Man rånad av gäng i Malmö – hittades endast iförd jacka och en strumpa

MALMÖ. På lördagskvällen blev en man rånad och misshandlad av ett gäng i Malmö. Gärningsmännen stal allt från mannens mobiltelefon till hans byxor och kalsonger.

I lördags kväll vid klockan 22.20 blev en man i 25-årsåldern rånad av ett gäng på Friisgatan utanför Möllevångsskolan i Malmö.

Enligt anmälan ska gärningsmännen ha sagt: ”Ge oss alla dina tillhörigheter”. Offret hade dock aldrig hunnit svara innan rånarna hade överöst honom med både slag och sparkar. Han blev därefter av med allt från sin mobiltelefon och plånbok till byxor, skor och kalsonger.

— Han har rånats på i princip alla sina tillhörigheter, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson.

Offret har uppgett i förhör att männen som gav sig på honom ska ha varit helt okända samt att de hade attackerat honom helt oprovocerat.

Efter att rånarna lämnat brottsplatsen hade det skadade offret blivit hittad av några förbipasserande, vilka även larmade polisen. Mannen fördes sedan med ambulans till sjukhus med huvudskador och skrapsår på kroppen. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt.

Källa:
Man rånad på alla tillhörigheter – hittad naken av polisen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments