Månadsmöte och kampdag i Värmland

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 7 mars samlades medlemmar och aktivister från Nordiska motståndsrörelsens femte näste för månadsmöte och en offentlig aktivitet i Filipstad.

Lördagen den 7 mars var det återigen dags för månadsmöte i Nordiska motståndsrörelsens femte näste. I sedvanlig ordning avhandlades den verksamhet som ska bedrivas framöver och en gemensam måltid intogs, vilket uppskattades av mötesdeltagarna.

I samband med att nästet samlats för mötet passade man på att anordna en kampdag i Filipstad. Medlemmar och aktivister ställde sig vid både Lidl och Ica Kvantum alldeles vid den bilväg som är dragen genom centrum.

Med fanor, flygblad och en banderoll gjorde man ortsborna uppmärksamma på att organisationen var på besök i staden.

Samtidigt som den offentliga aktiviteten pågick delades även en stor mängd flygblad ut i brevlådor runtom i staden.

Nordfront har varit i kontakt med nästeschef Pär Sjögren för att få kommentarer om lördagens aktivitet.

Varför hölls aktiviteten just i Filipstad?

— Filipstad ingår i Näste 5 och vi har alltid för avsikt att bedriva aktivism i hela vårt näste. Filipstad är ju också intressant ur det perspektivet att staden har blivit hårt drabbad av mångkultur och folkutbyte, vilket kommunens tjänstemän bekräftat i olika intervjuer.

Hur gick aktiviteten och hur var reaktionerna?

— Den gick som förväntat, både positiva och negativa kommentarer, men till en övervägande del gillade folk inte mångkultur och folkutbyte. Efteråt har både privatpersoner och lögnmedia uppmärksammat att vi var i staden. En tidning hade dessutom tagit med en bild på vår banderoll, så den reklamen tackar vi så klart för.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments