” ställde man därför upp sig på parkeringstaket intill Rådhustorget.

Skånes ”antifascistiska elit” hade också kommit dit med sina egna plakat med minst sagt förvirrande budskap. På ett av plakaten stod det ”avskaffa byxtvånget”, på en annan ”tandkräm är hjärntvätt” och även ett hemmagjort plakat med texten ”en lagom bra dag är en lagom bra dag” som självaste Showan Shattak höll i. Troligtvis var det en sådan dag då antifascisterna hade rökt på extra.

Läs mer om aktionen i Trelleborg HÄR.

Offentlig aktivitet i Umeå

Den 11 mars kom Martin Saxlind tillbaka från sin semester efter att ha avtjänat ett straff för att ha utfört sina journalistiska uppgifter under konfrontationen i Kärrtorp. På begäran av Saxlind anordnades det en offentlig flygbladsutdelning i centrala Umeå. I samband med detta, utan Motståndsrörelsens vetskap, hade RFSU anordnat en demonstration mot mödradödlighet. Lögnpressen tolkade givetvis detta som att Motståndsrörelsen demonstrerade FÖR mödradödlighet när aktiviteten i själva verket inte hade något att göra med RFSU:s manifestation överhuvudtaget.

— Jag ville träffa kamrater och komma igång på en gång så att man inte blir lat eller feg. Jag ville ha i Umeå för att jag satt i fängelse där, det var praktiskt, sa Saxlind i en intervju till Nordfront.

Föredrag om den judiska storfinansen

Under april månad hölls det föredrag av Motståndsrörelsens Pär Öberg i Göteborgsområdet. Föredraget handlade om roten till problemen i dagens samhälle. Öberg talade bland annat om den judiska bankfamiljen Rothschild och dagens svenska banker där mindre än 3 procent av det påstådda värdet finns i kontanta medel eftersom banker kan ”skapa pengar” utan att väga upp för dessa.

Öberg gick sedan in på hur de judiska bankfamiljerna så som Rothschild har köpt massmedia runt om i världen för att trygga och öka sin makt. Han tog upp Sverige som ett exempel där judiskt inflytande i opinionen är som starkast. Ett exempel som han tog upp var den judiska familjen Bonnier/Hirschel som står för 40 procent av det skrivna ordet i Sverige.

Han fortsatte sedan att tala om Kalergiplanen som är döpt efter den japansk-österrikiska greven Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi. Kalergi hade en vision som i korthet går att beskriva som en fullkomligt rasblandad, individualistisk europeisk federation ”där judar styrde som en andlig adel”. Läs mer om föredraget HÄR.

Främlingsattack slogs tillbaka i Järna

Den 15 mars anordnade Kampgrupp 103 från Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Järna, Södertälje kommun. Flygbladsutdelningen som till en början såg ut att bli en lugn aktivitet tog en helomvändning när aggressiva rasfrämlingar och folkförrädare gick till angrepp mot aktivisterna.

Det hela började med att en rasfrämling gick fram till motståndsmännen och hotade med våld om de inte lämnade platsen. Främlingen gick sedan därifrån och en kort stund därefter kom han tillbaka med fler av sina rasfränder samt några folkförrädare och anföll aktivisterna. Det hela slutade dock med att motståndsmännen slog tillbaka anfallet och gänget som anföll flydde över gatan för att senare, när polis anlänt, böla ut om händelsen inför konstaplarna.

Polisbatalj i Stockholm

Tre dagar efter främlingsattacken i Järna så hade Näste 1 en offentlig aktion i Stockholm på Östermalm. Klockan 11:30 ställde man upp sig på torget med fanor och banderoll och påbörjade således flygbladsutdelningen. Allt gick till en början lugnt tillväga och flygbladen gick åt som smör i solsken. Efter ett tag började kulturvänstern att samla sig på torget varav en av dessa en högljudd hysterisk kvinna med en kartongbit med texten ”Jag är här inga nazister på våra gator”, vad det nu skall betyda.

Efter ett tag beslutade ansvarig på plats att man skulle bege sig vidare från Norrmalms torg mot Stureplan, tätt därefter följde den hysteriska kvinnan samt en del poliser. Väl på Stureplan så dök resten av kulturvänstern och Stockholms ”antifascistiska elit” upp som bestod av östrogenfyllda halvmän och studentkvinnor. Några av studentkvinnorna bestämde sig för att sätta sig ned på marken för att utbyta skvaller med varandra som någon form av bisarr protest mot de hemska ”nazisterna”. När aktiviteten avslutats och motståndsmännen begav sig mot tunnelbanan så följde den antifascistiska pöbeln efter aktivisterna med bögflaggor i högsta hugg.

I tunnelbanan gick en av de östrogenfyllda halvmännen till angrepp mot en aktivist vilket slutade med en snabb tillrättavisning. Då drog poliserna sina batonger och gick till attack mot aktivisten och de andra motståndsmännen. En batalj utbröt för en kort stund och när situationen lugnat sig fortsatte aktivisterna sin färd hemåt igen. Väl framme vid universitetet, som tjänade som samlingsplats för hemfärd, fick polisen för sig att putta upp samtliga motståndsmän mot en vägg för visitering. Läs mer om polisbataljen i Stockholm HÄR.

Motståndsrörelsen intog Lunds gator

Lördagen den 25 mars marscherade Näste 3 in i den röda universitetsstaden Lund för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. Trots det faktum att Lund länge har varit en röd stad och hemvist för olika antifascistiska element så var det ändå många lundabor som uppskattade Motståndsrörelsens närvaro. Givetvis så var det en del som var negativa gentemot rörelsens budskap men de flesta betedde sig på ett civiliserat sätt.

Stadens folkfientliga element, närmare bestämt den ”antifascistiska eliten”, dök så småningom upp och ”kraftsamlade”. Precis som i Stockholm så bestod antifascisterna i Lund också av östrogenfyllda halvmän, studentkvinnor och även narkomaner och transor. En av dessa cyklade omkring och skrek ”Alerta! alerta! antifascista!”. Men mer ”motstånd” än så här lyckades antifascisterna inte bjuda på. Polis var också på plats men betedde sig för en gångs skull på ett korrekt och tillmötesgående sätt. Efter en stund avslutades flygbladsutdelningen och dagen avslutades med middag och månadsmöte.

Basaktivism, aktioner och interna aktiviteter

Samtidigt som det har hållits flera större uppmärksammade aktiviteter under mars månad så har den traditionella basaktivismen gått framåt. Flera aktioner och interna sociala och utbildande aktiviteter har bedrivits under månaden och här kommer ett litet urval från kamparbetet under mars månad:

Återta makten från globalisterna!

I slutet av mars månad startades en ny flygbladskampanj igång under namnet ”Återta makten från globalisterna!”. Flygbladet innehåller information om fyra av de största globalisterna som har mest inflytande över världen; Jacob Rothschild, George Soros, Lloyd Blankfein och Janet Yellen. Dessa globalistiska parasiter utnyttjar sin makt inom storfinansen för att förslava, bryta ned och slutligen förgöra den vita västerländska civilisationen.

Målet med flygbladskampanjen är att en halv miljon blad ska ha delats ut i Sverige innan årsskiftet. Vid sidan om detta ska Motståndsrörelsen fortsätta som vanligt med all annan verksamhet. Hjälp till du också med att belysa globalisterna genom att beställa hem det nya flygbladet och sprida det i din omgivning! Beställ det nya flygbladet på Nordfront förlag.

Demonstration i Falun på första maj!

Avslutningsvis vill jag passa på att uppmana samtliga nordbor att demonstrera med Nordiska motståndsrörelsen i Falun på första maj. Tillsammans så ska vi visa det folkfientliga systemet att folket har fått nog av deras splittrande politik!

Det finns ingen ursäkt för att inte demonstrera för folkets frihet och överlevnad när främmande makter hotar att förgöra oss med sina destruktiva läror och politik. Mer information om samlingsplats, tid och demonstrationstågets rutt går att läsa HÄR. För information om samåkning läs HÄR.

I folkgemenskapens tecken!

Alla till Falun!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments