Man nerhuggen i mångkulturella Sandviken

MÅNGKULTUREN. En man i 40-årsåldern höggs sent på söndagskvällen ner i en gångtunnel i Sandviken. Det är okänt varför han attackerades, säger polisen.

Vid 23-tiden på söndagskvällen blev en man i 40-årsåldern attackerad och nerhuggen av för honom två helt okända män. Överfallet skedde i en gångtunnel i Sandviken.

Flera av mannens anhöriga bevittnade överfallet och kunde larma polis.

Mannen fördes till sjukhus med flera sticksår på kroppen men hans skador bedömdes ej vara livshotande. Polisen rubricerar brottet som grov misshandel.

— Det är oklart varför han har blivit misshandlad. Han känner inte att han har blivit hotad eller lever under hot, säger Ivan Åslund, RLC-befäl vid polisen i region Mitt.

Polisen genomsökte området och gångtunneln med hundar, dock utan framgång.

Sandviken spåddes år 2014, enligt en rapport från revisionsbyrån PwC, tjäna ”över en halv miljard” på invandringen, en nyhet som Dagens Nyheter snabbt kablade ut och som blev tidningens mest delade nyhet.

Tre år senare, år 2017, var Sandviken en av två kommuner med störst underskott i hela Sverige och med kraftiga skattehöjningar och besparingar som väntade. Orten hade bland annat problem med skyhög arbetslöshet bland invandrare och skenande kostnader för förskolor och skolor.

PwC heter egentligen Öhrlings Pricewaterhousecoopers AB och är den svenska delen av den brittisk-amerikanska multinationella revisions– och konsultjätten Pwc, vars kundgrupp bland annat utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer.

Källor:
Man överfallen – höggs med stickvapen
Sandviken chockhöjer skatten – klarar inte befolkningsökningen

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

No-go-zones blir shitholes, Sveriges (och Europas) perverst stinkande Talmud-framtid.