Man iförd Hitler-tröja dömd för HMF

BROTT. En man i 40-års åldern hade på sig en tröja med ett tryck av Adolf Hitler när han besökte en krog i Nyköping. Nu döms mannen till dagsböter för hets mot folkgrupp.

I slutet av januari förra året besökte en Nyköpingsbo en krog i staden iklädd en tröja med ett motiv av Tredje rikets ledare Adolf Hitler på framsidan och på baksidan en hyllningstext till Hitler.

Polisen kom till krogen och informerade mannen att han gjorde sig skyldig till brottslighet och senare beslagtogs tröjan. Mannen har nu dömts till dagsböter i Nyköpings tingsrätt för åsiktsbrottet “hets mot folkgrupp” med motiveringen att tröjan sprider missaktning mot bland annat judar och romer.

Mannen hävdar att tröjan inte var hans och att han inte sett vilka motiv som fanns på den.

Källa:
Hitler-tröja på krogen gav dagsböter

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

43 Kommentarer till "Man iförd Hitler-tröja dömd för HMF"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Haha ja vi lever verkligen med sann yttrandefrihet i landet ! Eller snarare selektiv yttrandefrihet där juden dikterar vad som är tillåtet och inte tillåtet att säga.

Helt absurt egentligen att man kan dömas för något som detta.

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Vissa kanske tror att ja tycker de här är kul när ja skriver ”haha” men de handlar egentligen om att hålla sinnet i behåll. Jag väljer att använda humor kring vissa företeelser för det är för mycket idioti överallt i vårt sinnessjuka samhälle att blir man för emotionellt engagerad och låter sig reagera precis som man egentligen hade gjort så går man under mentalt.
Det blir en total överbelastning.
Man får välja sina strider helt enkelt.
Vissa saker finns det inget rum för humor utan då är det bara rent avsky och förakt.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Mannen skulle ha en bild av Che Guevara, Mao eller Lenin på tröjan istället. Då hade han kanske fått en öl istället för en polisanmälan. Dem får man gärna hylla.

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
Varför inte en tröja med Che Guevara, Mao eller Lenin på ena sidan och Hitler på andra sidan? Det påminner mej om en kul episod för en del år sen. Jag var på en marknad och där står en tjej och säljer diverse tröjor och flaggor med olika motiv bl.a. just Che Guevara, Lenin mm. Så jag gick fram och frågade om hon hade en tröja med en stiliserad bild på Hitler. – Nej, varför vill ha en sån? – Jo, jag är nazist och jag tycker han var jätteball (anledningen till att jag sa nazist, inte nationalsocialist var för… Läs mer »
RSJ, Småland
Gäst
Nybörjare
RSJ, Småland

Det är tur att man får ha röda tyranner på sin tröja. (((Bolsjevikerna))) dödade väl uppskattningsvis 50-60 miljoner av ”sitt eget folk” mellan åren 1917-1946.

Att axelmakterna sedan tvingas döda sina fiender i ett omfattande världskrig det är tyvärr baksidan av ett krig. Det handlar om att överleva. Hitler slaktade åtminstone aldrig sitt eget folk, vilket hedrar honom till skillnad från den röda terrorn i öst eller de liberala massmördarna.

223
Gäst
Nybörjare
223

http://www.werwolfwear.com/. Finns mycket för den intresserade.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Åsiktsfriheten i vårt land är ganska enögd då den bara tillåter den röda falangen att visa sin färg.

Ingen rök utan eld
Gäst
Nybörjare
Ingen rök utan eld
Bara det faktumet att 1 Maj fortfarande är en röd dag. Borde vara en röd dag då man fick bort Löntagarfonderna, å andra sidan, också, i sådana fall. Dessutom detta att Tingsrätten ansåg: ”Tröjan anses utgöra missaktning mot bland annat judar och romer.” Zionister (inte alla judar dock) o-c-h tiggande romer är de facto generellt oftast missaktade, i många länder. Tycker att de borde fråga dem själva varför. Sen är det mycket lärorikt att notera hur (((MSM))) attackerar de som vågar kritisera eller, i detta fall, skoja om judarna: De s.k. judeoffren har numera blivit de värsta fanatiska förövarna. ”MSM… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Vi bör inte glömma att det var Adolf Hitler som gjorde 1 Maj till en dag helgad till det goda arbetet och folkgemenskapen.

Socialdemokraterna och den röda pesten har därefter släpat denna 1 Maj i smutsen.

