Månadsmöte med föreläsning i Småland

Lördagen den 2 februari samlades kamraterna i Nordiska motståndsrörelsens Näste 7 för att hålla månadsmöte. Gamla bekanta återsågs, liksom helt nya kamratband knöts då nästet växer kontinuerligt.

Men först på dagordningen stod ett föredrag av nästeschef Magnus Wardmo. Ett föredrag som var uppskattat av samtliga närvarande då det avhandlade ett viktigt ämne i dagens samhälle och specifikt för medlemmar i den sanna oppositionen till det rådande systemet.

Då hela upplägget var interaktivt så drog det ut på tiden, men efter flera timmar av infomation och diskussioner så var det så dags för mat.

Denna gång hade vår förnämliga Noora gjort en underbar kålpudding som avnjöts under ovanligt tysta förhållanden, ty denna gång fick smaklökarna samtliga att låta maten tysta munnen. Ett bättre betyg på sin matlagningskonst kan man knappast få.

Med energidepåerna lika fyllda som magarna så avhandlades så månadsmötet. Även detta tog en ansenlig tid och det hade börjat skymma på när kamraterna åter skilldes för att färdas genom Smålands skogar mot respektive hem.

Vill även du ha möjligheten att smaka på den härliga maten och dessutom få möjlighet att lära dig nya viktiga saker så tveka inte att ansöka om medlemskap här.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om