Man reagerade mot att transvestiter höll sagostund för barn

ÖSTERSUND. En Östersundsbo reagerade mot att transvestiter håller sagostunder för barn. Nu påstår lokalmedia att han var ”hotfull”.

Det var i helgen som transvestiter läste kulturmarxistiska sagor för små barn på Östersunds bibliotek. Östersunds-Posten var på plats för att intervjua en av transvestiterna och upptäcker att en man inte tycks uppskatta arrangemanget. Mannen ifråga ska även vara ”NMR-sympatisör” enligt tidningen. När Östersunds-Posten ”uppmärksammar mannen” visar denne civilkurage och säger vad han tycker om arrangemanget.

I efterhand har Östersunds-Posten inte velat publicera intervjun eftersom mannen haft en kritisk inställning till arrangemanget. Istället påstår man att mannen varit ”hotfull”. Östersunds-Posten har i flera artiklar skrivit om de ”hot” som RFSL och andra aktörer inom homolobbyn ska vara drabbade av.

Runkade inför tonårspojke – anlitades av Östersunds-Posten
Att lokalbor anser att det är olämpligt att homolobbyn har sagostunder för barn kan anses ha visst fog för sig. Tidigare har den lokale RFSL-företrädaren Hans Werner dömts av Östersunds tingsrätt för att ha antastat och onanerat inför en heterosexuell tonårspojke på Storsjöbadet. Werner var vid tidpunkten utsedd av RFSL att hålla föredrag om homosexualitet vid skolor och arbetade även för RFSL:s jourtelefon.

RFSL tystade ner händelsen och Östersunds-Posten ville inte nämna att en lokal RFSL-ledare antastar tonårspojkar. Efter detta har Werner bland annat varit anlitad som ”stilexpert” vid Östersunds-Postens nöjesredaktion.

Källor:
Hotfull NMR-sympatisör på sagostund med dragqueens
Hotfull man dök upp på barnens sagostund med dragartist – Rfsl:s ordförande: ”Vi får leva med rädslan”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Fredrik VejdelandKlausEthnyLingonetFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

hur fan kan man tycka att de är kvinnor? de ser inte ut som kvinnor för fem öre, de försöker inte ens se ut som vanliga kvinnor, de ser ut som någon demonisk varelse från uppenbarelseboken

Fredrika
Medlem

Så långt har det gått. Om man inte håller med makten eller den rådande extremliberala politiken och säger det så är man hotfull. En sån där hatare som ska polisanmälas.

Ethny
Medlem

NMR:s värsta brott, (((Hets mot Folkgrupp))) för att ibland yttra sådant som vanligtvis är lagligt för vanligt folk att säga / göra men är man nationalsocialist så blir det direkt HMF istället ”pga” dess ”anknytningar” till Tredje Riket. Några exempel: Sedan har vi ju några som vinkar, som ändå inte gör en romersk hälsning men blir dömda för det ändå, till skillnad från t.ex Stefan Röfvens romerska hälsning i TV, inga påföljder där inte. ”Brott mot knivlagen” där en person arbetade eller vad det var och använder kniv i sitt yrke. När grisen då söker igenom bilen (enbart för att… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Dags för lite informations och banderollaktioner utanför deras lokaler, allmänheten bör informeras.

Klaus
Medlem

Föräldrarna som gick dit är själv dekadent eller sexuellt pervers som om de önskar att barnen blir också pervers. Eller de hatar sina barn.

Fredrik Vejdeland
Admin

Nu vet jag inte vem Östersundsbon ifråga är, men utifrån vad jag läst i lokalmedia och av denna notis så vill jag bara säga bra jobbat! Kul att se att det finns handlingskraftiga män kvar i staden som försvarar våra barn.

Mvh. f.d. Östersundsbo