Nedan ett 1 Maj tal från Europas gyllene tidsålder av frihet och framåtskridande:

https://www.youtube.com/watch?v=owB8p_xItCU

T.W.
Gäst
Nybörjare
T.W.

Hade inte ngn aaaning om detta. Där ser man, inte undra på att den röda dagen finns kvar, vilket ju gynnar er national-SOCIALISTER…såSSars historia…också mao.

Däremot kan man ju undra över detta: ”Sverige idag på ROMANI chib/lovari” etc. bla bla bullshitprogram.
https://www.tv.nu/p/1CF75P-Q-4dD1

Varför i h-te ska några infiltrerade ziggisar på (S)tatste(v)en överhuvudtaget tillåtas ha ett eget program bekostat av oss andra skattebetalare!? HAR VI INTE BETALAT ONÖDIGT OCH TILLRÄCKLIGT MYCKET TILL DET TIGGANDE FOLKET!?

Att de invandrade finnarna, på det ”goda” 70-talet fick sina egna finnspråkiga nyheter, kan jag dock bättre förstå, men zigenare/romer/tattare, vad är vi skyldiga dem. INGET.

Börje
Gäst
Nybörjare
Börje

När jag gick i högstadiet i Gävle i slutet av 80talet kunde man utan större problem ha en Hitler t-shirt på sig på fritiden, på baksidan stod något om en Europa turné :), den sågs då som humor lite en kul grej.
Den inköptes i en Arab-butik på plattan/stockholm.(samtidigt som en butterfly).
Fy fan hur lättkränkta alla har blivit.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver; Blev någon skadat? Slogs någonting sönder? Ville bäraren inte betala notan?

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Om lagen om HMF hade tillämpats rättvist hade varenda jude som burit kalott dömts till längsta möjliga straff, då judendomen som religion innehåller bud om att förinta andra folkgrupper. Men som det är nu så är det ju judarna som ligger bakom denna förbannade lag – deras hatfyllda yttranden prövas aldrig under den.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Antisemit var förr någon som hatade judar,
idag är en antisemit någon som judarna hatar.

? Stampgroda
Gäst
Nybörjare
? Stampgroda

Jag betvivlar starkt att det ens var så förr.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Byt ut ”var” mot kallades då.

MN
Gäst
Nybörjare
MN
Jo, så kan man definitivt säga. Men idag har dock muslimerna tagit judarnas plats – i bägge riktningarna dessutom. Mer hatiska folk än muslimska araber, kurder, afghaner, packistanier, iranier, negrer osv existerar inte, finns inget annat folkslag som kommer i närheten av muslimer ifråga om att hata och se ner på andra folk (”otrogna hundar”). Världen kan inte fungera för en muslim om inte hatet finns i precis allting. Hatet och kravet på hämnd är grundförutsättningen för allt mänskligt liv här på jorden enligt muslimerna. Det är viktigare än vatten till och med, förfaller det som. Det är svårt, ytterst… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Instämmer. En muslim står och faller med hatet och kravet på hämnd.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Tycker alla svenskar borde ha en Hitler t-shirt.

leen
Gäst
Nybörjare
leen

Nu får det vara nog av skaffa Hets mot folkgrupp nu så att man man kan kläsig varmt i kylan!

Killnow
Gäst
Nybörjare
Killnow

Sieg Heil, mein Führer!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Nu har ju judarna erkänt att Simon Wiesenthal hittade på fem miljoner däribland ko”folket” som mjölkar andra – rååmer. De sex miljonerna ljugarna är givetvis också bluff, vilket bevisas genom förekomsten av kätterilagar och judelögner om ”förintelse” av miljoner. Men ändå skall ZOG ha betalt för sin vederlagda bluff.

Även i Sverigestan säger en bild på führern och hur ZOG överreagerar mer än tusen ord.

Karl-Olov
Gäst
Nybörjare
Karl-Olov

Undrar hur mycket han behövde böta för detta?

Vid ett tidigare liknande fall där en man burit en Hitler-tröja fick han böta 23 000 kronor + advokatkostnader. Totalt kostade det mannen 41 649 kronor att klå sig i en förbjuden tröja!

”Demokrati” är underbart…

Antilänsmansjävel
Gäst
Nybörjare
Antilänsmansjävel

ALLA nationella i hela Sverige tar på sig en sådan tröja och går ut och festar på samma fredag så får vi se hur många anmälningar Kling & klang hinner med?

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

När ska Wikipedia dömas för HMF? Jag har sett bilder av Hitler där.

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Wikipedia är bra suspekt. Prova skriva in dels ”human”, dels ”blue whale” i snabbsökfältet uppe till höger och se vad för resultat du får. Närmare bestämt är det något gemensamt med sökresultaten. Misstänker att man har mycket banala personer bland personalen där.

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

”Course: Zionist Editing on Wikipedia”

https://www.youtube.com/watch?v=t52LB2fYhoY

Wikipedia = Judens desinformations plattform.

Använd Metapedia istället och skrota Wikipedia så gott det går !

freedom
Gäst
Nybörjare
freedom

Testa en tröja med Mussolini nästa gång, undrar hur det hade bemötts.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Härom året hade en kyrkobesökare i Vadstenas Klosterkyrka under mässan
en T Tröja med en djävul på ryggen som skyfflade kol. Tyckte det var olämpligt inget mer.

Nipa
Gäst
Nybörjare
Nipa

Vadå ”hets mot folkgrupp”? På vilket sätt sprider tröjan hets mot judar och romer?

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Hur skulle anmälan se ut om T-shirttryck bars med antivita/människofientliga uttalanden från judiska politiker under 1900/2000 talet se ut.

Eller uttalanden också från vita globalistzionister så har man tryck att göra under en lång tid framöver.

Anders Örtblad
Gäst
Nybörjare
Anders Örtblad

Skrämmande hur systemet anser det värt att lägga ner resurser på en sak som ett tryck på en tröja. Sedan kan man ju fråga sig hur detta kan vara Hets mot folkgrupp, hur en tröja med bild av en död människa kan räknas som hets mot någon. Fruktansvärt löjligt.

110=Di Goldene Medina
Gäst
Nybörjare
110=Di Goldene Medina
Skåne
Gäst
Nybörjare
Skåne

”Den svenska modellen” praktiserad = GULAG.

Sverige Vakna!
Gäst
Nybörjare
Sverige Vakna!

Nordfront skulle trycka upp en tröja med en bild på George Lincoln Rockwell. Härlig snubbe det där och hans ANP där han drev judar till vansinne. Skulle glatt bära den öppet i sommar :D

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Jag med, enligt mig var han en av de bästa provit talarna jag hört.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Anmäl allt med en sionistisk stjärna eller symbol för HMF. Judestjärnor, EU-flaggor, menohror osv. Anmäl Judiska organisationers och politiska rörelsers symboler för HMF. Anmäl även alla Wahabitiska Muslimska symboler samt muslimska minareter och böneutrop från dessa för HMF. Anmäl även alla bärare av kommunistiska och socialdemokratiska och liberala budskap och symboler för HMF. Anmäl dessutom alla som hävdar att det finns en ”überideologi” som heter ”värdegrund” för HMF. Även symboler kopplade till ”värdegrunden” är givetvis ren och skär ”Hets Mot Folkgrupp” och skall anmälas för HMF. Anmäl alla lögnare inom ”Forum För Levande Historia” som sysslar med förvanskning av Historien… Läs mer »
Jonasa
Gäst
Nybörjare
Jonasa

Hets mot PK

Fredrik
Gäst
Nybörjare

”Mannen hävdar att tröjan inte var hans och att han inte sett vilka motiv som fanns på den.”

Jag förstår att han försöker undgå bestraffning från staten, men kom igen.

Hans
Gäst
Nybörjare
Hans

Hahhahaaahah Goat_Ahmed_Hits_G-Spot.jpg …ta på en sådan hahhahahhahahh

aaaaahahhahahahahhahahahahahha

Hans
Gäst
Nybörjare
Hans

Kopiera in länken Hahahahhahahhah F–G Goat hahhahahahha.

http://cruderudefunny.tumblr.com/post/135591687523

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Skönt att veta att våra surt förvärvade skattepengar går till tex sådant här extraordinärt viktigt polisarbete.

Skönt att veta att i det omtalade fridfulla och fantastiska mångkulturella samhället vi numera lever i så existerar det ingen tung eller samhällsfarlig brottslighet och således kan polisen ägna sig uteslutande åt dessa lågprioritets ärenden.

Skönt att veta att framtida generationer skall få leva i ett harmoniskt,tryggt och blomstrande välfärdsland med regnbågsflaggan vajandes i sionistiska girighetsvindar.

Skönt att veta att man lugnt kan luta sig tillbaka,åldras och njuta av allt det här underbara som våra homogena dysfunktionella nationer ej kunde erbjuda oss.

wpDiscuz