Månadsmöte med försäljningsbord och bibliotek

Lördagen den 14 september samlades Näste 7 för att hålla månadsmöte och sammanfatta de lyckade Nordendagarna.

Med underbar utsikt över småländska höglandet inleddes månadsmötet med smörgåsar och kaffe till de församlade medlemmarna.

Som vanligt fanns försäljningsbordet med litteratur och propaganda på plats. En medlem påbörjade också biblioteksverksamhet med nationalsocialistisk litteratur som inte går att köpa längre, vilket de närvarande fick låna med sig hem.

Månadsmötet fortskred i vanlig ordning och avslutades med en djupare diskussion kring arrangerandet av större sammankomster, med Nordendagarna som utgångspunkt, och Näste 7 kan lova att nästa arrangemang kommer att bli ännu bättre.

Efter lite välbehövlig mat skildes kamraterna åt för att färdas genom ett höstligt Småland.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Caesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

nationalsocialistisk litteratur som inte går att köpa längre

Det finns många böcker, skrifter och annan nationalsocialistisk media, som inte ”går att köpa längre”, och som är digitaliserad.

De som vill ta del av denna media kan begära den via antingen vår ”Nordfronts chattgrupp”Telegram, eller direkt via Telegram-gruppen ”Nationell media för Nordiska motståndsmän”.