Månadsmöte och aktivisttest i Näste 4

Medan solen bjöd på sin bästa sida i söndags den 23 juli så samlades delar av Näste 4 för att utföra ännu ett aktivisttest, denna gång i centrala Sundsvall. Innan aktivisttestet påbörjades så hölls ett månadsmöte där många intressanta nyheter meddelades av nästeschef Ingemar Westerbring.

Humöret var efter mötet på topp bland deltagarna och grenarna avverkades i en rasande fart. Ett par nya rekryter medverkade även och gjorde mycket bra ifrån sig.

Det konstaterades snart att de flestas resultat hade förbättrats rejält sedan förra testet och flera medverkande klarade hela testet med råge, till allas stora glädje.

Vill du att ord som folkgemenskap och kamratskap inte bara förblir tomma floskler utan även en större del av ditt liv, sök då genast medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om