Månadsmöte och loppis i Näste 2

Lördagen den 9:e september hölls månadsmöte i Näste 2 i Göteborgstrakten. Utförda aktiviteter såsom flygbladsutdelningar och banderollaktioner redovisades. Även några nyrekryteringar presenterades.

Nästa punkt var kommande aktiviteter. Förberedelse och planering inför demonstrationen 30:e september var prioriterat och flera viktiga organisatoriska frågor avhandlades. Även andra aktiviteter med tema solidaritet planerades. Personligt engagemang och vikten av att ställa upp diskuterades också innan mötet avrundades.

För att samla in pengar till ny kamera åt mediagruppen hölls en loppmarknad där medlemmarna tog med saker hemifrån och varmkorv såldes. Pengarna gick oavkortat till insamlingen som var mycket framgångsrik.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar