Man dömd till 1 489 år i fängelse i Grekland

UTRIKES. En människosmugglare i Grekland har dömts till 1 489 år i fängelse. Detta efter att han smugglat hundratals ”flyktingar” in i landet.

Under måndagen stod 23 personer åtalade för människosmuggling i Grekland. En av männen som smugglat hundratals ”flyktingar” till Grekland från Turkiet dömdes till hela 1 489 år i fängelse.

Tyvärr begränsas den sammanlagda domen av grekisk lag om att en person som längst kan sitta i fängelse i 25 år. Mannen som är 54 år gammal riskerar dock att sitta i fängelse resten av sitt liv.

Den dömde mannen och andra människosmugglare greps av polis i en räd år 2016. Räden var en del i den grekiska statens försök att sätta stopp på massinvandringen till landet från Mellanöstern.

Enligt polisen ska männen tagit betalt av ”flyktingarna” som de sedan transporterat till Grekland där de släppts av vid en polisstation där de kunnat ansöka om asyl i enighet med gällande asyllagstiftning.

Källor:
People smuggler gets 1,489 years in prison for trafficking Syrians, Iraqis to Greece
Greece: Man sentenced to 1,489 years for migrant smuggling

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KarlHenke HimmlärBoKarlansch Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Snacka om att de har en haard straffskala för människosmuggling. Helt klart naagot för oss att ta efter!

Fredrika
Medlem

I Sverige får människosmugglarna Guldspaden och vinner moraliska poäng.

Karl-Путин A
Medlem

Att döma några ”människo”smugglare om året påverkar folkutbytet lika mycket som en flugfjärt i en orkan.

ansch
Medlem
ansch

Hade varit mer imponerad om det var 1488 år. Ett straff att likställa med brottet (medhjälp till folkmord mot vita.)

Karl-Путин A
Medlem

Hmmmmm….konstigt. Man dömer dem som hjälper flyktingar att undkomma hat, hot rasism, homofobi, död, våldtäkter, hunger, naturkatastrofer, diskriminering, nageltrång och förföljelse. (ironi, naturligtvis ska ”flyktingarna” dömas till ännu hårdare straff eftersom de ljugit sig hela vägen in i det europeiska välfärdsmaskineriet).

Men detta är naturligtvis bara ett spel för galleriet för att ta fokus från (((vilka))) det är som står bakom Flyktingindustrin.

Henke Himmlär
Medlem

Hehe, inget av det som händer nu eller har hänt de senaste åren spelar egentligen någon roll. Vänta bara på den afrikanska tsunamin som kommer välla in åren 2020-2050. Afrikas befolkning kommer att öka med 2 miljarder. Tänk om bara 10% av dessa börjar vandra norrut. Det är 200 miljoner niggers som invaderar Europa det! :-)

Snacka om att det blir adjöss! Ni som får barn nu eller nästkommande år, era barn kommer att få leva i stort sett hela sina liv i en mycket mörk världsdel.

Henke Himmlär
Medlem

Alltså, befolkningsökningen i Afrika är fakta. FAKTA!

Det intressanta att bevittna, för oss som lever, blir att se om Europa blir helt svart, som Khadaffi förutspådde, eller om Europas liberaler skickar ut soldater att skjuta ihjäl niggers på Medelhavet. Hehe..

Bo
Medlem

Illa nog men en ren amatör egentligen. Hur många ”flyktingar” har vissa (((europeiska regenter))) sett till att ta som uppgift att föra in? De största fiskarna har en förmåga att slinka undan. Undrar bara hur länge.

Karl
Medlem

Fredrik Reinfeldt borde bli dömd till 1 489 år i fängelse i Turkiet!