Man skjuten efter att ha hotat Rasmus Paludan med kniv

UTRIKES. En man sköts i benet efter att ha hotat den danske politikern Rasmus Paludan med kniv.

Ledaren för det danska partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, blev hotad med kniv under ett koranbrännarmöte som anordnades i Digterparken i Århus.

Paludan berättar att han anlände till mötet och noterade en äldre man som verkade vara väldigt arg.

— Han är väldigt arg på mig. Jag tar på mig min skottsäkra väst och säger till honom att om han vill diskutera går det bra, berättar Paludan och fortsätter:

— Det ville han inte, och han ropar till mig att jag ska hålla käften.

Han frågade därefter mannen om han känner till att profeten Muhammed var pedofil, varpå mannen drog kniv och närmade sig Paludan.

— Självklart fruktade jag för mitt liv, när det kommer en sinnesförvirrad man mot mig med en kniv. Jag blev skiträdd.

Politikern blev snabbt evakuerad, medan polisen beordrade mannen att släppa kniven. Efter att han vägrat lyda order sköts han i benet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Wäring says:

    Ett bra exempel på hur juden får de olika goyim att bråka med varandra, stirra sig blinda på symtom som sedan leder till sympatier för falsk opposition.
    Helt onödigt att ge koranen denna uppmärksamhet, gamla testamentet och Talmud vore att föredra.


  • Lämna ett svar