Månadsmöte med Näste 7

Det var en ovanligt snöig dag i Småland då Näste 7 höll månadsmöte den 4:e maj. Men vädret till trots så anlände samtliga till lokalen för mötet, där frukost stod framdukad.

Under frukosten diskuterades de senaste veckornas händelser, där Nordiska motståndsrörelsens 1:maj-demonstrationer låg högt på listan.

När alla kamrater fått något i magen så avhandlades själva månadsmötet. Efter många långa timmar så förklarades mötet avslutat varpå det bjöds på middag. En underbar sådan som bestod av blomkål med parmesan, fläskfilé och ett stort utbud av grönsaker som fick alla samtal kring bordet att tystna under måltiden.

Efter avslutad måltid och några koppar kaffe så avslutade man aktiviteten för dagen.

Kamraterna bjöd varandra på återseende och resan hemåt bar genom ett spirande grönt Småland, då snön som tidigare legat tung över vägar, mark och skog nu hade försvunnit och avslöjade den grönska som legat gömd där under.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments